icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
1. únor 2018

@merilina tyjo ja vysledky krve budu mit az pujdu k dr 19.2. A tlak mi jeste nikdo nemeril :( me taky jeste minuly tyden rifle byli ale od vcerekska uz je to v nich utrpeni dnes jsem 10+4

fanunka
1. únor 2018

@merilina jakou mas apku? Ja mela mamapp ale v pondeli se mi blokla ze si ji mam zaplatit :( coz me stve :( netusim co stoji a hlavne se mi nechce za appku platit :(

merilina
1. únor 2018

@fanunka jj, taky mamapp. Tuším, ze chtějí 149,-, já si ji pak asi zaplatím 😉 Ten screening stojí 1100,- ... to mě docela překvapilo .. 🤔

fanunka
1. únor 2018

@merilina jojo to vim je to nepovinne vysetreni tak trosku nadstandard

hribek
1. únor 2018

@merilina
@fanunka na screening vetsina pojistoven priplaci, nekde 500 nekde 1000.

merilina
1. únor 2018

@hribek Fakt? A to si musím někde vybehat?

volfici
1. únor 2018

Holky, já třeba v CAR po IVF za screening vůbec nic neplatila. Taky jsem počítala, že zaplatím a pojišťovna mi to pak následně uhradí, když přinesu účet, ale v CAR nic zaplatit nechtěli.

hribek
1. únor 2018

@merilina no doneses ucet na pojistovnu a meli by proplatit. Ja jsem 205 a myslim prispivaji 1000

merilina
1. únor 2018

@volfici A v jakem CAR?

merilina
1. únor 2018

@hribek ok, díky díky 😉

volfici
1. únor 2018

@merilina Gennet v Liberci

natysnovec
3. únor 2018

@rosalline Ahojky tak co jak se ti vede:-🙂

merilina
5. únor 2018

Zdravím, děvčata, tak co je nového? 🙂

fanunka
5. únor 2018

ahojte!!! je tu pěkně mrtvo 🙂 třeba mě se vede dobře zítra jdu do 12tt jupí jupí jupajdá!!

hribek
5. únor 2018

@fanunka toto leti co? Ja jsem dnes 9tt ve ctvrtek uz 10. V patek si jdu pro leky tak chci poprosit doktora jestli mi neudela utz. Tesim se ale zaroven i bojim. Nevolnosti presly i prsa uz sou ok. Blbe mi je jen z hladu.

hanyas
5. únor 2018

@hribek kolem toho 10.tt me taky prestala bolet prsa 😉 hCG uz zacina stagnovat, tak tehu priznaky muzou mizet. Nic to nebude, neboj 😉

juliia
5. únor 2018

@fanunka
@hribek
Teda...to to leti holky...tise závidím a preju :-*

Ja jdu ve stredu na ultrazvuk a snad klapne 4.pokus nativu.
1.pokus- degenerovane vajicko
2.pokus- folikul prasknul dříve
3.pokus- 1 oocyt, oplodneno, 3.den zastaveno ve vyvoji

Jinak nas na konci února čeká změna CAR a konzultace ke klasickemu IVF jako samoplatci...

jeanne_g
5. únor 2018

@juliia Ahoj Juli, budu držet palce, ať se to tentokrát povede. Já jdu ve středu taky na ultrazvuk před KETem.

hribek
5. únor 2018

@juliia tak drzim palce at se to povede a prcek si da rict a radeji ty penizky pouzijete na vybavicku. Je to fakt mazec co to stoji. Kdyby aspon byla jistora ze to dopadne

merilina
5. únor 2018

@juliia Když to čtu, tak při každém pokusu jste se dostali dal a dal 😉 Tak držím palce ať je 4. pokus úspěšný !! 😉

merilina
5. únor 2018

Já jsem dneska 10+3 a v pátek jdu na screening, taky se už nemůžu dočkat 🙂 Jinak mě teda prsa bolí pořad, Utroš už neberu a špatně mi je jen při hladu... 😉

juliia
5. únor 2018

@merilina
No bylo by to prima, kdyby to stoupalo tim spravnym smerem 🙂
10+3...to uz se zacne za chvilku rysovat pohlavi 🙂

@hribek
Mazec to je ...musime nasetrit 100 tisic...uz jen ty nativy nas vysly na 30.

Holky moc dekuji vsem za podporu...prostě to ted dáme a hotovo 🙂

hribek
5. únor 2018

@juliia to je mazec, nas to vyslo na 45 tisic. jakto ze nativ vyjde tak draho?

handulkak
5. únor 2018

@juliia to je ještě hezká cena my za každý Nativ platili 43

fanunka
6. únor 2018

@juliia a kam budete přestupovat? my přestoupili k Apolináři jsou tam přijatelnější ceny!!! a to o poznání! Já před posledním IVF chodila na akupunkturu a jsem si jistá že ona může za to že jsem vyrobila aspoň jedno jediný vajíčko který nosím v sobě. Ani nebyla drahá celkem mě 3týdenní kůra vyšla na necelou tisícovku. A taky jsem si nechala naordinovat dlouhý protokol , četla jsem o něm že je více ovlivnitelný co se týče velikosti a množství vajíček. no z mého pohledu jsme při něm vytvořila daleko více vajíček.

fanunka
6. únor 2018

@merilina to jdeš nějak brzy na screening? no jsem zvědavá 🙂 já jdu na screening příští pátek a to bych měla být 12+4 už mám pěkně vypouklé břicho - začíná být docela legrace ho schovat, už mi dochází volné oblečení 🙂

juliia
6. únor 2018

@fanunka
Je to parada, kdyz to ctu. :-*
No me dlouhy protokol asi vzhledem k veku nikdo nikdy nedoporučil, tak nevim. Akupunkturu chci zkusit jestli pujdeme do 2.pokusu IVF.
Od rana me boli břicho, tak jsem jen zkusila ovulacni test a on pozitivni, 7.DC?? Volala jsem do CAR a mam prijit dnes ve 13...takze zitrejsi navateva se ruší...uvidime no

juliia
6. únor 2018

@fanunka
Za chvilku to uz neschovas 🙂

fanunka
6. únor 2018

@juliia no holka mě taky nikdo nedoporučil dlouhý protokol a to mi je 38 já si o něj prostě řekla, neměla jsem co ztratit.... 2 IVF nevyšla s krátkým tak jsem si řekla že chci změnu protokolu a naštěstí u Apolináře nic neřešili a řekli jooo proč né 🙂
a jinak držím palce!!! ozvi se jak jsi dopadla :*

merilina
6. únor 2018

@fanunka Já nevím, Dr. to nějak počítala ... no vychází to v pátek budu přesně 11+0 ... a na krev půjdu asi jindy. To ještě nevím, jak probíhá.

Strana