Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline my uz taky mame fotecku a za tyden jdem na dalsi ultrazvuk....ale sem hrozne nedockava.
@rosalline koukala jsem ze uz si sem daval ffotecku vid...ale mazala...🙂
@natysnovec dávala jsem ji asi 3x a ani jednou se neukázala. Proti jsem tu prázdnou zprávu smazala. Co jsem si všimla, tak v diskuzích i nějaké fotky zmizely i z minulosti. Asi se něco děje na koníkovi
@rosalline to nevim...ale kolikrat mi konik spadnul a nemohla sem se nikam dostat🤔🤔
@luciebx
@rosalline holky mě spíš příjde, že se ten čas uplně zastavil :( šampáňo budu bouchat až co screeening, ale tak doufám že nám nic nehrozí když máme oba v cajku genetické testy . jo jo a špatně mi nebylo jen párkrát křeče v žaludku, ale na to pomohlo jen pravidelně jíst a nedojít k hladu 🙂 a asi do 7tt jsem měla žaludek jak na vodě ale nic dramatického. Ale co mě pořád hrozně trápí je ta šílená žízeň ale to dávám za vinu utrogestanu..
@fanunka tsk tohle mi neco pripomina...ted resim to same...zaludek na vode a streva...😢😢
@natysnovec kup si probiotika 🙂 to je hotový zázrak
@fanunka fakt?To ze mam zaludek jako ba vod je asi tehu ale ty streva a jak me boli bricho i v noci se budim...😢
Holky, řeknou mi pohlaví na 1. screeningu? 🙂
Holky mě bylo řečeno ze při ivf lze z embrya poznat zda je to holka nebo kluk. Prý to šle neříkají pac výběr jezskazany. Tak nevím co je na tom pravdy
Holky, díky za podporu. Těším se a taky bojím a snažím se nedělat si moc naděje. Dneska jsem si pichla Ovitrelle v kanclu, sedí tam ještě sef a dvě kolegyně. Jsem se jen trochu schovala za počítač a nikdo si nevšiml.😄

@luciebx
Tak tomu tenhle cyklus nechame volny prubeh a uvidíme🙂