icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
26. led 2018

@jeanne_g bude mi výsledky vyzvedávat přítel, tak jsem mu zakázala do 14:00 mi volat v každém případě, abych se když tak v práci nezhroutila.......

hribek
26. led 2018

Cauky tak jsem 7+1 misto 7+5. Ale vse je ok srdicko bije. Dalsi kontrola 21.2.

rosalline
26. led 2018

@hribek tak jeden mezník za námi :o))) @jeanne_g příteli to taky nedalo a zavolal mi výsledky a výsledek je: 14. d.po KET 324,2 a 17.d.po KET 1334 ...............myslím, že si můžu odfouknout, no ne? :o))))))))))))))))))))

rosalline
26. led 2018

@hribek a fotečku? :o)

luciebx
26. led 2018

@hribek
@rosalline
Holky mooooc vám gratuluji. Úžasné zprávy po ránu

luciebx
26. led 2018

❤️🎊🎉🎂😍❤️

hribek
26. led 2018

@rosalline no vidis tak bud uz v klidu a tes se na kontrolu 🙂 fotku jsem si nerekla vypada temer nachlup stejne jako v pondeli 🙂 ma 9,98mm
@luciebx dekuju 🙂

rosalline
26. led 2018

@hribek
@luciebx tak snad na chvilku bude klid, viď? :o) @luciebx kdy sis začala těhotenství užívat? :o)

koudelka82
26. led 2018

@hribek , @rosalline holky, moc Vám oběma gratuluju 👏🙂🤰

jeanne_g
26. led 2018

@rosalline Tak to jsem teda vůbec netrefila 😀 Paráááda. 😍@hribek Gratuluju a ať se vám dál pěkně daří🍀

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 pořád ještě není vyhráno, ale je hezky našlápnuto....děkuji. Neměla jsi už taky jít? Jak dopadla sliznice?

rosalline
26. led 2018

@jeanne_g rostlo rychlostí zhruba 60-70% denně. Díky, brouku. MS už udeřila?

fanunka
26. led 2018

taková perlička dneška 🙂 jelikož půjdu po neděli k dr pro utrogestan zkusila jsem sestru poprosit jestli by se tam nenašla nějaká skulinka kdy by se na mě mohla dr podívat zda je vše ok když se tam potáhnu 50km a ona se mě ptá máte nějaké problémy a já jí říkám že nemám jen jsem trošku vynervená zda je vše jak má být a ona totální výbuch smíchu a mezi tím mi řekla a to jste teprve na začátku tak to si uvědomte že daleko větší strach ještě budete mít a to až do konce svého života a pořád se strašně smála. No nejsem já chudák?

rosalline
26. led 2018

@fanunka a řekla opravdu pravdu. Mé dceři je dnes 24 a největší strachy jsem o ni zažila v jejích 17-18 a bojím se o ní do dneška.....

luciebx
26. led 2018

@rosalline já až po 20 utz. Mě bylo zle do 18 tt. Takže spis tu druhou polovinu až

rosalline
26. led 2018

@luciebx to uteče jak voda...doufám. Co malinká? už se usmívá? a co koníčky?

koudelka82
26. led 2018

@rosalline Máš hezky našlápnuto 🙂 Já jdu dnes na KET.

juliia
26. led 2018

@rosalline
Ja vedela, že to bude dobré:-* Tak zhluboka vydechni a zacni si to uzivat! 🙂

@hribek
Same dobre zpravy, tak jen tak dál! :-*

Jinak jsem na Vaši radu zajela pro dr.maxe a scifi se nekona...je tam mikro duch, ktery ani nejde vyfotit..takze ovitrelle se drzel 12 dni...hrůza🙂

No nic, pripravim se na konzultaci v CAR a uvidime...

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 tak to je slovo do pranice!!!!!!!!!!!! Holka, myslím na tebe a přeji zdárný průběh!!!! 🍀

rosalline
26. led 2018

@juliia to mě mrzí..... . Bylo by to krásné překvapení. Takže tam jdeš příští týden? 2.2. na Hromnice? Připrav se na to, že tě prohlédne, naberou krev a nabídne ti hned stimulaci od další ms

koudelka82
26. led 2018

@rosalline dekuju 🙂 Hrozne se těším, ale zároveň se bojím. Znáš to 🙂

hribek
26. led 2018

@fanunka jeste zes napsala o utrosi, ja blbka si na nej vzpomnela u dr ale mluvila tak sem ji nechtela skakat do reci.samo sem na to zapomnela tak sem jeste volala at mi to predepise a ze si tam zajedu, maji do 12 dneska tak sem to kupodivu stihla :D za 35 min cesta do mesta vcetne vyzvednuti a prijezdu domu.

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 znám. Ale transfer patří mezi ty příjemnější věci :o)

koudelka82
26. led 2018

@rosalline transfer ano, ale pak ty nervy 😀

jeanne_g
Autor odpověď smazal
jeanne_g
26. led 2018

@rosalline Ms si se mnou zase pohrává, 2x jsem zašpinila a nic. Zřejmě chce ze mě vylákat poslední těhutest, co mám doma 😀

jeanne_g
26. led 2018

@koudelka82 Tak ty jsi další na řadě 🙂😘🍀🍀

rosalline
26. led 2018

@koudelka82 ty nervy jsou šialené..... to potvrzuji...:o). Ale holky mě tu podržely, když už jsem si myslela...že je konec....za to jim posílám obrovský dík!!!!

rosalline
26. led 2018

@jeanne_g to je mrcha zbabělá...o). Tak snad už přijde.....

hanyas
26. led 2018

@koudelka82 k transferu tfuj, tfuj, tfuj! At se zadari 🙂

@jeanne_g tak ten test prubni, at se rozjede! 🙂 a podpor to slenkou cerveneho vina... i za me 🙂

Strana