Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@merilina ty tři jsou stejné mamatesty.....ale stejně jsem o nich načetla, že v určité chvíli sílí velmi pomalu , někdy vůbec, že žena chytne paniku, že je něco špatně, že nejlepší jsou dr. max.....ale bohužel tady v okolí žádného maxe nemám.... Našla jsem i porovnání, jak dr. max sílil a mamatest byl ve stejném období slabý nebo nesílil. Při 2000 hcg měla holčina testovací čárku 50% od kontrolní. Mám tu ještě dva testy....a pak mamatest už no more....
@fanunka s těmi rodiči...je mi přes 40 a moje mamka byla na mě dost hnusná snad od 33, že jsem chtěla druhé dítě....kvůli štítné žláze....prostě fakt hnusná, kolikrát jsem odcházela s pláčem.... takže o tomhle mlčím a mlčet budu..... budu mít buben a budu lhát, že jsem ztloustla....a přijedu až s dítětem :o))))))))))))))))).
@rosalline a tak mě je 36. Takže zase tak velký rozdíl mezi nsma není. Já věk neřeším mám dvě známe co jedna rodila v 42 druhá 43. Mě taky všichni říkali co furt blbnu s druhým. Ben úžasný klidný dite a proč se znovu pouštět do kolotoče s mimi. Srat na lidi. Ale od rodiny je to hnusny no.
@rosalline me je 35. Kdysi sem rikala ze nechapu jak si zensky porizujiu seti az kolem 40. Ale po tech zkusenostech kdy se snazime o dite od 2015 to naprosto chapu. Uz nikoho neodsuzuju. Pravda v 50uz bych do ditete nesla ale do 45proc ne. Je pravda ze cim je zenska mladai tim je klidnejsi v peci o dite. Aspon teda u me to plati😉
Holky, potrebuji radu, jsem 8.den po ovitrelle 250, vcera jsme byli lyzovat, asi hodinu me hrozne dloubalo v podbrisku, pak to prestalo. Dnes mi je od rana tezko od žaludku a zacinaji me tlačit prsa...vsechno bych to brala jako priznak prichazejici menstruace.
Ale udelala jsem si ted ovulacni test a prekvapuje me, že sílí. I ty pocity se podobaji predovulacnim.
Prikladam uvulacni testy ze 6.-7..a dnes 8.dne po ovittelle.
Co si o tom myslite? Je vubec realne mozne mit ovulaci az 8.den po ovitrelle, kdyz v pondeli rano byla punkce 1 folikulu a vajicko tam bylo. Pravda, že druhou stranu nikdo nekontroloval...
@juliia dle mého, když jsi byla uměle stimulovaná na růst folikulů, to možné je. Kdyby ti dali ovitrelle a tvůj folikul měl pouze 13 mm, tak ti v žádném případě nedoroste a nepraskne do 36 hodin, ale dozraje později. V přirozeném cyklu to možné je jedině velmi ojediněle a to jen do pár hodin po sobě a byla by z toho dvojčata, kdyby se podařilo obě oplodnit. Ale když jsi byla uměle stimulovaná, tak je všechno jinak. Hormon LH na ovulačním testu mluví jasně. Nemám s tím zkušenosti, ale přijde mi to logické.
@rosalline
Zda na HCG nebo LH....
Ještě dumam nad tim, že v normálním cyklu mohou byt dve ovulace v rozpětí nekolika hodin za sebou, protože pak se tvoří zlute tělísko a další ovulace neni mozna.
Ale jak to je v pripade, že pichnes ovitrelle 3 dny po tom co na UZ byly dva folikuly 10 a 13mm. A na punkci ti odsaji jeden folikul...co se pak deje v tele? Muze ten 2.folikul ještě dorust a prasknout?... ja mam zase otazek...ale rada bych se v tom zorientovala
@rosalline to je krása pohledět 😍

@hribek uvidíš. Zítra nám sem dáš krásnou fotku a budeme gratulovat.