Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline já vim ale když jsem se k ní objednávala tak jsem byla asi jen v 6tt a vůbec jsem nevěděla jestli to dopadne tak jsem se nechtěla ohánět tím že jsem těhotná a vytrubovat to... no to je jedno teď mě čeká za 14dní screening ne ten stejně chci jít k Apolináři a pak se uvidí
@nita1984 já jsem si imunologii nechávala dělat nezávisle na CARu mám dobrou alergoložku/imunoložku fakt poctivou ta mi nechala udělat imunologigii i alergii v jednom a vytáhla tolika kostlivců co se v mém těle dělo 🙂 ale nic co by bylo vážného prostě zjistila že moje tělo je zdravé až na nějaké drobné alergie 🙂 jen to komentovala z mé strany vám v početí vůbec nic nebrání a ať zapracuju na psychické stránce a že až příjdu v únoru jistě budu těhotná - tak trošku vědma 🙂
@rosalline Měla jsem 4 transfery, kromě prvního jsme jinak měli mraženo po dvou, takže se dávalo po dvou. Poslední se nerozmrazilo.
@fanunka tak to máš fajn. Jen vím, že reprodukční imunologové jsou jen tři (Praha, Plzeň, Hradec), tak není snadné najít někoho, kdo to udělá správně a důkladně. ještě čekáme na výsledky manžela, jestli netvoří protilátky proti vlastním spermiím.
A já začínám s léčbou medrolem. Tak uvidíme
@nita1984 Ahoj, no to je mi líto, pamatuju si že to tehdy u vás vypadalo dobře, kdo by řekl, že to dopadne takto ☹ My taky pořád bojujeme, bohužel jediný úspěch skončil v 6. tt. A to bylo geneticky vyšetřené, imunologie podchycená, prostě asi jen blbá viróza ☹. Měli jste i genetické vyšetření embryí, nebo ho plánujete?
@nita1984 já si teď na tvém profilu pročetla tvůj příběh. Bylo mi z toho úzko. Tolik nadějí a tolik ledových sprch....:o(. Pevně věřím, že tentokrát to dotáhneš do konce. Možná bych si i trvala na tom genetickém vyšetření embryí. Na sanatoriumhelios.cz mají statistiky, kde je transfer geneticky otestovaných embryí daleko úspěšnější než běžný....
dohajzlu...teď jsem byla na záchodě a růžový hlen 😨

@rosalline jojo ale muze me vzit az 5.3. Treba kdybych rekla ze jsem těhotná by me vzala drive ale nechci to nejak hrotit