icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hanyas
19. led 2018

@rosalline no tak o tom ani nemluv! 😁 na 10 bude pekna carka!!!

koudelka82
19. led 2018

@linusha dekuju a taky držím pěsti🙂 kolikaty den cyklu jsi teď ? A kolik ti naměřili sliznici?

@rosalline jooo, bude to nekonečné a pak ty nervy zase 🙂 mohla by ještě trochu porust, ale aspoň ze povyrostla aspoň na těch 7mm. Divala jsem se včera do papíru a nikdy jsem neměla sliznici víc než 7mm. I při 1.ivf jsem měla 7mm, ale to bylo bez Estrofemu.

@luciebx dekuju 😘

rosalline
19. led 2018

@hanyas já si ho tedy dnes koupím....a udělám ...ale stejně tomu nevěřím. Jsem 6 dní po ovitrelle.....

hanyas
19. led 2018

@rosalline no Ovitrelle to byt muze, ale mimco stejne tak! Kup si dr.Maxe, jestli mas moznost a jeden udelej zitra rano a druhy v nedeli nebo v pondeli. Z odpoledni moci bych nedelala, rano je nejkoncentrovanejsi 😉 a hlavne neves hlavu!

juliia
19. led 2018

@rosalline
To bude spatnym testem urcite. Ja mivam 6 dni od ovitrele jeste krasnou čárku neboj. Je pravda, že kazdy jsme jiny a odbouravame jinak rychle. Urcite to bude dobré uvidis. :-*

luciebx
19. led 2018

@rosalline čárka tam je preci

luciebx
19. led 2018

@rosalline nic není ztraceno. Hlavně žádný stres jasnyyyy

rosalline
19. led 2018

@luciebx @juliia @hanyas @jeanne_g @fanunka holky děkuji Vám za podporu....jsem v pérdeli jak jeteli...zítra se uvidí...stejně už to neovlivním. Zklamání je to tedy strašné....

jeanne_g
19. led 2018

@rosalline No tak 20, to je jasné, ta ti fakt víc neukáže v tuto dobu...

luciebx
19. led 2018

@rosalline zlato. Opravdu Neplaš. Pokud mas 20 test tak je to brzy. Neboj.

volfici
19. led 2018

@juliia ahojky, máš nové zprávy? Jak to dnes s bojovníčkem vypadá? Myslím na tebe 🍀🍀🍀

rosalline
19. led 2018

@jeanne_g jaký je rozdíl mezi 10 a 20 skoro nic, když embryo by mělo mít dnes 15 dní...

fanunka
19. led 2018

@rosalline rozhodně to neovlivníš a bohužel s těmito věci které člověk v životě nemůže ovlivnit se hodně těžko vyrovnáváme a bolí nejvíce :( já to znám já mám hrozně ráda když mám vše pod kontrolou a když příjde nějaká ťafka kterou bohužel nikdo neovlivníme jsem z toho vyřízená a stahuji se do kouta. Jediný co mi na to zabírá jsou zvířata 🙂 neptají se, nemluví a jen jsou rádi že mě mají 🙂

luciebx
19. led 2018

@rosalline mohlo se uchytit o den dva déle. Mysli pozitivně

volfici
19. led 2018

@rosalline nevzdávej to, ještě se může objevit, moc ti držím palce ❤️🍀

jeanne_g
19. led 2018

@rosalline No rozdíl je v síle čárky. Já třeba měla ducha až 10. den po ket na 10 testu a to ty bys měla tu čárku teď rozhodně silnější. A sestřička v car mi říkala, že testovat až 12 den, dřív to nemá cenu. Fakt je ještě brzo na závěry. Já to taky 9. den ořvala a nakonec jsem těhotná byla, i když jen chvíli.

juliia
19. led 2018

@volfici
Jeste se neozvali. Jsi hodna diky :-*
Ja to tentokráte beru nejak více v klidu, krizi jsem mela v utery, kdyz mi napsali, že to vypadá, že se neoplodnilo, ale ze ho jeste nechají v kultivaci a ve středu mi prisla zprava, že se vyviji.

jeanne_g
19. led 2018

@linusha A jak to teda vypadá s tebou? Už se ket rýsuje? U mě to bude tak v půli února.

hribek
19. led 2018

@rosalline neblazni carka tam je, taky sem takovou mela v zacatku a na to ze je to 20 test tak super. ppokud si udelas 10 bude carka silnejsi

jeanne_g
19. led 2018

@juliia Takže zítra bude 5. den kultivace a případně transfer? Držím palce a posílám pozitivní energii tvému embryjku 🙂 Dej pak vědět, co ti dnes řeknou.🍀

hribek
19. led 2018

@jeanne_g drzim pesti at to dobre dopadne!

koudelka82
19. led 2018

@rosalline broučku nebooj, nenervuj se ( vím, ze to je tezke a ze nejde být v klidu) , čárka tam je a bude sílit, uvidíš ! Zkus zítra s 10 testem a uvidíš, ze bude silnější. Držím moc pěsti, musí to vyjít ! ❤️😘

juliia
19. led 2018

Tak ja mam bohužel spatne zprávy, embryjko to vzdalo ve stadiu sestibunek....pry to nemam vzdávat a zkusit znova

Nevim uz kde msm brat tu silu...vážně uvazuji o tom si dát chvili pauzu a vypnout...

Dekuju vsem za podporu, je to moc fajn :-*

hribek
19. led 2018

@juliia moc me to mrzi ☹ mozna ta pauza nebude spatnej napad, naberes sily a pak uz to snad vyjde. drz se! ❤

koudelka82
19. led 2018

@juliia moc me to mrzi, Juli😢 Je to boj, musíme bojovat. Teď si odpocin, někam si zajedte a nasbirej sily. Drz se!

linusha
19. led 2018

@koudelka82 ahoj no nyní jsem 12DC sliznice byla nižší, kolik přesně byla nevím, vím že folikul byl 9mm takže kontrola 17DC

fanunka
19. led 2018

@juliia možná se opakuji, ale taky jsem dala rok pauzu před 3. IVF. řekla jsem si že si udělám krásné léto a uplně vypnu!!! Začala jsem se najít alternativu a byla jsem přesvědčená že otěhotním přirozeně ivf jsem naplánovala na září v CARu mě štengrovali že to nemám tak odkládat vzhledem k věku a k tomu že je lepší dát pauzu max 2měsíce v září jsem volala že se na to ještě necítím že to necháme na listopad 🙂 no byli ze mě hotoví obnovování žádosti bla bla bla... a před IVF jsem zašla k Číňanům pro speciální bylinky a chodila jsme na akupunkturu kde se zaměřili na zklidnění mysli a rozmnožovací orgány 🙂 nevím zda tohle na tom mělo zásluhu ale rozhodně jsem byla daleko ale daleko více psychicky v pohodě jak při předešlých IVF

linusha
19. led 2018

@jeanne_g ahojky, no u mě bude ket do konce ledna nejspíš. Teď ve středu jsem byla na kontrole a byla nižší sliznice a folikul jen 9mm takže další kontrola za týden ve středu a uvidíme 😉

rosalline
19. led 2018

@juliia 😢 taky mě to moc mrzí :o(((((((((((

volfici
19. led 2018

@juliia neeeee 😔😔😔😔

Strana