Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@hanyas dobre...rikaly to i tam...pa
@rosalline Co se týká Brna tak kromě Reprogenesis jsem o lepším neslyšela všude u ostatnich negativní zkušenosti.Navíc doktora co mám mě dělal před 4 lety zákrok mám dělohu ve tvaru srdce a mela jsem tam malou přepážku.A doporucil mě ho můj gynekolog a je fakt že se nám tam líbí a to tam je spousta cizinců k nam se chovají stejně personal je tam milý a ochotný 😉
Holky dnes uz 5 ty den po ketu. Co myslite o drivejsim testovanim?
@nicoletaaa V pohodě. Myslím, ze od 6 dne by mohlo být něco vidět ;))
@merilina mam 5-ti denni hatchujici blastocystu. Jinak od ketu me boli stale v podbrisku ale nespinim. Tak myslis ze zitra bych to mohlo testnout?
@nicoletaaa a píchala sis něco před trasférem? Nějaký pregnyl nebo ovitrelle?
@monikasommerova @fonamor sháněla
@rosalline nene nic jsem nepichala. Beru estrimax,lenzzeto, medrol a utrogestan zavadim
@nicoletaaa Ok, tak by výsledek měl být nezkreslený .... drží pěsti
@rosalline takze myslis ze zitra?
@nicoletaaa Jj, to by mohlo být vidět 😉 zítra z ranní moči
Holky jdu opet pro radu, od soboty nepravidelne křeče v podbrisku, rano jsem si udelala tt na radu @luciebx a byl tam uz jen duch 9dni od ovitrele 250, v praci se ted uz pres hodinu kroutim, uplne me tam nepravidelne boda a reze a zase to odezni jakoby nic. Tak jsem ted udelala tt jeste jednou a ta kontrolni carka zesilila
..??
Je mozne, aby po ovitrelle opez zesilila, na stejné znazce testu, kdyz rano byl uz jen duch?
@merilina dneska odpoledne nebylo nic. Je to brzo ale uz jsem to nevydrzela 😁
@rosalline
Treba si jen vice pila...to se stane 🙂 .....neboj :-*
Mne to taky přijde divné, že od rana zesilil a to jsem prave ted odpoledne pila. Ale z ceho bych byla tehotna, kdyz mi vajicko odsali? Je možné, že tam bylo jeste jedno a prehlidli ho? Nepoznali by to? Hlavne PS jsme meli v patek a pak az v utery. Punkce byla v pondělí.
@rosalline
Ale to bych pak ovulovala utery-streda a dnes bych byla teprve 5.-6.den po ovulaci, to by na tt nemohlo byt vidět preci?
patek - tuleni
sobota - ovitrelle 250
pondeli - punkce 1 oocyt
utery - tuleni
sobota - krece v podbrisku,
nedele - unava a nevolnost a tlak v prsou
pondeli - odpoledene krece v podbrisku
Jsem z toho jelen teda 🙂))

@rosalline no jako bricho uz roste. dr me rekl ze mam celkem velkou delohu, chtela sem se zeptat co tim myslel ale zacal mi vykladat o embryu tak uz sem se klasicky nezeptala. zeptam se moji dr ve stredu. ale neni se co divit, tedkom kdyz to vezmu vsechny tehotenstvi tak je to 7. a nedivim se ze bricho uz roste 🙂 dneska mam byt 7+1tt dle KET