icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jeanne_g
31. led 2018

@rosalline Zlato, žádný stres. Bude to dobré, uvidíš!!!

rosalline
31. led 2018

@fanunka beru...

rosalline
31. led 2018

@jeanne_g volala jsem do centra...mám si navýšit utrog. na 4 večer....bojím sse

jeanne_g
31. led 2018

@rosalline Kup si Ascorutin, zvyšuje odolnost drobných cévek, seženeš v lékárně. Je tam sice napsáno, že se to v těhotenství nemá, ale při špinění se to dává. Doporučila mi to i doktorka v centru.

rosalline
31. led 2018

@jeanne_g ok, určitě si ho začnu podávat 😢

luciebx
31. led 2018

@rosalline já u syna neměla taky nic. Neboj vše je dobrý

nicoletaaa
31. led 2018

Tak holky dnes jsem byla na odberu hcg a opravdu z toho nic neni ☹

daphney
31. led 2018

Ahoj holky, hlásím se po delší odmlce. Doufám, že je to tu samá těhulinka a místo slziček se budou probírat jen příjemné a pozitivní zprávy.🙏🙏🙏
Já v pátek měsíc po laparoskopii pro prasklé mimoděložní těhotenství, pravý vejcovod v kýblu... no co také s ním, když přirozeně to nejde. Už týden bez pláče, tak snad už nejhorší mám za sebou. Břicho zajoneno za pár dní, dušičce to trvá déle. Sbírám odvahu objednat se na konzultaci do caru a pomalu začít plánovat další cestu do druhého IVF.
Nebudu dočítat, ale přeji všem vytoužené // se šťastným koncem a rok 2018 bude pro nás všechny vítězný 🙏🙏🙏👪👶💗👣

fanunka
31. led 2018
juliia
31. led 2018

@rosalline
Drzim palce at je vse v pořádku. A bud rada, ze nezvracis. A ze se citis dobře. :-*
Tak si predstav, že mne uz 2x posunuli tu kunzultaci u dr.Visnove. takze jdeme az na konci února. ☹

juliia
31. led 2018

@nicoletaaa
To je mi lito, preju stesti do dalsiho transferu :-*

juliia
31. led 2018

@daphney
Zahojeni duse trva vzdycky dele, chce to cas...
Ja mam po nezdaru vzdycky hrozny pocit vzteku a pak jen prazdnota a bezmoc...a vzdycky se zatim nasly nove sily bojovat dal a nevzdat to.
Ted jsme se s manzelem domluvili, že zkudime jeste jeden Nativ, protože nam odsunuli termin konzultace v jinem Caru, kde chceme klasické IVF a uvidime...

juliia
31. led 2018

@nita1984
Četla jsem tvůj pribeh a taky uz toho mas teda dost za sebou.
Budu ti drzet palce at se dalsi pokus povede az do konce a imuno zabere! Genetika snad dopadne dobre a uz nic nebude bránit dalsimu pokusu. :-*

natysnovec
1. únor 2018

Ahojky holky pardon ,ze otrqvuju ale muzu se zeptat?

nita1984
autor
1. únor 2018

@natysnovec od toho fórum je, ptát se možno na cokoliv, co budeme vědět rády povíme

nita1984
autor
1. únor 2018

@juliia díky.. no nemáme toho za sebou úplně málo. Ohledně miminka a ohledně ostatních věcí už vůbec ne.... ale člověk prostě musí jít pořád dál a dál, krok po kroku a ono se to celé jednou snad povede....

natysnovec
1. únor 2018

@nita1984 jsem v 6 tt a mam hoodne vytoky a truchu nazloutle...je to spatne?

juliia
1. únor 2018

@nita1984
Presne, nezbyva nez vzdycky najit novou silu a jit dal...my uz jedeme 3.rok...kdyz si vzpomenu na svoji dr.pri prvni navsteve, že se snazime o miminko a po prvnich vyšetřeních jak byla optimisticka a kdyz jsem chtela po pul roce kvuli veku na konzultaci do CAR, tak pirad zastavala nazor, že bam se povede přirozeně, pak vyšetření na imuno a pani doktorka, že necudi problem, že mame velkou sanci, že se povede spontanne...v cervnu 3 roky budou za nama a nespocet IUI, asi 5 nativu, z kterych 3 nedokoncene, 1 s revizi v 8.tt a ted posledni zastaven vyvoj 3.den, loni klasicke IVF jediné a posledni na pojišťovnu 6vajicek, 5 oplozeno, 2 blastocysty, po PGD nedoporuceno k transferu...
Je mi jasne, že chyba bude v kvalite mych vajicek, presto mi stale doktoři tvrdí, že je to o nahode a ze neznamena, že priste nemuze byt dobre...tak ja nevim...

hribek
1. únor 2018

@nicoletaaa to me moc mrzi ☹ budu drzet pesti at to vyjde priste!!!
@daphney drz se a i tobe budu drzet palecky, aby to letos vyslo a naslas vytouzeny //

nita1984
autor
1. únor 2018

@natysnovec na to odpoví, bohužel, jen dr. Určitě bych si tam zašla

hanyas
1. únor 2018

@natysnovec Mám taky. V těhotenství je přirozeně větší výtok. Pokud to nesvědí, nezapáchá a nepálí, mělo by to být v poho a počkala bych na další prohlídku u dr. Pokud to dělá neplechu, radši si zajdi rovnou 😉

nita1984
autor
1. únor 2018

@juliia koukám, že to je jak u mě... doktoři pořád optimisté, pohoda, pohoda.. u nás to samé... až teď se konečně našel problém, což jsem vlastně ráda, protože konečně můžeme něco řešit. Doufám, že se to časem povede,m nejhorší je to, že člověk prostě neví, co je správné rozhodnutí

natysnovec
1. únor 2018

@hanyas nedela...dneska sem obednana na 13:00....tak uvidime co reknou

fanunka
1. únor 2018

@juliia 🙂 jooo taky si to myslím, že určitě to správné vajíčko jednou příjde podívej se na nás já měla ze všech 3IVF celkem odebráno 24 vajíček a všechna úspěšně oplodněna a jen jedno pěkné k transferu a ostatní pomalu po tom 3. dni bez vývoje a poslední IVF s 12 pěknými vajíčky jen jedno které do mě dali se chytlo nikdo nerozumí nikdo nechápe ale je to tak. Takže věř uvidíš že to půjde!

jeanne_g
Autor odpověď smazal
jeanne_g
1. únor 2018

@rosalline Tak jak dneska, brouku?

natysnovec
1. únor 2018

Vse vypada v poradku. .odpovidame i tydnu🙂

merilina
1. únor 2018

Ahoj holky... tak já dneska na Utz vše v pořádku. Příští týden na screening a pak už to snad bude oficiální těhotenství 🙏🙏🙏☺️

fanunka
1. únor 2018

@merilina ty se maaas taky se strasne těším az to uz nebudu tajit dnes jsem uz zbalila rifle do krabice uz v nich nevydrzim v praci sedet strasne tlaci :( kolikaty tt jsi?

merilina
1. únor 2018

@fanunka No mě zatím všechno oblečení je v pohodě. Podle Dr. jsem 9+2, podle appky 9+6. Jinak krev v pohodě, měří 2,5 cm a jediný problém je tlak ... mám 90/50, což na sobě i cítím 😉

Strana