icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
20. led 2018

@hribek jo, kolem 15:30... dnes jsem11 od Ket a 7 dní od Ovitrelle @jeanne_g

merilina
20. led 2018

@rosalline Zkus večer 😉

jeanne_g
20. led 2018

@rosalline Ano, přesně jste to madam vyjádřila. Takže si tu myšlenku koukej vtlouct do hlavy 😃 NJ, nervy k tomu patří.Navic vzpomen na ty hektolitry, cos do sebe v noci nalila.

hribek
20. led 2018

@rosalline zkus vecer a nebo pockej do zitra, zkus delat ty testy ve stejnou dobu nebo aspon priblizne, rika se ze nejsilnejsi je rano ale ja to mela naopak az k veceru

rosalline
20. led 2018

Kádí spíš myslím, že se na testování vykašlu.... nám jet k rodičům a jsem zase celá rozložená.... rodiče nic neví, netuší... jim to řeknu až po porodu 😃

hribek
20. led 2018

@rosalline neboj vsecko bude v poradku!

jeanne_g
20. led 2018

@rosalline To je taky varianta, jestli vydrzis 😊

fanunka
20. led 2018

Ahoj asi mě chyta fantasmagoras 🙂 bojim se aby to mimi ve me žilo:( vubec nic mi neni citim se fakt dobře a to me znepokojuje. Dnes jsem si i delala tehotensky test a jsou tam // tak jsem se trosku zklidnila. Ten 1. Trimestr je taaak strašně dlouhej :( to vubec neutika

fanunka
20. led 2018

@rosalline jojo nasi taky nic netusi myslim ze je klepne pepka nejsou moc zastanci toho aby zeny kolem 40 jeste mely děti tak se uplne bojim jejich reakce

volfici
20. led 2018

@fanunka vůbec nad tím nepřemýšlej, je to buď a nebo, takhle na začátku. Zase na druhou stranu, nervózní budeš i v dalších trimestrech, v podstatě až do porodu se může stát kdykoliv cokoliv.... Nejlepší je teď pro vás oba, abys byla psychicky v pohodě ❤️

fanunka
20. led 2018

@volfici ja vim ze tohle nelze ovlivnit :( potad se uklidnuju ale ta nejistota me uzira. Hrozne rada mam veci pod kontrolou a tohle me fakt dostava ted nemam pod kontrolou vubec nic 🙂

luciebx
20. led 2018

@rosalline já měla vždy testy silnější odpoledne než ráno

merilina
20. led 2018

@fanunka Mluvíš mi z duše... mám naprosto stejně pocity 😁 -
A to jsem byla ve čtvrtek na Utz, kde jsem to viděla. Teď jdu znovu až 1.2. No to se zblázním 😁🤦‍♀️

hribek
20. led 2018

@merilina
@fanunka holky neblaznete, ja jdu az ted v pondeli poprve 😲 ale jo chapu to dokud nejsou pohyby tak clovek nevi jestli je vse ok...

fanunka
20. led 2018

@merilina no to neni spravedlivy ty jsi aspon pod dohledem ja byla jednou v caru a za 2 dny pak u me gyn. A ted uz cekam tu straaasnou dobu na screening 16.2. No hrozna doba

luciebx
20. led 2018

Já si pamatuji ze moje první dr schůzka byla ve 13 tt vuuubec neměla dřív čas. Připadlo mi to jako věcnost. Sama wm šla soukromé dr na utz v 7-8 tt. Pak byl jakoby 12 tt utz par dni po první schůzce s dr. Pak až 20tt holky ono se to vleče a pak sup je tu porod. On ten strach zda je vše v pořádku nekončí ani 12tt ani 20tt ani porodem. Užívejte

rosalline
20. led 2018

Dobrý večer, tak jsem zkusila večer. Po zaschnutí ... zdá se, že zesílil 🙂

rosalline
20. led 2018

@fanunka
@merilina
@luciebx já, když otěhotněla v 18... to bylo v minulém století. Zlaté časy! Vůbec mě nenapadlo pochybovat, že by mohlo být něco špatně, návštěvy u doktora mě víceméně obtěžovaly. Opravdu sladká nevědomost...

luciebx
20. led 2018

@rosalline no vidíš. Testuj odpoledne/navečer ❤️😍❤️ Já mám tušení ze tohle bude mít šťastný konec zlato.

luciebx
20. led 2018

@rosalline presne. Ne taky návštěvy dr serou. Tu v ÚK po porodu furt k tobě domu někdo leze. Místo toho abys ty chodila ven. Tento týden konečně klid ale příští dojde zase někdo a týden na to 6 ti neděli k dr já.

luciebx
20. led 2018

@rosalline kolik ti je roku

jeanne_g
20. led 2018

@rosalline Vypadá to dobře 😃

hribek
21. led 2018

@rosalline super!!! Testuj jen navecer 😉a gratuluju

hanyas
21. led 2018

@rosalline no krasa! 🙂 ted uz hlavne klid a doprej mu pohodu na to zabydlovani 🙂

hribek
21. led 2018

Holky jak se prosim zbavit strachu z utz? Zitra me touhle dobou ceka a uz ted me poliva studenej pot ze tam nebude srdicko. Ikdyz verim ze je vse ok...

merilina
21. led 2018

@rosalline Kupuj hlavně stejný testy.. takhle to nejde moc porovnávat. 😉

luciebx
21. led 2018

@hribek nemysli na blbosti. I když vím ze je to těžké. Já měla to samé

luciebx
21. led 2018

@hribek nemysli na blbosti. I když vím ze je to těžké. Já měla to samé

hanyas
21. led 2018

@hribek zkus myslet spis na to pozitivni - ze toho drobecka zase uvidis! 😊

hribek
21. led 2018

@luciebx @hanyas no ja jdu ted poprve takze ani nevim jestli tam je... ale jo asi je jen proste nemuze setrepat ty drivejsi neuspechy. no asi se budu muset necim zamestnat at na to nemyslim

Strana