icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
6. únor 2018

@luciebx
Tak tomu tenhle cyklus nechame volny prubeh a uvidíme🙂

natysnovec
6. únor 2018

@rosalline my uz taky mame fotecku a za tyden jdem na dalsi ultrazvuk....ale sem hrozne nedockava.

natysnovec
6. únor 2018

@rosalline koukala jsem ze uz si sem daval ffotecku vid...ale mazala...🙂

rosalline
6. únor 2018

@natysnovec dávala jsem ji asi 3x a ani jednou se neukázala. Proti jsem tu prázdnou zprávu smazala. Co jsem si všimla, tak v diskuzích i nějaké fotky zmizely i z minulosti. Asi se něco děje na koníkovi

natysnovec
6. únor 2018

@rosalline to nevim...ale kolikrat mi konik spadnul a nemohla sem se nikam dostat🤔🤔

jeanne_g
6. únor 2018

@rosalline Jupajda 🎉 To jsem ráda, že je vše v pořádku. Měla jsem starost...Tak to je paráda, ze máte srdíčko uz takto brzo. To uklidní.

jeanne_g
6. únor 2018

@juliia To teda byla rychlovka, takhle brzo ovu :( Mě píchá v boku uz taky asi třetí den, tak jsem zvědavá, co mi zítra řeknou, jestli jsme to taky prosvihli.

fanunka
7. únor 2018

@luciebx
@rosalline holky mě spíš příjde, že se ten čas uplně zastavil :( šampáňo budu bouchat až co screeening, ale tak doufám že nám nic nehrozí když máme oba v cajku genetické testy . jo jo a špatně mi nebylo jen párkrát křeče v žaludku, ale na to pomohlo jen pravidelně jíst a nedojít k hladu 🙂 a asi do 7tt jsem měla žaludek jak na vodě ale nic dramatického. Ale co mě pořád hrozně trápí je ta šílená žízeň ale to dávám za vinu utrogestanu..

juliia
7. únor 2018

@jeanne_g
Budu drzet dnes palce :-*

natysnovec
7. únor 2018

@fanunka tsk tohle mi neco pripomina...ted resim to same...zaludek na vode a streva...😢😢

jeanne_g
7. únor 2018

@juliia Diiky. Tak to bylo o fous, folikul 22 mm, sliznice 9,5 mm. Transfer v úterý.

rosalline
7. únor 2018

@jeanne_g jupíííííííííííííí....jupííííííííííííí.....konečně se nebudu bát sama :o)))))))))))))))))))))).

linusha
7. únor 2018

@jeanne_g super to budeme mít mimča cca 13 dní od sebe 🙂

fanunka
7. únor 2018

@natysnovec kup si probiotika 🙂 to je hotový zázrak

fanunka
7. únor 2018

@jeanne_g paráda gratuluju! 🙂 a hlavně držím palce!!!

natysnovec
7. únor 2018

@fanunka fakt?To ze mam zaludek jako ba vod je asi tehu ale ty streva a jak me boli bricho i v noci se budim...😢

hanyas
7. únor 2018

@jeanne_g parada! Budu drzet pesti! 😘

merilina
7. únor 2018

Holky, řeknou mi pohlaví na 1. screeningu? 🙂

handulkak
7. únor 2018

@merilina mě neřekli. Ale jsou tu i holky, kterým už řekli. Nám to dr řekl až ve 26 tt. Do te doby nikdo nevedel😃

merilina
7. únor 2018

@handulkak No to mě vomejou... já už jsem z toho teď na nervy 😁

handulkak
7. únor 2018

@merilina ona se nikdy nechtěla otočit. Okolo 20 tt si dr nebyl jistý. Říkal ze máme dost času. Ale ja už chtela nakupovat. Začala jsem až po 26tt, kdy jsme viděli jen to, ze je holka. Někde najdu foto a dam ho sem😃

handulkak
7. únor 2018

@merilina tak tohle je 26 tt od te doby bylo stoprocentní, ze to bude holcicka😁😁😁

merilina
7. únor 2018

@handulkak No já tajně doufám, ale asi nejspíš je to blbost... budu 11+0...

hanyas
7. únor 2018

@merilina zalezi jak sikovny dr.bude 🙂 my to vime od 13.tt 😉

hanyas
7. únor 2018

@merilina ale 11+0 je asi fakt brzo 🙂

luciebx
7. únor 2018

Holky mě bylo řečeno ze při ivf lze z embrya poznat zda je to holka nebo kluk. Prý to šle neříkají pac výběr jezskazany. Tak nevím co je na tom pravdy

handulkak
7. únor 2018

@luciebx ano, lze to, pokud jim dělali vyšetření. U mas je to, ale zakázané- jak říkáš měla bys na vyber

jeanne_g
7. únor 2018

Holky, díky za podporu. Těším se a taky bojím a snažím se nedělat si moc naděje. Dneska jsem si pichla Ovitrelle v kanclu, sedí tam ještě sef a dvě kolegyně. Jsem se jen trochu schovala za počítač a nikdo si nevšiml.😄

jeanne_g
7. únor 2018

@luciebx To jde poznat jen když se dela pgs. Podle chromozomu. Říct ti to můžou, ale nemůžeš si vybrat.

rosalline
7. únor 2018

@luciebx
@jeanne_g já se na to ptala v centru, řekli mi, že dřív to bylo součástí výsledků... teď už jim ale tuhle informaci neposílají ...

Strana