icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline ano, až div 38 tt😃 a od cca 7tt jsem zvracela, většinou ne jen rano, cely den a přestalo to až po porodu😁

rosalline
12. únor 2018

@handulkak tak to je mazec...já nemám žádné příznaky krom prsou....to je takový můj kontrolní prvek, když bolí je to dobré.... ..už jsem v 8tt.

fanunka
12. únor 2018

@rosalline já si to taky vůbec nedovedu představit, že bych měla zvracet :( já zvracení uplně nenávidím :( stačí že se mi zvedá žaludek při čištění zubů 🙂 to je ale spíš jen tak trošku pro zasmání

handulkak
12. únor 2018

@rosalline ta mě bolela jen na začátku. Hlavně u mě je to znak, ze přijde MS a tak už jsem síť raději ani nedělala test. Nakonec mě 14 den donutil manžel, test jsem mi dala ani jsem se nekoukla. Říkal, ze nic. A když jsem ji šla vyhodit byla tam už dálnice. 😂 on nevěděl, jak to má vypadat tak vyhodnotil, ze je negativní 😂

Neboj, uteče to.
Zachvilku už mas třetinu za sebou.

My se modlili s manželem vlastně až do 32 tt.
Měla jsem rizikové a od toho 24 tt to byl masakr. Ale nakonec jsem donosila😍

handulkak
12. únor 2018

@fanunka popravdě proč mě bylo hodně zvlastni když jsem po porodu prestala😂😂😂 po 8 měsících už to bylo jako denní rituál 😂😂

rosalline
12. únor 2018

@fanunka
@handulkak taky se mi občas zvedne žaludek po ránu a večer ......ale to nevím, jestli to nemám z toho množství léků.... nejsem si úplně jistá, ale když jsem byla poprvé těhotná v 18ti, tak mám pocit, že jsem zvracela až od 9.týdne....ale už si to moc nepamatuji....zatím je prostě klid. :o). Tenkrát mi bylo na zvracení každé ráno a musela jsem se najíst a to , co jsem snědla, jsem do 10 minut vyzvracela. Když jsem si řekla, že tedy nebudu snídat, tak mi bylo blbě tak dlouho, dokud jsem něco nesnědla a to nevyzvracela. Pak celý den klid :o)))))))))))))))))))) To byl můj rituál...:o) Ale zvracet až do porodu....to je fakt mazec..

hribek
12. únor 2018

@rosalline no to je masakr ty jo, utros nepredepsat to uz je fakt sila. zaplat panbuh za ty elektronicky recepty. poslou mailem a nemusis nikam jezdit.
me uz je ted dobre, jen kdyz se nenajim, nebo naopak prejim tak je mi zle, ale celkove uz je to fajn, az na tu ospalost

rosalline
12. únor 2018

@hribek jo, je to síla. Jako holka blbka, že to nechala takhle zajít....ale stane se...ale když tě na pohotovosti vyhodí s tím, že ti nic nepředepíší.....je neuvěřitelný přístup..........ještě se věc má tak, že před doktory si člověk připadá jak nahý se sebevědomím nula...... Já taky blbka poslouchala toho doktora na pohotovosti, že jsem mu nemrskla s telefonem..... ale byla jsem z toho krvácení úplně rozhozená...

handulkak
12. únor 2018

Když to tady čtu, tak najít normálního, hodneho lékaře už ke zázrak. Ja na Kladně musela podepsat reverz bylo mi z nich doslova na zvracení. Nejen z toho jak se chovali ke mě, ale i k ostatním.
Nejhorší je, ze ja v tom pracuji. O to vic jsou na mě vždy nepříjemné.🤦🏻‍♀️

merilina
12. únor 2018

@hribek Mám to úplně stejně 🙂

hribek
12. únor 2018

@rosalline jako ja uz se zacinam obrnovat a uz se nenechavam odbit. sem tam me jeste neco rozhodi ale uz se nenechavam odbit a rvat na sebe. ale nekdy je to narocny ☹

rosalline
12. únor 2018

@handulkak na kladně v porodnici?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline na gynpor. Naštěstí jsem tam nerodila

rosalline
12. únor 2018

@hribek ..... ano, je to náročné. Tenhle z té pohotovosti alemluvil krutě a pragmaticky a velmi klidně...neřval... a i se u toho usmíval...jak jsem slyšela ten tón jeho hlasu.... nikomu v životě na mně a mém těhotenství méně nezáleželo...

rosalline
12. únor 2018

@handulkak kde sis vybrala porodnici?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline Slany. Chtela jsem jinam, ale nedojeli bychom😃

handulkak
12. únor 2018

@rosalline přesně tak jsem se cítila na Kladne. Dr na mě kricela, ze mala má nohy dole, ze měl nemůže vyšetřit. Ze po utrogestanu mám bílý výtok- překvapivě 🤦🏻‍♀️
Na pokoji bylo dalších šest holek. Těhotné byly na pokojích s holkama co používají potrat jako antikoncepcni metodu, no hrůza.

handulkak
12. únor 2018

@rosalline a když jsem se ptala zda je mala v pořádku rvala na mě, ze nevi. Ze je to jedno, ze by ji stejne nezachránili. Plakala jsem celou noc. Rano tam bylo na vizite snad 6 doktoru a nikdo nic nevěděl, nikdo neodpovídal. Zavolala jsem manželovi až si pro mě přijede a odveze mě jinam. Můj dr to měl vyřešené za 10 minut po tom, co viděl odběry.

rosalline
12. únor 2018

@handulkak no to je hrůza a děs! Ještě si vzpomínám, že i tenhle vůl mi řekl, že nemá smysl, abych jezdila teď večer...že medikaci mám a víc mi stejně nepomůžou....a jestli chci přijet, tak ráno a na lačno, aby se kdyžtak mohla provést kyretáž ...........brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Co jsi měla za problém? Když už měla malá nohy dole, tak už to bylo někdy později, že?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline někdy by vážně neměli dělat lekare🤦🏻‍♀️
Byl to 18 tt, měla jsem hrozne bolesti v podbrisku nás prave strane.

rosalline
12. únor 2018

@handulkak a diagnoza pak byla? ta nízká placenta?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline nene, celkem se asi zasmějes - mala si začala dělat prostor. A ja mám metr padesát. Takže od toho 18 tt mě to bolelo porad😃

rosalline
12. únor 2018

:o))))))))))))))))))))))))))
@handulkak kolik měla, když se narodila?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline 2.9kg😀

rosalline
12. únor 2018

@handulkak v těch 18 se mi narodila dcera měla 2,85....porod byl úplně v klidu ....to až potom ....to sešití bylo jauvajs

handulkak
12. únor 2018

@rosalline tak ja bych snad 3.5 kg nedala.😃
Mám 21 stehu😁😁 a to jen zvenku. Udělala mi nastrih, ale mala mě dotrhla

rosalline
12. únor 2018

@handulkak oooo jééééééééééé....... kolik je nyní malé?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline 13 mesicu😁 ted akorat leží v dece a spi, tak mám chvilku volna😃

rosalline
12. únor 2018

@handulkak tak to už je macík. Ten můj má 1 cm :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))

handulkak
12. únor 2018

@rosalline no jo už je to velká holka. Tak to máme o 75 cm vice😃
Však nás dozenete😉

Strana