Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Cauky tak jsem 7+1 misto 7+5. Ale vse je ok srdicko bije. Dalsi kontrola 21.2.
❤️🎊🎉🎂😍❤️
@koudelka82 pořád ještě není vyhráno, ale je hezky našlápnuto....děkuji. Neměla jsi už taky jít? Jak dopadla sliznice?
taková perlička dneška 🙂 jelikož půjdu po neděli k dr pro utrogestan zkusila jsem sestru poprosit jestli by se tam nenašla nějaká skulinka kdy by se na mě mohla dr podívat zda je vše ok když se tam potáhnu 50km a ona se mě ptá máte nějaké problémy a já jí říkám že nemám jen jsem trošku vynervená zda je vše jak má být a ona totální výbuch smíchu a mezi tím mi řekla a to jste teprve na začátku tak to si uvědomte že daleko větší strach ještě budete mít a to až do konce svého života a pořád se strašně smála. No nejsem já chudák?
@rosalline Máš hezky našlápnuto 🙂 Já jdu dnes na KET.
@rosalline
Ja vedela, že to bude dobré:-* Tak zhluboka vydechni a zacni si to uzivat! 🙂
@hribek
Same dobre zpravy, tak jen tak dál! :-*
Jinak jsem na Vaši radu zajela pro dr.maxe a scifi se nekona...je tam mikro duch, ktery ani nejde vyfotit..takze ovitrelle se drzel 12 dni...hrůza🙂
No nic, pripravim se na konzultaci v CAR a uvidime...
@koudelka82 tak to je slovo do pranice!!!!!!!!!!!! Holka, myslím na tebe a přeji zdárný průběh!!!! 🍀
@rosalline dekuju 🙂 Hrozne se těším, ale zároveň se bojím. Znáš to 🙂
@fanunka jeste zes napsala o utrosi, ja blbka si na nej vzpomnela u dr ale mluvila tak sem ji nechtela skakat do reci.samo sem na to zapomnela tak sem jeste volala at mi to predepise a ze si tam zajedu, maji do 12 dneska tak sem to kupodivu stihla :D za 35 min cesta do mesta vcetne vyzvednuti a prijezdu domu.
@koudelka82 znám. Ale transfer patří mezi ty příjemnější věci :o)
@rosalline transfer ano, ale pak ty nervy 😀
@koudelka82 Tak ty jsi další na řadě 🙂😘🍀🍀
@koudelka82 ty nervy jsou šialené..... to potvrzuji...:o). Ale holky mě tu podržely, když už jsem si myslela...že je konec....za to jim posílám obrovský dík!!!!
@koudelka82 k transferu tfuj, tfuj, tfuj! At se zadari 🙂
@jeanne_g tak ten test prubni, at se rozjede! 🙂 a podpor to slenkou cerveneho vina... i za me 🙂

@jeanne_g bude mi výsledky vyzvedávat přítel, tak jsem mu zakázala do 14:00 mi volat v každém případě, abych se když tak v práci nezhroutila.......