icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
12. únor 2018

@handulkak jéé..u nás teď začalo chumelit.... Musíte už být moc šťastní, že máte vše za sebou.... já si oddychnu, až přestanu krvácet ..a pak v 14 . týdnu ..na konci I.trimestru

handulkak
12. únor 2018

@rosalline jinak mě to donutilo vstát a podívat se, tak my viděli poprvé malého pulecka jako už fakt krasne a to měla 1.65cm😃

handulkak
12. únor 2018

@rosalline my se teď chystáme na další IVF, byli jsme v listopadu, tt byl pozitivní, ale neudrželo se😞
Tak snad se zadari. Verim tomu.

U nás padaly kroupy.😃

A pak po porodu.😁😁😁

rosalline
12. únor 2018

@handulkak a to bylo v kterém týdnu? My jsme 8tt s tím 1cm

rosalline
12. únor 2018

@handulkak měli jste genetické vyšetření?

handulkak
12. únor 2018

@rosalline ty jo 9 nebo 10

Nene nemeli

rosalline
12. únor 2018

@handulkak přítel by chtěl také druhé dítě...ale já už mám hrůzu to všechno absolvovat znovu

handulkak
12. únor 2018

@rosalline a tohle nebude druhe? Nebo myslis, ještě další po tomhle?

Manžel moc nechtel, ale nakonec ještě jednou zvladne

rosalline
12. únor 2018

@handulkak mám už dospělé dítko. Tohle je nové partnerství. Poprvé jsem na první dobrou otěhotněla v 18

handulkak
12. únor 2018

@rosalline aha🙂

handulkak
12. únor 2018

@rosalline nezlob se, mě se to hrozne spatne hledá, mobil mě vůbec neposloucha😃 jak dlouho jste se snažili? Kolikate to bylo IVF?

rosalline
12. únor 2018

@handulkak asi 13 let a já bláhová pořád věřila, že to bude přirozeně..... ivf jsem se bránila zuby nehty..... tohle bylo moje první a první transfer

handulkak
12. únor 2018

@rosalline tak to je super, ze to vyšlo!!!😍
13 let to je doba, mě úplně stačily dva roky

fanunka
13. únor 2018

@rosalline fakt dobrý že vám to vyšlo hned napoprvé!!! nám až 3. IVF po 3letech snažení, taky jsem si byla jistá že se nám to musí povést přirozeně když jsme oba zdravý!!! ale fakt netušíme kde byl zakopaný pes

hanimili
13. únor 2018

Ahoj holky gratuluji všem tehulkam 😍A ostatnim co se pořád snaží tak jako my, hodně štěstí a sil at se to konečně podaří.
Nás čeká další konzultace k 2.IVF 26.2.uz aby to bylo.
Tipuji že Ivf proběhne duben,květen😉
Piji čaj Ludmily Mojzisove a začínám chodit i na fyzioteripii.Hodně ted sportuji a snažím se hodit jak do psychické tak do fyzické pohody.
Věřím že rok 2018 bude úspěšný a dočkáme se vytouženého uzlicku ☺😍

handulkak
13. únor 2018

@hanimili tak to jdeme na konzultaci ve stejný den. ☺️☺️ Jen my jdeme na pate.
Tak div budeme držet palce😁

luciebx
13. únor 2018

@hanimili drzim place

volfici
13. únor 2018

@hanimili teď jsem četla že 2018 je rokem zemského psa, pro rodinu ideální.... Určitě se všechny dočkáte ❤️

fanunka
13. únor 2018

@hanimili moc dobře děláš!! a co s tebou dělají na fyzioterapii?

misko5
13. únor 2018

Ahoj holky, tak já zas po dlouhé době, abych taky dala info, co se mnou.
V lednu po neuspěšném listopadovém 1.IVF jsme změnili CAR, vypadá to tam dobře, jezdíme do Arlety v Kostelci. Vše mám v pořádku, i přítel, jen ty vejcovody neprůchodné. Dr.říkal před týdnem, že to zkusíme přirozeně, viděl folikul 20mm, sliznici 8.5, tak píchli ovitrele a měli jsme plánovaný sex🙂)..důvod- že je možné, že se občas mohou kanálky samy otevřít vlivem různých příčin, antb atd..Je fakt, že jsem začala používat bylinné vložky T.i.a.n.d.e a ty by měly pomoct srovnat vnitřek,..tak uvidíme...používám 2 měsíce..a piju jejich ženský čaj..tak je klidně i možné, že by ten zánět, který uzamknul vejcovody mohl být vyléčen..fakt nevím, jak to může fungovat, ale slyšela jsem na to chválu, tak jsem to chtěla zkusit i já..člověk nikdy neví, že??
Při neúspěchu pokud přijde ms, tj..cca příští týden, tak mi dr. nabídl rekanalizaci vejcovodů v narkoze, že maj jako centrum dobrý výsledky..cena 11.500,-ufffff..a pak po zákroku do konce léta snažení doma, bez návštěvy centra..
A až pokud ani to nevyjde, tak 2.IVF.. Holky, jsem moc spokojená, že mne dr. hned nežene do dalšího IVF, ale nabídl alternativu. No uvidíme..
Držte se, opatrujte se, jsem tu s vámi a čtu vás🙂). Páá Markét

juliia
13. únor 2018

@hanimili
Drzim palce do dalsiho pokusu...
My jdeme na konzultaci 27.2.:-)....take 2.IVF....ty nativy se nam nezdarili, jeste jeden mam v zaloze, protože tenhle cyklus nam ovulace utekla uz 7.DC....

@volfici
Taky tomu věřím.....moc diky :-*

@misko5
Tak to vypadá na slusny CAR, taky jsem se uz na nej divala. Drzim palce at se povede přirozeně, jsem si rikala, že jsem te uz dlouho nevidela. 🙂

hanimili
Autor odpověď smazal
hanimili
13. únor 2018

@misko5 ahoj ja ty vložky používám taky 😉doporučuji

hanimili
13. únor 2018

@fanunka Ja ještě nevím je to moje premiéra 😉

fanunka
13. únor 2018

@misko5 no tak to moc držím palce. Podle mě je důležitá i psychika a v tomto případě nové centrum přidá i po psychické stránce, je vidět že mají zájem aby se zadařilo a né zájem jak pacientky oškubat tak jak je to v každém centru....
@hanimili týjo to s těmi vložky to slyším prvně, ale tak já se nikdy o vložky nezajímala jsem hodně sportovní takže já preferuji jen tampony.. teď co beru utrogestan tak hooodně trpím sice nosím ty slabounké tenké slipovky ale teda i tak mě to dere

hanimili
13. únor 2018

@fanunka Tohle je pecka pac Tě to prvně pálí ale po tom se člověk cítí svěže ja zas tampony moc nemusím.
Navíc to mirni i bolest břicha 😉

rosalline
13. únor 2018

@fanunka ještě neříkám hop...ty komplikace se špiněním tady jsou... takže zatím se bojím radovat :o). Můžu jen říct, že ten car, kam jsem chodila, odvedl dobrý kus práce...nechal si tedy za to královsky zaplatit....ale byla jsem si hned jistá, že ta doktorka je to nejlepší, na koho jsem mohla narazit...

rosalline
13. únor 2018

@misko5 ahoj, tak tfuj tfuj. Já tedy na náhlé zprůchodnění vejcovodů nevěřím, ale taky mi to oba doktoři tvrdili, že ten stav je měnný ................ na ty bylinné vložky si tedy posvítím..díky za tip... a ta rekanalizace to je věc....nikdo mi to nikdy nenabídl...hned se po tom začnu pídit... držím pěsti, ať se zázrak stane..:o)🍀

misko5
13. únor 2018

@rosalline a holky...jen info o vložkách: pozor, těhotné nesmí, je tam 19 až 49 bylin a přírodnéch složek- je více druhů..a jak víte, s bylinkami se musí v těhotenství oparně..ale doporučují se po porodu, až odezní ten největší bordel, vložky s aloe pro lepší hojení..no kdo bude chtít vědět víc, info si najde..ať nespamuji 😉 páá

fanunka
14. únor 2018

@rosalline no to teda máš fakt štěstí...

Strana