icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
19. led 2018

@rosalline
Uz mam termin primo k dr.Visnove na unor, tak uvidime. Manzel prisel s navrhem co jeste zkusit uplne posledni nativ nez se odebereme ke klasickemu IVF...

Dnes me pekne poboliva břicho, ted jsem si udelala jediny test co mam tady doma, jsem 6 dni od ovitrele, me proste to HCG vyprchava strasne pomalu, ale presto bych Rosaline rekla, že ji mam slabsi nez ty. Ja mivam druhpu carku fakt i 11-12.den, takze to vypadá ze ti muzu potichu gratulovat.
Schválně jsem to snazila zvetsit.

rosalline
19. led 2018

@juliia jsi zlatá. Děkuji moc, že jsi to pro mě udělala. Moc si toho vážím. Kolikátého února tam jdete?

hanyas
19. led 2018

@rosalline presne tohle jsem chtela videt! 😁 parada! 🍀

rosalline
19. led 2018

@hanyas a musím přiznat. Vy jste to říkaly 😃

jeanne_g
19. led 2018

@rosalline Žejo 😃 Tak držím pěsti ať sílí a sílí. 😍

hribek
19. led 2018

@rosalline zitra tam bude a silnejsi! Ja sem dneska docela mimo ze mi neni spatne. Snad to neni spatny znameni. Od rana je mi celkem ok

rosalline
19. led 2018

@jeanne_g díky..... jestli ráno budu mít odvahu...

rosalline
19. led 2018

@hribek asi to bude teď u tebe jako na horské dráze... jestli si dobře pamatuji, tak mě to přešlo kolem 12. týdne... do té doby blíží každý den...

rosalline
19. led 2018

@rosalline blití

luciebx
19. led 2018

@hribek buď rada a užívej dne kdy ti je dobře. Mě bylo hrozně do 18 tt mazec. Někdy lepší někdy horší

hribek
20. led 2018

@luciebx jezis nestras😯😯😯 me s malou po tom 12tt bylo uz ok
@rosalline asi jo dneska uz zase standartne 😄😄😄 chjooo. Budes testovat?

rosalline
20. led 2018

@hribek otestovala jsem a popravdě moc zesílení nevidím

hanyas
20. led 2018

@rosalline ale jo, ze dne na den to nesili moc. Jeste ani neni uplne suchej 😉

rosalline
20. led 2018

@hanyas nevím no, je pravda, že v noci jsem dost pila. Asi ve dvě ráno jsem dostala obrovskou chuť na vodu s citronem a nemohla jsem na ni přestat myslet. Musela jsem jít si ji udělat.

jeanne_g
20. led 2018

@rosalline No tak ty jsi jasná 😃 Ja myslím, že i zesílil trochu. 👌

rosalline
20. led 2018

@jeanne_g
@rosalline
@hribek jako co nespíte 😃

rosalline
20. led 2018

@jeanne_g uvidím po zaschnutí . Sakryš musím se furt nervovat

luciebx
20. led 2018

@rosalline já vidím trosku silnější. ❤️

luciebx
20. led 2018

@hribek bohužel. Já doufala ze to konci a ono furt nic bleee

hribek
20. led 2018

@rosalline no jasne ze sili. Ze dne na den jen teosku ale kdyz porovnas vcerejsi a zitrejsi tak rozdil bude. Me vzbudila mala uz v 6. Vratila se z hor a kasle sopli a ma teplotu. Ale sem kontakze pusteny pohadky a ja dospavala

fanunka
20. led 2018

@hribek 🙂 taky nemam dobry pocit kdyz je mi dobre

koudelka82
20. led 2018

@rosalline krásně sílí 🙂

jeanne_g
20. led 2018

@rosalline Hele a mas porad zizen? Protože já to tak měla? Tak proto mi to přišlo s tou citronadou v noci

hribek
20. led 2018

@fanunka jj taky tak, vcera sem dokonce mela spatny sny. ale dneska uz je zas jak na vode tak sem klidna 😀

merilina
20. led 2018

@rosalline Určitě je silnější ... já to měla taky tak. Rozdíl je vidět až obden.

rosalline
20. led 2018

@merilina no nevím... po zaschnutí je slabší

jeanne_g
20. led 2018

@rosalline Tak může být, ze dneska už je to jen mimi a žádný ovitrelle.

hribek
20. led 2018

@rosalline hele, ten vcerejsi jsi delala odpoledne ne? dnesni rano, ja rano mivala taky slabsi nez odpoledne. bud v pohode, uvidis zitra.

rosalline
20. led 2018

@jeanne_g taky si říkám, že Ovitrelle se odbourává rychleji než roste lidský hcg .. že by to tak mohlo být . Proč jednou to nemůže být v klidu!? Proč?!

hanyas
20. led 2018

@rosalline musis vydrzet zlato. Zitra budes moudrejsi. Ale osobne si myslim, ze Ovitrelle uz by ti nedelal takhle silnou carku 😉

Strana