Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline asi ano....mela sem strach...ja sem u prvniho ani injekci nedostala a neslo to....tak jsme se na to vyprd... A tted se nam to malicky podarilo...Dekuju vsem andelum...a jsem stastna jako u malicke kdyz sem na to prisla.
@rosalline
No to by bylo velke scifi, to mas pravdu...🙂 Tomu bych vubec nevěřila, už se vnitřně pripravuji na konzultaci s Dr.Visnovou.
Je jen divne, že ta druha carka ne a ne zmizet?? Myslela jsem si, kdyz vcera zeslabla, ze dnes uz nebude a prikladam dnesni test..
Asi budu muset fakt prejit na jiné testy, ale myslela jsem, že mamatest je v pohode, neni to zadny no name...?
Dnes 12.den po ovitrelle a cca 8.den po případné 2.ovulaci 🙂
@jeanne_g
Byla jsem na UZ 12.1. a mela jsem 2 folikuly 10 a 13mm. 15.1.na punkci mi odsali 1 folikul 1 vajicko, 4.den ukončen vyvoj.
Ve stredu jsem mela znovu pozitivni ovu test...coz mohlo být i z ovitrelle, ale test zesilil. 8.den po ovitrelle jsem delala těhotensky test a byl uz jen nepatrny duch, ten pak dalsi den zesilil a porad se záhadně drzi...

@rosalline
No styk byl 3 dny pred punkci, 1 a 2 dny po punkci a pak jak jsem mela pozitivni ovu test tak taky...ale to je teprve dbes adi 6.den po...🙂
Krasnej test mas!
Hele s pícháním na jedne strane nemam zkusenosti. Mne kdyz se chytlo, tak me dost dloubalo v podbřišku. Ale treba u toho hyperstimulaku me pichalo a bodalo po stranach...