icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
23. led 2018

@handulkak Za 900 iu 1500,- kc

handulkak
23. led 2018

@merilina a kam chodíš?

hribek
23. led 2018

@fanunka neee🙂 mam 2-2-2, a dr me rikal ze od toho 25.2 myslim mam snizovat kazdej den takze 6 tablet, dalsi den 5 a postupne to snizit uplne.

fanunka
23. led 2018

@hribek a toho 25.2. budeš jaký týden?

luciebx
23. led 2018

@fanunka já taky snížila pac mi došly. Jinak ne vždy poslali recept e-mailem

luciebx
23. led 2018

Takhle sem snižovala já

fanunka
23. led 2018

@luciebx děkuji, moje dr neposílá recepty e-mailem :(

rosalline
23. led 2018

@fanunka a poštou?

merilina
23. led 2018

@handulkak Gennet Praha

fanunka
23. led 2018

@rosalline :( myslím že asi ne, já tam prostě zajedu. Je to na prd :( už jsem objednaná k jiné dr kterou mám 10km od domova a né 50km

merilina
23. led 2018

@fanunka Hele a mě řekli v Gennetu, ze mám brát stále 2-2-2 a až mi dojdou teď ty 2 balení, tak už brát nemám. No logicky jsem si to rozplanovala, aby ho vysazovala postupně. Přijde mi ba hlavu poslední den vzít 6 tablet a další nevzat ani jednu. Každopádně mi to do 12 tt nevyjde... 🤔 tak nevím, jestli si nemám radši říct u sebe na gynde o recept ještě..

handulkak
23. led 2018

@merilina tak to mají super ceny😃

luciebx
23. led 2018

@fanunka koukni na doktorka on-line CZ

merilina
23. led 2018

@handulkak No asi jo... mě ta stimulace vyšla asi na 5 tis. a to mi moc vajíčka nerostly a furt mi navysovali dávky. Jenže ono jde Gonnal na pojišťovnu jen cca 2500 jednotek. A já už pak potrebovala přes, tak mi tam normálně vydali použité, co jim vrátily jiné pacientky 😉

luciebx
23. led 2018

Gonal taky koupíš levné na netu od holek co už nepotřebuji

handulkak
23. led 2018

@merilina tak to je super🙂🙂

kasuska
23. led 2018

Děkuju holky ☺

luciebx
23. led 2018

@rosalline testovala si dnes ?

rosalline
24. led 2018

@luciebx ahoj, ano, testovala jsem. Mokrý se mi zdál tak silný, jaký jsem ještě neměla. Po zaschnutí nič moč

merilina
24. led 2018

@rosalline To je v pohodě 😉

rosalline
24. led 2018

@juliia ahoj, jak ty jsi vlastně na tom nyní?

rosalline
24. led 2018

@kasuska četla jsem tvou zprávu. Moc na tebe myslím, je mi líto, jakými zkouškami osudu si musíš projít 😔

rosalline
24. led 2018

@merilina v pohodě budu v pátek, až budu mít hodnotu alespoň 800. Už jsem s tím otravná, já vím. Ale pořád se nedokážu uklidnit a užívat si to. Jedna příbuzná si udělala první a poslední test. Na něm slabá čárka a dál celé těhotenství nic neřešila, akorát prohlídky. Já si přijdu jak pošuk bojanovič ustrachov

fanunka
24. led 2018

@rosalline já jsem taky pos**** :( dyť ty prohlídky jsou hrozně daleko od sebe :( na poslední jsem byla 8.1 a další mám až 16.2. panebože co to je? dyť za takovou dlouhou dobu se tam může stát tolika špatných věcí :( achjo asi umřu do 16.2.

rosalline
24. led 2018

@fanunka já se znám...asi si koupím ten poslech srdíčka....jestli se tedy dočkám....přemýšlela jsi o tom?

luciebx
24. led 2018

@rosalline sílí a to je hlavní ❤️

luciebx
24. led 2018

@rosalline pošuci sme tu všichni 🤪

luciebx
24. led 2018

@fanunka nemyslí na nic špatného

rosalline
24. led 2018

@luciebx snad ano....v pátek se uvidí z další krve. Říkám si: kašli na to, kašli na to.....ale pořád hledám nějaký důkaz, že je to ok. Už chápu, když holky říkaly, že horší než čekání na dvě čárky, je čekání na utz....o))))

luciebx
24. led 2018

@rosalline a pak bude 20 tt utz zda je vše v pořádku. Pak porod. Po porodu taky něco. Ono je furt něco 😂

Strana