Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Kádí spíš myslím, že se na testování vykašlu.... nám jet k rodičům a jsem zase celá rozložená.... rodiče nic neví, netuší... jim to řeknu až po porodu 😃
Ahoj asi mě chyta fantasmagoras 🙂 bojim se aby to mimi ve me žilo:( vubec nic mi neni citim se fakt dobře a to me znepokojuje. Dnes jsem si i delala tehotensky test a jsou tam // tak jsem se trosku zklidnila. Ten 1. Trimestr je taaak strašně dlouhej :( to vubec neutika
Já si pamatuji ze moje první dr schůzka byla ve 13 tt vuuubec neměla dřív čas. Připadlo mi to jako věcnost. Sama wm šla soukromé dr na utz v 7-8 tt. Pak byl jakoby 12 tt utz par dni po první schůzce s dr. Pak až 20tt holky ono se to vleče a pak sup je tu porod. On ten strach zda je vše v pořádku nekončí ani 12tt ani 20tt ani porodem. Užívejte
Holky jak se prosim zbavit strachu z utz? Zitra me touhle dobou ceka a uz ted me poliva studenej pot ze tam nebude srdicko. Ikdyz verim ze je vse ok...

@hribek jo, kolem 15:30... dnes jsem11 od Ket a 7 dní od Ovitrelle @jeanne_g