Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky a já se dnes poprvé po... 🤮😂
Ahoj holky tak ja sem totálně v prdeli......omlouvám se za výraz.....byly jsme v Pronatalu ,doktorka mi řekla, ze když mám endometriozu 3.stupně a jeden vajecnik s vejcovodem,ze otehotneni lze pouze ivf......Ale podle utz mám endometriom ve vaječníků,srusty a ten jeden vajecnik jentotalne zničeny 😢takže čekáme na výsledky krve,jedu tam 5.2.a brala mi krev na ca 125 na rakovinu......Ja jsem úplně na dně a bojím se ze mi ho vezmou.......vůbec nevím co me čeká,kdyz nemám vajíčka ,prej to bude složitá a dlouhá cesta 😢a to jsem 3 měsíce od velké operace ....
@kasuska
To mi je uprimne lito. Je pravda, že oni se tam s verdikty moc necrcaj. Taky jsem se tam setkala se strohym verdiktem lekare po nezdarenem OPU, že bych měla uvazovat o dárcovství. Pritom moje doktorka tam mela jiny nazor...me nejvic zarazilo, ldyz se nepovedlo 1.IVF kvuli spatnemu PGD, tak mi.doporucila zkusit to znovu jako samoplatce s vyssi davkou hormonu, aby bylo vice vajíček...ale ja myslim, ze takhle to nefunguje
holky mám dotaz 🙂 dnes jsem 9+0 moje dr mi řekla ať utrogestan beru do 12tt a do 10tt ať nechám dávku 2-2-2 a pak pomalu po týdnu snižuji dávku. Jenže já si je teď počítala a zase mi chybí asi 10 tabletek :( co když budu tenhle týden 10tt brát 2-1-2, další týden 1-1-1 a ten poslední 12. 1-0-1 tím by mi to vyšlo. K dr se dostanu až 19.2. to jsem objednaná
Ahoj holky.
Kolik jste doplacely na Gonal?
@handulkak asi necely 4000 za 3 baleni.
Ahoj holky, bojím se bojím....jsem 14 dnů po KET a hodnota je 324,2. :o(. Není to nic jednoznačného. V caru mi řekli, že v normě. Ale co si nyní vyhledávám na netu, tak mívají vyšší. Bojím se i dnes udělat test...
@nicoletaaa a bylo to teď? Ja ze mám doplácet 4.2 za to větší a 2.6 za to mensi
@handulkak bylo to v rijnu. Schvalne jdu mrknout na fakturu a poslu ti ji do zpravy.
@rosalline
Ona ta samotna hodnota je stejne jen orientacni, ja mela 11.den po ET 56 a zasla jsem si znovu sama za týden a bylo to pres 3000, coz uz by kazdy rekl, že dobry a srdicko stejne nenaskocilo.
Takze za mne je nejdůležitější zustat v klidu, co nejmene se stresovat a věřit, že to bude dobré....a ono urcite bude :-*

@jeanne_g už fakt na to testování kašlu!