Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline
Ja jsem byla jednou v čekárně s pani 45 let, zkousela asi 4.nativ s PGD. Daly jsme se do řeči a ja pochopila, že nemůže za to, že toho pravého potkala az po čtyřicitce, kdy uz si myslela, že deti mit nebude. A uz se s přítelem snaží aktivně 3 roky...
Takze bych si nedělala nic z posmesku od nekoho nevyzraleho, že deti jsme meli mit do 30 a proc jsme tak dlouho cekali.
Ja mam treba manzela mladsiho, jsme spolu 4 roky a snazime se 2,5 roku. Vsechno ma svuj vyvoj...vim, že se uz izim ke 40, ale nevzdavam to.
Ahoj holky nestíhám vše procitat, takže tehulkam gratuluji a snazilkam přeji pozitivní testik ☺úplně tom s vama prožívám a jsem šťastná a zároveň nervózní za vás ☺zítra me čeká první návštěva v Pronatalu tak jsem zvědavá jak dopadnu ☺uzijte si krásný zbytek neděle a já jdu za chvíli na noční 😯lidi jsou tam zlý ale utěšuje mě fakt,ze tam snad dlouho nebudu ☺
@rosalline ahojky tak bych ti chtela rict,ze je to tam....🙂🙂
@hribek gratuluji👍

@luciebx přesně nikdy bych neprivedla dite na svet aniz bych nemela vlastni bydleni a chlapa ktery je schopny se o nas postarat. Tak nezodpovedna bohuzel nejsem a tim padem resim dite az ted