Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@merilina nemuze to byt lupenka?Je to suche?
@merilina i kdyz asi ne...
@hribek nic moc. Ve čtvrtek světlé krvácení. Můj gynekolog mi to nebral. V pátek krvácení rudou krví, ne intenzivně , ale jednorázově. Volala jsem večer na pohotovost, tam byl doktor se suchým smyslem pro humor: až z vás vypadne kus, tak přijďte ráno na lačno a uvidíme, jestli to bude na kyrezáž. A jestli chcete slyšet rozsudek, no tak vás tedy taky vezmeme, ale pro jistotu přijeďte taky na lačno. Volala jsem v sobotu do centra, tam mi poslali na sms recept na agolutinové injekce c ale stejně vždycky večer krev. 😢. Zítra mám přijet do centra, ačkoli už mě už předali, ale můj gynekolog tam má dračici, co mě nevezme dřív než 1.3.. je to opravdu zoufalství.
@merilina Ahojky těhulko🙂říká se, že pokud je to kruhovité, tak kvasinky, plísně...Sleduj to a hlídej zvětšení, nechci tě strašit, mamce takhle začala borelioza, fleky se začaly objevovat na více místech a začaly se zvětšovat.....tak když tak k dr..Ale prosím tě v klidu, nešil..jen si to pohlídej...a opatrujte se!!
@natysnovec
@rosalline
@misko5
Holky díky, je to suché ... uprostřed jakoby už zdravá kůže a kolem zarudlý okraj. Ani to moc nesvědí. Uvidím, kdyžtak půjdu ke kožní 😉
@fanunka
@jeanne_g každé dopoledne je čisto, takže dnes u doktorky taky čisto...to krvácení se objevuje odpoledne nebo večer. Každopádně dnes na utz mrňous vyrostl, srdíčko mu bije...asi se budu muset s tím krvácením smířit. Placentu mám prý docela nízko.... Budu si dál píchat ten agolutin, dokud to nepřejde.... Říkala doktorka, že s tímhle přístupem a neochotou na pohotovostech se setkává velmi často.....

@natysnovec 10.