Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky dnes jsem byla v Caru na operaci nemusím tak jsem ráda
😊jinak tam budu jezdit každý měsíc na injekci Zoladex na umělý přechod který bude do května nebo června, takže to mám na dlouho ale jsem ráda, že to dobře dopadlo a krev v pořádku.... Pak by měly následovat hormony na ovulaci atd.... Je to dlouhá doba ale beru to pohodě 😀na vánoce budu mít bubínek 😀
@natysnovec jj taky jsem měla nejhorší noci 🙂 hodně sladkou šťávu na nočním stolku a když je nejhůř tak se zakousnout do něčeho já si dělala normálně svačiny 🙂 ale zkus probiotika ta na ty střeva pomůžou. mě pomohla
@fanunka dneska sem obednana k praktickemu dr tak sem zvedava co me daji aby to pomohlo...uz jsmr se s manzelem vcera pohadaly.Kvuli tomu kiureni rano....ale ja si fakt dam jedno...i kculi tomu sem si obehala ty dr vcera
Ahoj holky, prosím ... neví některá co znamená stádium embrya HB/1 a XB/2?
@fanunka tak sem zjistila ze ja probiotika nemuzu....😢😢mam cipky,sab simblex sirup,a nejaky laktobacily na streva ktery neobsahujou laktozu....desny
@natysnovec fakt? Ty mas alergii na laktozu?
@fanunka jj mam...
Holky parson mam intimni dotaz...mame doporuceno nesexovat. Ja bych to i vydrzela, sem utahana jak pes a na sex ani pomysleni, ale chlap to proste potrebuje 🙂 Takze fungujeme rucne. A chci se zeptat... sexovat neni doporuceno kvuli "cizi veci" v deloze, nebo stahy pri orgasmu?
@natysnovec já mám teda taky alergii na laktózu ale dobrý nic mi to nedělá, já jí totiž nějak neřeším nejsem si vědoma toho že by mi mléko něco dělalo ale dle testů ji prý mám...
Ahoj, já po sexu vždy začala trochu krvácet tak jsme do porodu nesexovali.
@fanunka ja to mam bez testu...proste po jogurtech,syrech,mlikach apod....jsem nafoukla mak strevni problemy,boli me bricho a je mi spatne...
@natysnovec no vidíš já byla na imuno alergických testech ohledně neplodnosti a byli mi zjištěny alergie na psy, kočky a koně a laktózu 🙂 ani na jedno těch alergenů nemám reakce 🙂 vtipné co? koně mám od 9ti let a jsme s nimi denně a to samé s kočkami a na laktózu si myslím že také neraguji 🙂
@fanunka pekny 😀ja mam na psa takze kdyz me olizne tak se osypu,seno osypou se mi ruce i nohy a z laktozy je mi tak jak sem psala.Noo.
Já dnes byla na screeningu a vzali mi jen krev, zbytek až 26. 😢
@hribek a kolik si tyden??🙂

@koudelka82 myslím na tebe... i něco víš?