icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
21. led 2018

@hribek uvidíš. Zítra nám sem dáš krásnou fotku a budeme gratulovat.

rosalline
21. led 2018

@hribek dle mého můžeš být naprosto v klidu. Někde jsem četla, čím je ženě víc blbě, tím je těhu jistější :o). A ty prožíváš dost blbé nevolnosti....

rosalline
21. led 2018

@merilina ty tři jsou stejné mamatesty.....ale stejně jsem o nich načetla, že v určité chvíli sílí velmi pomalu , někdy vůbec, že žena chytne paniku, že je něco špatně, že nejlepší jsou dr. max.....ale bohužel tady v okolí žádného maxe nemám.... Našla jsem i porovnání, jak dr. max sílil a mamatest byl ve stejném období slabý nebo nesílil. Při 2000 hcg měla holčina testovací čárku 50% od kontrolní. Mám tu ještě dva testy....a pak mamatest už no more....

rosalline
21. led 2018

@fanunka s těmi rodiči...je mi přes 40 a moje mamka byla na mě dost hnusná snad od 33, že jsem chtěla druhé dítě....kvůli štítné žláze....prostě fakt hnusná, kolikrát jsem odcházela s pláčem.... takže o tomhle mlčím a mlčet budu..... budu mít buben a budu lhát, že jsem ztloustla....a přijedu až s dítětem :o))))))))))))))))).

rosalline
21. led 2018

@luciebx budu testovat večer. Je mi přes 40. Nerada to tady veřejně říkám, některé holky jsou tu zlé...ne že bych se neuměla bránit....ale nepotřebuji to k životu.....

luciebx
21. led 2018

@rosalline a tak mě je 36. Takže zase tak velký rozdíl mezi nsma není. Já věk neřeším mám dvě známe co jedna rodila v 42 druhá 43. Mě taky všichni říkali co furt blbnu s druhým. Ben úžasný klidný dite a proč se znovu pouštět do kolotoče s mimi. Srat na lidi. Ale od rodiny je to hnusny no.

rosalline
21. led 2018

@luciebx hezky napsáno :o) Když tě vidím s tou tvou nádhernou malou.....jsem z toho úplně hotová..:o))

hanyas
21. led 2018

@hribek jasně že tam je! 🙂 a má se čile k světu! Nic jinýho vůbec nepadá v úvahu 😉

luciebx
21. led 2018

@rosalline naboj taky se dockas a budes mit mimi v naruci. Ono to utece vzdyt vis.. zacatky sou hrozny nic neutika bla bla bla... ale ja si rikala - tento rok buddy mit mimi- a to mi pomahalo. ze to neznelo ze za x mesicu atd.

rosalline
21. led 2018

@luciebx na kolikátý pokus se malá podařila?

fanunka
21. led 2018

@rosalline jojo taky jsem zazila ze tu nektere holky v pozdnejsim veku dost schazujou :( holt nekdo nemel to stesti mit dite v 25 :(

juliia
21. led 2018

@rosalline
Moc gratuluju, takové nervy vid to stojí...ale dobre to dopadne uvidis :-*

luciebx
21. led 2018

@fanunka přesně. Já v 25 si užívala. Teď mám čas i peníze zaopatřit rodinu a nemusím přemýšlet nám na zimní boty? Atd. Takže za mě. Dnešní 40 je jak za starých času 20

hribek
21. led 2018

@rosalline me je 35. Kdysi sem rikala ze nechapu jak si zensky porizujiu seti az kolem 40. Ale po tech zkusenostech kdy se snazime o dite od 2015 to naprosto chapu. Uz nikoho neodsuzuju. Pravda v 50uz bych do ditete nesla ale do 45proc ne. Je pravda ze cim je zenska mladai tim je klidnejsi v peci o dite. Aspon teda u me to plati😉

juliia
21. led 2018

Holky, potrebuji radu, jsem 8.den po ovitrelle 250, vcera jsme byli lyzovat, asi hodinu me hrozne dloubalo v podbrisku, pak to prestalo. Dnes mi je od rana tezko od žaludku a zacinaji me tlačit prsa...vsechno bych to brala jako priznak prichazejici menstruace.
Ale udelala jsem si ted ovulacni test a prekvapuje me, že sílí. I ty pocity se podobaji predovulacnim.
Prikladam uvulacni testy ze 6.-7..a dnes 8.dne po ovittelle.
Co si o tom myslite? Je vubec realne mozne mit ovulaci az 8.den po ovitrelle, kdyz v pondeli rano byla punkce 1 folikulu a vajicko tam bylo. Pravda, že druhou stranu nikdo nekontroloval...

rosalline
21. led 2018

@juliia dle mého, když jsi byla uměle stimulovaná na růst folikulů, to možné je. Kdyby ti dali ovitrelle a tvůj folikul měl pouze 13 mm, tak ti v žádném případě nedoroste a nepraskne do 36 hodin, ale dozraje později. V přirozeném cyklu to možné je jedině velmi ojediněle a to jen do pár hodin po sobě a byla by z toho dvojčata, kdyby se podařilo obě oplodnit. Ale když jsi byla uměle stimulovaná, tak je všechno jinak. Hormon LH na ovulačním testu mluví jasně. Nemám s tím zkušenosti, ale přijde mi to logické.

rosalline
21. led 2018

@juliia nicméně.....ovulační test reaguje i na HCG (protože ty hormony jsou si podobně nebo co), proto ženy, které najdou pozitivní těhotenský test mají zároveň pozitivní i ovulační test. .......ale , že by sílil se mi nezdá..

juliia
21. led 2018

@rosalline
No právě si myslim, ze HCG z ovitrelle klesa, tsk by i ovulacni test mel slabnout...ale to se rozhodne nedeje, naopak mi lehce sílí, ted po zaschnuti je driha čárka silnejsi nez včera. Takze ted vlastne nevim na co mi ted ten ovulacni test reaguje, zda na HCG ne LH

rosalline
21. led 2018

@juliia přesně, měl by klesat. Těhotná být nemůžeš? Dle mého ti dozrál další folikul na základě předchozí stimulace...

juliia
21. led 2018

@rosalline
Zda na HCG nebo LH....
Ještě dumam nad tim, že v normálním cyklu mohou byt dve ovulace v rozpětí nekolika hodin za sebou, protože pak se tvoří zlute tělísko a další ovulace neni mozna.
Ale jak to je v pripade, že pichnes ovitrelle 3 dny po tom co na UZ byly dva folikuly 10 a 13mm. A na punkci ti odsaji jeden folikul...co se pak deje v tele? Muze ten 2.folikul ještě dorust a prasknout?... ja mam zase otazek...ale rada bych se v tom zorientovala

rosalline
21. led 2018

@juliia dle mého logicky ANO

luciebx
21. led 2018

@juliia udělej tehu test ❤️Abys nebyla překvapena

rosalline
21. led 2018

Tak odpolední testíky , před a po zaschnutí. Sílí mršky

hribek
21. led 2018

@rosalline holka ty ses jasna! gratuluju!!! krasne sili

luciebx
21. led 2018

@rosalline no vidiiiis krasa

sticker
rosalline
21. led 2018

@hribek
@rosalline když si vzpomenu na hororový pátek... kdy jsem se smiřovala s neúspěchem ...a celý den probulela... pohádala jsem se s přítelem, ať mi nevnucuje falešné naděje 😃 tak si teď připadám trochu hloupě 😃 v caru řeknu, ať ty testy už nikdy nikomu nedávají

koudelka82
21. led 2018

@rosalline to je krása pohledět 😍

hribek
21. led 2018

@rosalline njn clovek se tesi a nerad se smiruje s opakem 🙂 ja uz sem nervni ted a to mam kontrolu az zitra rano. sem zvedava na zitra 🙂 jeste vezu malou do skoly tak snad to neschyta 🙂

jeanne_g
21. led 2018

@rosalline Jeeee😊😍 Kraaasa👍

jeanne_g
21. led 2018

@hribek Držím pěsti,ať je vše v pořádku

Strana