Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Já zas řeším problém... je mi každý den blbě když si vezmu vitaminy GS Mamavit... už jsem je odsunula z rána na odpoledne, fakt po jídle a zvedá se mi kufr víc a víc ... a to mám ještě půl balení 🤢🤔
Ahoj děvčátka, jak víte od středy u mě špinění... dost mě to položilo a tiše trpěla v ústraní ... dnes jsme byli má utz a bobánkovi bilo srdíčko o stošest ... měli bychom být 6+5, ale dle utz jsme 6+1, nicméně doktorka potvrdila, že se jedná o krásné prosperující těhu. To špinění prý může být zapříčiněno mým vyšším tlakem, při vyšším tlaku prý cévky praskají. Do 10.-12. týdne budu mít stejně nervy jak špagáty
@rosalline ahojky furt na tebe myslim..a mas fotku fazolky?🙂)❤️
@rosalline neboj to bude dovry hlavně klid. Lehni si a kopyta nahoru mysli na něco hezkeho!! Tohle je hodne psychicky namahave obdobi ja se obcas ponorim do budoucna a mam dve varianty budoucna. Jednu variantu s miminkem jak jsem nesmirne stastna ze ho mam a druhou variantu bez miminka a to je cestovani, vecirky a legranda s kamarady, ponoreni se do meho celozivotniho konicka ktereho ted delat nemuzu. Zivot jde dal a je jen na nas jestli ho prozijeme smutne s pocitem ze se nam nepovedl, nebo nas tato oskliva zkusenost posili a nakopne k lepsim zitrkum
@natysnovec ahoj, moc děkuji. Jak to jde u tebe? Fotka mi nejde vložit, nechápu proč..

@fanunka
Tak mam po ultrazvuku a ovulace probehla pred par hodinama...trochu volne tekutiny v děloze a jeste nebylo videt žluté tělísko, to pry je patrne cca 36 hodin po ovulaci.
Myslim, že dnes dopoledne zo bylo, docely me pichalo v podbrisku.
Dávám si ted spíš otazku zda je vubec mozne otěhotnět uz 7.DC? Staci za tak kratkou dobu vajíčko ve folikulu vubec uzrat?