icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
24. led 2018

@rosalline
No styk byl 3 dny pred punkci, 1 a 2 dny po punkci a pak jak jsem mela pozitivni ovu test tak taky...ale to je teprve dbes adi 6.den po...🙂
Krasnej test mas!

Hele s pícháním na jedne strane nemam zkusenosti. Mne kdyz se chytlo, tak me dost dloubalo v podbřišku. Ale treba u toho hyperstimulaku me pichalo a bodalo po stranach...

rosalline
24. led 2018

@juliia kéž by se ti to povedlo, ale je to asi sci fi, viď? No uvidíme dál 😃👍

natysnovec
24. led 2018

@rosalline asi ano....mela sem strach...ja sem u prvniho ani injekci nedostala a neslo to....tak jsme se na to vyprd... A tted se nam to malicky podarilo...Dekuju vsem andelum...a jsem stastna jako u malicke kdyz sem na to prisla.

jeanne_g
25. led 2018

@rosalline Jupiii,dálnice 😊

merilina
25. led 2018

@rosalline Nooo tak to už je úplně v klidu. Mě pichá taky, neustále vaječníky, hlavně při prudke změně polohy. Dr říkal, ze jsou vaječníky v pohodě, na hranici velikosti. To je z toho, jak jsme prestimulovne.

luciebx
25. led 2018

@rosalline super D1 🎊❤️🎊

hanyas
25. led 2018

@rosalline Dr.Max je proste TOP! A dalnice uzasna! 🙂

rosalline
25. led 2018

@hanyas
@luciebx
@merilina
@jeanne_g díky holky, dnes to byla první noc, kdy jsem spala vcelku klidně. Pořád ještě není silnější. Hcg mi roste pomalu, mi přijde. Ultrazvuk až 6.2., zítra jdu na tu krev. Myslete na mě.

rosalline
25. led 2018

@merilina jenže já měla stimulaci někdy v září/říjnu, v prosinci mi vypnuli moje hormony a jedu na řízený cyklus...

luciebx
25. led 2018

@rosalline důležité ze roste. Neboj vše bude dobrý. Test sílí. To je hlavní. A dobrý spánek je nej

luciebx
25. led 2018

@rosalline 6.2 je za chvilku. A však nemůžeš jít někam soukromé kde si zaplatíš? Já to rak v 7-8 tt udělala. Pac první utz bylo ve 13 tt

hanyas
25. led 2018

@rosalline prd pomalu! Mas v brisku miminko, ne supermana 😁 takze kliiiid, mamko 😊

jeanne_g
25. led 2018

@rosalline Všechno bude dobré, neboj. Zítřejší hodnota hcg tě určitě uklidní. Mohla jsi jít už dnes klíďo. Dle mého ti testy sílí krásně. 🙂

rosalline
25. led 2018

@luciebx
@jeanne_g
@hanyas tak já Vám teda věřím, holky :o))))))) Zítra se ukáže! Doufám, že to zase nebude nějaká polovičatá hodnota, která mě zabuší...

fanunka
25. led 2018

@luciebx jak si to myslela s tím žes byla někde kde sis to zaplatila? jako žes zašla někam na ultrazvuk a zaplatila za něj a kam?

juliia
25. led 2018

@rosalline
No to by bylo velke scifi, to mas pravdu...🙂 Tomu bych vubec nevěřila, už se vnitřně pripravuji na konzultaci s Dr.Visnovou.

Je jen divne, že ta druha carka ne a ne zmizet?? Myslela jsem si, kdyz vcera zeslabla, ze dnes uz nebude a prikladam dnesni test..

Asi budu muset fakt prejit na jiné testy, ale myslela jsem, že mamatest je v pohode, neni to zadny no name...?

Dnes 12.den po ovitrelle a cca 8.den po případné 2.ovulaci 🙂

merilina
25. led 2018

@juliia Divné to je... ten ovitrelle už by měl být pryč. Zajímal vy mě papirkovy test 😉

jeanne_g
25. led 2018

@juliia A když jsi byla na ultrazvuku, tak tam viděli více velkých folikulů a odebrali jen jeden? Já mám aspoň jasno, ms už se hlásí o slovo.

juliia
25. led 2018

@jeanne_g
Byla jsem na UZ 12.1. a mela jsem 2 folikuly 10 a 13mm. 15.1.na punkci mi odsali 1 folikul 1 vajicko, 4.den ukončen vyvoj.
Ve stredu jsem mela znovu pozitivni ovu test...coz mohlo být i z ovitrelle, ale test zesilil. 8.den po ovitrelle jsem delala těhotensky test a byl uz jen nepatrny duch, ten pak dalsi den zesilil a porad se záhadně drzi...

jeanne_g
25. led 2018

@juliia Tak to by mohlo být, z toho menšího folíku 🙂 Třeba ještě zesílí 🙂

fanunka
25. led 2018

@jeanne_g tyyjo utíkejte do lekarny a ku dr maxe!!! Ja jsem uplne napnuta!!! Jak muzes byt v klidu! Tenhle test ma malou citlivost kup Maxe

luciebx
25. led 2018

@fanunka já žijí v zahraničí takže na soukromou kliniku. Nevím kam v ČR zlato ale určitě to musí jít kdyzjde krev proč ne utz

luciebx
25. led 2018

@juliia tohle bych tipovala na // a určitě ne injekce. Jiuuu jak bych ti to moc přála

luciebx
25. led 2018

@juliia sup sup testuj a ukaž nám

rosalline
25. led 2018

@juliia kup si ty maxácký. 😃

rosalline
25. led 2018

Já dnes 😃 zítra na krev, tak nějak se přestávám bát 😃 ale ve střehu zůstávám

luciebx
25. led 2018

@rosalline juuuu bude miminko ❤️🎊

jeanne_g
25. led 2018

@rosalline Parada😍 vyhlašuju soutěž, kdo tipne tvé zítřejší hcg. Za mě minimálně 800.

hribek
26. led 2018

@rosalline no parada tak tfuj tfuj dneska. ja uz se chystam celkem klidna dneska oproti pondelku.

merilina
26. led 2018

@rosalline Gratulace 😉

Strana