icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hribek
22. led 2018

@rosalline no jako bricho uz roste. dr me rekl ze mam celkem velkou delohu, chtela sem se zeptat co tim myslel ale zacal mi vykladat o embryu tak uz sem se klasicky nezeptala. zeptam se moji dr ve stredu. ale neni se co divit, tedkom kdyz to vezmu vsechny tehotenstvi tak je to 7. a nedivim se ze bricho uz roste 🙂 dneska mam byt 7+1tt dle KET

natysnovec
22. led 2018

@hanyas dobre...rikaly to i tam...pa

natysnovec
22. led 2018

@rosalline @hanyas Dekuju za podporu a za vse!!A za trpelivost

rosalline
22. led 2018

@hanimili hodně čtu odpovědi toho Texla z Heliosu Brno. Jaký máš na něj názor?

merilina
22. led 2018

@hribek Tak já jsem 8+3 a břicho zatím nic 😁Mám tam jen ty svoje špeky 😁

hribek
22. led 2018

@merilina no ja mam taky spek brisko se tomu asi neda jeste moc rikat 😀 ale svoje kalhoty jeste oblecu dokonce i po vyprani 😀

rosalline
22. led 2018

@hribek
@merilina já mám právě prý taky velkou dělohu...a zdá se mi, že se mi to břicho nějak vyklenulo... což by bylo hrozně brzy... každopádně věci se tam snad dějí...:o)

hanimili
22. led 2018

@rosalline Co se týká Brna tak kromě Reprogenesis jsem o lepším neslyšela všude u ostatnich negativní zkušenosti.Navíc doktora co mám mě dělal před 4 lety zákrok mám dělohu ve tvaru srdce a mela jsem tam malou přepážku.A doporucil mě ho můj gynekolog a je fakt že se nám tam líbí a to tam je spousta cizinců k nam se chovají stejně personal je tam milý a ochotný 😉

nicoletaaa
22. led 2018

Holky dnes uz 5 ty den po ketu. Co myslite o drivejsim testovanim?

hanyas
22. led 2018

@rosalline tak ja treba jsem Heliosacka a muzu jen doporucit! Vedi, co delaji 😉

merilina
22. led 2018

@nicoletaaa V pohodě. Myslím, ze od 6 dne by mohlo být něco vidět ;))

monikasommerova
Odpověď byla odstraněná
fanunka
22. led 2018

@merilina já jsem 8+6 a bříško taky žádný, taky jen ty 2 spekouny a když ležím tak je uplně krásně ploché. Jsem zvědavá jak proběhne za 3týdny ten ultrazvuk jestli tam vůbec něco mám :(

nicoletaaa
22. led 2018

@merilina mam 5-ti denni hatchujici blastocystu. Jinak od ketu me boli stale v podbrisku ale nespinim. Tak myslis ze zitra bych to mohlo testnout?

rosalline
22. led 2018

@nicoletaaa a píchala sis něco před trasférem? Nějaký pregnyl nebo ovitrelle?

monikasommerova
Odpověď byla odstraněná
jeanne_g
22. led 2018
nicoletaaa
22. led 2018

@rosalline nene nic jsem nepichala. Beru estrimax,lenzzeto, medrol a utrogestan zavadim

jeanne_g
22. led 2018

@rosalline @hanimili My jsme právě z Heliosu přešli po 2 nevydařených ivf. Vůbec mi tam nesedla ta stimulace, v Rg výrazně lepší výsledek stimulace i kultivace. A Rg je mnohem příjemnější klinika. Ale ono je to, jak to komu sedne, některé holky nedají na Helios dopustit.

rosalline
22. led 2018

@nicoletaaa Ok, tak by výsledek měl být nezkreslený .... drží pěsti

nicoletaaa
22. led 2018

@rosalline takze myslis ze zitra?

merilina
22. led 2018

@nicoletaaa Jj, to by mohlo být vidět 😉 zítra z ranní moči

juliia
22. led 2018

Holky jdu opet pro radu, od soboty nepravidelne křeče v podbrisku, rano jsem si udelala tt na radu @luciebx a byl tam uz jen duch 9dni od ovitrele 250, v praci se ted uz pres hodinu kroutim, uplne me tam nepravidelne boda a reze a zase to odezni jakoby nic. Tak jsem ted udelala tt jeste jednou a ta kontrolni carka zesilila
..??
Je mozne, aby po ovitrelle opez zesilila, na stejné znazce testu, kdyz rano byl uz jen duch?

nicoletaaa
22. led 2018

@merilina dneska odpoledne nebylo nic. Je to brzo ale uz jsem to nevydrzela 😁

rosalline
22. led 2018

@juliia dle mého to možné není

rosalline
22. led 2018

Holky , mně dnes test zeslábl 😢

juliia
22. led 2018

@rosalline
Treba si jen vice pila...to se stane 🙂 .....neboj :-*

Mne to taky přijde divné, že od rana zesilil a to jsem prave ted odpoledne pila. Ale z ceho bych byla tehotna, kdyz mi vajicko odsali? Je možné, že tam bylo jeste jedno a prehlidli ho? Nepoznali by to? Hlavne PS jsme meli v patek a pak az v utery. Punkce byla v pondělí.

rosalline
22. led 2018

@juliia ono bylo malé...to by ti neodsávali

juliia
22. led 2018

@rosalline
Ale to bych pak ovulovala utery-streda a dnes bych byla teprve 5.-6.den po ovulaci, to by na tt nemohlo byt vidět preci?
patek - tuleni
sobota - ovitrelle 250
pondeli - punkce 1 oocyt
utery - tuleni
sobota - krece v podbrisku,
nedele - unava a nevolnost a tlak v prsou
pondeli - odpoledene krece v podbrisku

Jsem z toho jelen teda 🙂))

jeanne_g
22. led 2018

@rosalline Testy jsou pěkné, to jsou male nuance, nekde muze byt min barvy třeba. Navíc ono to tak rychle nesili, rozdíl je až ob den.

Strana