icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
27. únor 2018

@nicoletaaa ručně 😉

nicoletaaa
27. únor 2018

@merilina je to asi lepsi ze? Prave mi ani caru nerekli jal hluboko zavadet.

merilina
27. únor 2018

@nicoletaaa Jj, je... hluboko tak nějak na délku prstu noo 😁

fanunka
27. únor 2018

@nicoletaaa ja mela aplikator a neublizila jsem si ani jednou

fanunka
27. únor 2018

@nicoletaaa do 12tt takze radim poridit aplikator kor rano je to parada bez aplikatoru mi asi 5 prasku skoncilo ve wc 🙂

merilina
1. bře 2018

Holky budete si nechávat dělat tripple test?

fanunka
1. bře 2018

@merilina noo asi ne uz nechci pokouset štěstí, kdyz screening byl negativni

nicoletaaa
1. bře 2018

@fanunka tak pouzivam aplikator. Radeji ho nedavam moc hluboko. Snad to nicemu nevadi

nicoletaaa
2. bře 2018

Ahoj holky dnes 4 den po ket. Poctive jsem to odlezela. Myslite ze uz muzu sednout do auta a jet si nakoupit? Pritel mi porad tvrdi at to neriskuju at radsi lezim ale ja uz toho mam plny zuby 😀

luciebx
2. bře 2018

@nicoletaaa ty vis co.. tehotenstvi si nevylezis.. ja delala jako by nic. lezela na luzku na klinick a pak deltala jako by nic.. ja bych normalne hela

gabcat
3. bře 2018

@nicoletaaa Není důvod, proč bys nemohla jet nakoupit. Naopak není ideální ležet pořád v posteli a soustředit se na to. Jediné co.. Tak máš se chovat už jako těhotná. No takže netáhla bych 40 kilový nákup, ale jinak... 😉

fanunka
3. bře 2018

@nicoletaaa ja po ET hned jela do prace a za 3 dny uz jsem trajdila po sjezdovkách.... a jsem tehotna ja si spis myslim ze je dulezita psychika proste to pustit z hlavy a verit.....

nicoletaaa
3. bře 2018

@fanunka ty jsi lyzovala? 😃
@gabcat ja jsem hlavne uz hooodne dlouho na neschopence a pritel mel odpoledni takze mi nic jinyho nez byt doma nezbylo 😀 kazdopadne jsrm ve vetsim klidu nez poprve i verim ze se neco semnou deje. Uz nehystercim jak po prvnim ketu 😀

rosalline
3. bře 2018

@nicoletaaa já ležela po Ket dva dny, pak vše normálně. Držím ti pěsti ✊

nicoletaaa
3. bře 2018

@rosalline ta psychika je nejhorsi jak na to nemyslet kdyz na sebe musim davat vetsi pozor 😀 je pravda ze mi je opravdu jinak nez po tom prvnim nevydarenem ketu. Kez by slo vse hladce 🙂

rosalline
3. bře 2018

@nicoletaaa svatá pravda! Já jsem byla taky úplně psychicky vyšťavená . Čas se vlekl a dodnes vleče ukrutně pomalu. K testu, k 1. Utz, já nyní k 1. screeningu. Člověk na to myslí pomalu každou minutu. Pomáhá opravdu jen práce a jiné zážitky.

nicoletaaa
3. bře 2018

@rosalline nemyslim na to tak casto. A verim ze ted to dopadne. Testovat budu opravdu az 12.den driv nechci. Minule jsem neverila ze to dopadne, nelezela jsem, a jen jsen cetla co a jak a pozorovala se. A nedopadlo to. Jak se rika musi se zkusit vse a ja si rekla ze kdyz jsem na to minule prdela tak ted se budu snazit. Kdyz me zacne pobolivat bricho tak si reknu jen se pekne zavrtej 😀

rosalline
3. bře 2018

@nicoletaaa a ty máš embryjka vyšetřená? Jaké jsou kvality?

nicoletaaa
3. bře 2018

@rosalline embryjka prosli pgd,ngs a pgs vysetrenim. 3 byli 100% a 3 mozaiky. Ty musime probrat jeste s genetikem zda budou vhodna na transfer. Ted mam jedno 1 100% v sobe a 1 100% jeste v mrazacku.

fanunka
3. bře 2018

@nicoletaaa jojo meli jsme uz dlouho zaplacene hory a uz jsem se odmitala porad podrizovat ovulaci.. menstruaci... hormonum... ET.... oba jsme v poradku a vsichni dr. Mi rekli ze u nas je to o hlave. Na kresle pri ET mi dr rekl ze vse bez omezeni (jen nesexovat) a hlavne uplne vypnout a nemyslet na to. Tak jsme jeli na hory a cestou jsme i zapadli a ja jsem manzela musela vytlacit ze zaveje takze ver ze o lezeni a o klidu otehotneni fakt neni 🙂

fanunka
3. bře 2018

@nicoletaaa ja testovala 10. Den hned po horach pac jsem tam byla hrozne učurana a bolelo me bricho, ale spis jako streva. A uz byla dalnice, neverila jsem tak jsem jela hned na krev a bylo to tam!!!

rosalline
3. bře 2018

@nicoletaaa tak v tom případě věřím, že se udrží ... 🤗 nic tomu nebrání

nicoletaaa
3. bře 2018

@rosalline to byl i ten prvni mrazacek 100% a neudrzel se... Ale musim verit

rosalline
4. bře 2018

@nicoletaaa nebyla jsi nemocná v průběhu? a zjišťovali to, proč se neudržel?

nicoletaaa
4. bře 2018

@rosalline nebyla jsem nemocna. Davam si i ted pozor abych neonemocnela.... Nezjistovali ☹ rekla jsem i pritelovi ze pokud se ani ted nechytne tak proste jim na rovinu reknu ze chci vysetreni ze to neni normalni. Zbytecne si muzu placat ty mojee 100% embryjka a ve finale nebude neco v poradku.

hribek
4. bře 2018

Holky sem v haji ted sem byla na wc a zacala sem lehce spinit takovej hlen dohneda. Strasne se bojim. Navic sem u nasich na navsteve doprcic

handulkak
4. bře 2018

@hribek tak skoč raději na pohotovost

hribek
4. bře 2018

@handulkak uz cekam na dr. Zrovna operuje tak se nacekam.

rosalline
4. bře 2018

@hribek já už takhle špiním od 6tt, střídavě hnědě i červeně.... nezačala si vysazovat Utrogestan ?

hribek
4. bře 2018

@rosalline
@handulkak holky konec opet neni srdecni akce. Jeste zitra me zkontroluje jinej dr a behem par dni mi vyvolaji porod. Uz to neni na revizi ale klasickej porod

Strana