Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@fanunka Hele a mě řekli v Gennetu, ze mám brát stále 2-2-2 a až mi dojdou teď ty 2 balení, tak už brát nemám. No logicky jsem si to rozplanovala, aby ho vysazovala postupně. Přijde mi ba hlavu poslední den vzít 6 tablet a další nevzat ani jednu. Každopádně mi to do 12 tt nevyjde... 🤔 tak nevím, jestli si nemám radši říct u sebe na gynde o recept ještě..
Gonal taky koupíš levné na netu od holek co už nepotřebuji
Děkuju holky ☺
@merilina v pohodě budu v pátek, až budu mít hodnotu alespoň 800. Už jsem s tím otravná, já vím. Ale pořád se nedokážu uklidnit a užívat si to. Jedna příbuzná si udělala první a poslední test. Na něm slabá čárka a dál celé těhotenství nic neřešila, akorát prohlídky. Já si přijdu jak pošuk bojanovič ustrachov

@handulkak Za 900 iu 1500,- kc