icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
22. led 2018

@hribek Parada 🙂

jeanne_g
22. led 2018

@rosalline Nj, chtěli jsme to řešit, až se zadaří, ale tak aspoň budu moct pít 🙂 Svatba bude až v červnu, tak 4. IVF by bylo někdy březen duben a ket až po svatbě.

rosalline
22. led 2018

@natysnovec děkuji. Zatím ale tajím dech....abych to nevyplašila...:o) Jak jsi na tom ty?

rosalline
22. led 2018

@jeanne_g vždyť máš ještě jednoho sněhuláčka......

merilina
22. led 2018

@hribek Gratulace! V kolikatym jsi? ☺️

jeanne_g
22. led 2018

@rosalline Nj, ale víš jak, tam není asi moc velká pravděpodobnost, vyšlo tam hůř to pgs, raději s tím nepočítám...

juliia
22. led 2018

@hribek
Parada , krasna fotečka, užívej si to...nevolnosti urcite rychle prejdou

sticker
hanimili
22. led 2018

Ahojky všem tak jsem nás už objednala na další konzultaci domluvit se na dalši pokus 2.IVF,jdeme sice až v unoru .Ale to nevadí.Koupila jsem si čaj Ludmily Mojžišové a začala i podle ní cvičit.
Pořádně se připravit,březen,duben by to mělo snad být 🙂

hribek
22. led 2018

Dekuju holky. Nevim proc ale nemeril to presne jen rekl ze to odpovida. Ze ma zhruba 1cm. A ze si mam tento tyden skocit ke sve dr. Chtela sem se zeeptat at ho zmeri ale nejak sme to zamluvili. Tim ze proslo pgs tak uz nemusim na odber plodovky jen teda screening. Prasky mi krom utrose a duphastonu a listovky vysadil. Tak snad uz bude lip a nebudu tak otekla. Takze ve stredu zkusim naklusat ke sve dr. Ordinuje jen ve stredu tak snad me veme i bez objednani.

jeanne_g
22. led 2018

@hanimili Zůstáváte v Reprogenesis? To asi půjdeme tak nějak stejně...Jinak mojžíška je dobrá s fyzioterapeutkou, aby ti udělala ty mobilizace a zkontrolovala, jestli dobře cvičíš.

rosalline
22. led 2018

@jeanne_g já si něco načetla o mozaicistních embryích a nebylo to nic negativního..... ale do toho pokus půjdeš, ne?

jeanne_g
22. led 2018

@rosalline Jj, půjdeme do toho. Možná dokonce zkusím oba ty mozaikáčky, trochu mě to hlodá. Ale prostě budu už počítat s variantou 4. ivf.

rosalline
22. led 2018

@hribek máš nafouklé břicho?

rosalline
22. led 2018

@hanimili budete mít genetické vyšetření?

rosalline
22. led 2018

@jeanne_g oba najednou? Jedno máš 5BA, ne?

jeanne_g
22. led 2018

@rosalline Jj, naráz. Pojišťovna by to prý neměla řešit, když je to 2. KET. Jsou 5AB a 5BB.

luciebx
22. led 2018

@rosalline teď budeš na radě ty ❤️

rosalline
22. led 2018

@jeanne_g tak to jsou moc hezké blastocysty.......

rosalline
22. led 2018

@luciebx s ultrazvukem? zítra jdu na tu krev....uvidím odpoledne testík, jestli zůstanu klidná...o))))

natysnovec
22. led 2018

@rosalline ja jsem na zacatku hcg pomalu roste...odpo budu volat na gyndu pac by tam mel byt muj doktor...

jeanne_g
22. led 2018

@rosalline No uvidíme, budou se muset snažit 🙂

hanimili
22. led 2018

@jeanne_g K té se taky chystám 🙂

hanimili
22. led 2018

@rosalline Vůbec netuším co nám doktor doporučí.Čeká nás teprv druhé IVF.A měli jsem krásné vajíčko jen se nechytlo.Tak uvidíme co nám řekne. 🙂

hanimili
22. led 2018

@jeanne_g Zůstaneme v Reprogenesis nevidím důvod proč jít jinam hlavně v Brně není moc kam.A Olomouc a Zlín je trochu z ruky 🙂

hanyas
22. led 2018

@natysnovec a kolik mas hCG? 🙂

jeanne_g
22. led 2018

@hanimili Jasně, jsou nejlepší beztak 🙂 Já už bych jinam nešla.

natysnovec
22. led 2018

@hanyas uz 100 pres vykend....dr.rikala ze je to krasnej zacatek

hanyas
22. led 2018

@natysnovec tak to je super! Roste krasne 😉

natysnovec
22. led 2018

@hanyas myslis?

hanyas
22. led 2018

@natysnovec tak jestli jsi ve ctvrtek mela hCG 4 a ted je to pres 100, tak je to dost slibny 🙂

Strana