Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@natysnovec děkuji. Zatím ale tajím dech....abych to nevyplašila...:o) Jak jsi na tom ty?
Ahojky všem tak jsem nás už objednala na další konzultaci domluvit se na dalši pokus 2.IVF,jdeme sice až v unoru .Ale to nevadí.Koupila jsem si čaj Ludmily Mojžišové a začala i podle ní cvičit.
Pořádně se připravit,březen,duben by to mělo snad být 🙂
Dekuju holky. Nevim proc ale nemeril to presne jen rekl ze to odpovida. Ze ma zhruba 1cm. A ze si mam tento tyden skocit ke sve dr. Chtela sem se zeeptat at ho zmeri ale nejak sme to zamluvili. Tim ze proslo pgs tak uz nemusim na odber plodovky jen teda screening. Prasky mi krom utrose a duphastonu a listovky vysadil. Tak snad uz bude lip a nebudu tak otekla. Takze ve stredu zkusim naklusat ke sve dr. Ordinuje jen ve stredu tak snad me veme i bez objednani.
@rosalline ja jsem na zacatku hcg pomalu roste...odpo budu volat na gyndu pac by tam mel byt muj doktor...
@natysnovec a kolik mas hCG? 🙂
@hanyas uz 100 pres vykend....dr.rikala ze je to krasnej zacatek
@natysnovec tak to je super! Roste krasne 😉
@hanyas myslis?
@natysnovec tak jestli jsi ve ctvrtek mela hCG 4 a ted je to pres 100, tak je to dost slibny 🙂

@hribek Parada 🙂