Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky, já třeba v CAR po IVF za screening vůbec nic neplatila. Taky jsem počítala, že zaplatím a pojišťovna mi to pak následně uhradí, když přinesu účet, ale v CAR nic zaplatit nechtěli.
@rosalline Ahojky tak co jak se ti vede:-🙂
Zdravím, děvčata, tak co je nového? 🙂
ahojte!!! je tu pěkně mrtvo 🙂 třeba mě se vede dobře zítra jdu do 12tt jupí jupí jupajdá!!
@fanunka
@hribek
Teda...to to leti holky...tise závidím a preju :-*
Ja jdu ve stredu na ultrazvuk a snad klapne 4.pokus nativu.
1.pokus- degenerovane vajicko
2.pokus- folikul prasknul dříve
3.pokus- 1 oocyt, oplodneno, 3.den zastaveno ve vyvoji
Jinak nas na konci února čeká změna CAR a konzultace ke klasickemu IVF jako samoplatci...
Já jsem dneska 10+3 a v pátek jdu na screening, taky se už nemůžu dočkat 🙂 Jinak mě teda prsa bolí pořad, Utroš už neberu a špatně mi je jen při hladu... 😉
@juliia a kam budete přestupovat? my přestoupili k Apolináři jsou tam přijatelnější ceny!!! a to o poznání! Já před posledním IVF chodila na akupunkturu a jsem si jistá že ona může za to že jsem vyrobila aspoň jedno jediný vajíčko který nosím v sobě. Ani nebyla drahá celkem mě 3týdenní kůra vyšla na necelou tisícovku. A taky jsem si nechala naordinovat dlouhý protokol , četla jsem o něm že je více ovlivnitelný co se týče velikosti a množství vajíček. no z mého pohledu jsme při něm vytvořila daleko více vajíček.
@fanunka
Je to parada, kdyz to ctu. :-*
No me dlouhy protokol asi vzhledem k veku nikdo nikdy nedoporučil, tak nevim. Akupunkturu chci zkusit jestli pujdeme do 2.pokusu IVF.
Od rana me boli břicho, tak jsem jen zkusila ovulacni test a on pozitivni, 7.DC?? Volala jsem do CAR a mam prijit dnes ve 13...takze zitrejsi navateva se ruší...uvidime no
@juliia no holka mě taky nikdo nedoporučil dlouhý protokol a to mi je 38 já si o něj prostě řekla, neměla jsem co ztratit.... 2 IVF nevyšla s krátkým tak jsem si řekla že chci změnu protokolu a naštěstí u Apolináře nic neřešili a řekli jooo proč né 🙂
a jinak držím palce!!! ozvi se jak jsi dopadla :*

@merilina tyjo ja vysledky krve budu mit az pujdu k dr 19.2. A tlak mi jeste nikdo nemeril :( me taky jeste minuly tyden rifle byli ale od vcerekska uz je to v nich utrpeni dnes jsem 10+4