icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
4. bře 2018

@hribek bože né! To není možné 😢😔. Je to v pr*eli! 😔😔 ve 14 tt-15tt? Mocně to mrzí, ani nevíš jak 😢

hribek
4. bře 2018

@rosalline 13+1 ☹ jo no tak revize uz mam vyzkouseny ted si vyzkousim i porod ☹ zajimalo by me proc se to deje ☹ nic mi neni vse je ok a pak proste neni srdicko. trochu podeziram dr na min kontrole ze tam to srdicko nebylo a nechtelo se mu hledat a aby me mel z krku tak rekl ze tam je.

rosalline
4. bře 2018

@hribek to je hrozné...:o(. Našla jsem si tvoje starší příspěvky, jak jsi tam psala, že ti nechtěl udělat utz, že se miminko nehýbalo a pak ti dlouho hledal srdíčko....:o(. Řekli ti, jak je veliké je nyní? Kdy se zastavilo? Ale mám hloupé otázky na to, jak se nyní hrozně cítíš.... Stalo se to i dailikovi....jako by to mělo souvislost s koncem užívání utrogestanu...:o(.

rosalline
4. bře 2018

@nicoletaaa ano, určitě není normální, aby se vyšetřené embryo víckrát po sobě nechytlo......ta pravděpodobnost uchycení by měla být někde kolem 80%, dle mé mudr...

fanunka
4. bře 2018

@hribek panebože az mi slzy tečou:( moc me to mrzi!!!! :( moc moc moc!!!!! Buď statečná!!!!

nicoletaaa
4. bře 2018

@rosalline uvidime kazdopadne mam jeste do soboty cas na testik. Dnes me neskutecne boli v krizi a v podbrisku. A jsem nejaka citliva je mi na breceni. Nemluve o prsach mam je nality a bolestivy(konecne nejaky mam😀) Ale to vse mam asi po tech davkach hormonu.

handulkak
4. bře 2018

@hribek to mě moc mrzi, Buď statečná! Budu na tebe moc myslet!

hribek
4. bře 2018

@rosalline
@fanunka
@handulkak holky dekuju, hlavne se nestresujte. holt ja to mam proste nejak v anamneze, ze max do toho 13tt a konec. neptala sem se, uz mi to bylo asi i jedno, proste sem videla jak dr marne hleda jak na obyc tak na nejakym spesl utz a bylo mi jasny ze to tam neni. nemyslim si ze je to po dobrani utrose, proste jako by si moje telo delalo protilatky proti plodu. imuno me delali ale predpokladam ze jen nejaky zaklady a zeje asi problem nekde hloubeji.
ale muzu vam rict ze po tomhle uz se mi do dalsiho tehotenstvi vubec nechce.klidne bych sla do adopce. uz nechci zazit zase dalsi zklamani

daphney
4. bře 2018

@hribek četla jsem co se stalo... Moc mě to mrzí, otázek proč musí být asi milion.... nechci si ani představovat co doma prožíváte.... Jsi statečná a silná holka. Drž se a ať je bolest na tělě i na duši co možná nejmenší. Posílám ❤ ať ti přinese štěstí

hribek
4. bře 2018

@daphney dekuju moc, je to na houby co si budem povidat, ale fungovat musim kvuli male a manzelovi. musim byt silna. uz si prijdu jak robot, pobrecim si a pak funguju tak nejak automaticky...

daphney
4. bře 2018

@hribek díky bohu za holčičky co máme doma, ty nás dlouho truchlit nenechají! Zítra na tebe budu myslet, snad tě nenechají se trápit nebo nedají na pokoj s těhulí jako mě. Četla jsem to s tím doktorem, pokud už se mu na té kontrole uz nezdál a takhle to odfláknul, ať zahodí diplom do koše a jde k lopatě koko*t jeden!!!

hribek
4. bře 2018

@daphney no jako s jistotou to nevim, ale nejak se mi to u nej nezdalo. zastupoval moji dr ktera mela dovcu. uvidim zitra kdy mi daji termin. dr mi dnes rekla ze me samozrejme daji na samostatnej pokoj kde budu mit soukromi tak snad... a co ty? jak jsi na tom?

daphney
4. bře 2018

@hribek to je dobře. Budeš potřebovat klid a soukromí. Asi nemá cenu se v tom plácat, kde ae stala chyba, zda doktor něco zanedbal nebo ne. Miminku to život nevrátí a mě osobně se osvědčilo se v ničem zbytečně dlouho nešťourat, pobrečet si a jít dál

verajan
4. bře 2018

Ahojik holky brala jste nekdo Divinu pred IVF? Dekuji

hribek
4. bře 2018

@daphney no prave, jako urcite to nikde resit nebudu proste se stalo a zivot jde dal. spis uz at je to zamnou a muzu se zacit venovat zase sportu a dcerce a manzelovi.

daphney
4. bře 2018

@hribek moje řeč. Začala jsemjsem zase chodit do fitka. Až bude hezky vrhnu se nas realizaci záhonů, s dcerkou na kolo. Prostě co se stalo je smutné, ale jdeme dát a jednou tuz smůlu prolomíme. Třeba se nejde nějaký imumologicky problém, nebo něco jiného, co by to dokázalo logicky vyřešit. Jo a takeprosím chci dát pár kg dolů ať je to do plavek super 😁

hribek
4. bře 2018

@daphney no ja do plavek potrebuju dat dolu tak 30kg... pred ivf jsem chodila do fitka dvakrat tydne s trenerem. kdybych k tomu dala i jidlo tak super. ale i tak sem byla pekne zpevnena a ted? sem jak rosol. tak po zakroku pak zacnu zase hot jogu a zkusim i behani co me laka uz dva roky

daphney
4. bře 2018

@hribek teď na to bude úplně ideální čas. Alespoň zaměstnas hlavu myšlenkami na sebe. U mě toto funguje. A také nakupování. Hlavně pro slečnu, ne že by si to potvurka zasloužila. Teď se má oteplit, začnu zase běhat a to pak ty kila jdou krásně a vyplavené endorfiny dělají hotové zázraky

fanunka
5. bře 2018

@hribek naprosto te chapu!!! Tak ja jsem chtela pokusy vzdat po 3. IVF natoz kdybych o dite prisla.... dyt zivot se da prozit krasne a plohodnotne i bez deti.....

hribek
5. bře 2018

@fanunka
@fanunka jako rikam si ze neumiram, nemam rakovinu nejsem nemocna. tuk tuk a ze tohle se stava tolika zenskejm a nekterym i v pozdejsim stadiu nebo jim miminko umre pri porodu to musi byt strasny. holt to chce cas a musim to vydrzet

daphney
5. bře 2018

@hribek Myslím na tebe a držím palečky ať to máš brzo za sebou!!!

luciebx
5. bře 2018

@hribek ach joo co to ctu.. to je mi tak moc lito. ☹ drz se

hribek
5. bře 2018

@daphney
@luciebx tak dnes na kontrole to odpovidalo 10+4, takze to zamlklo nekdy kolem 14.2. to by me zajimalo co tam ten dr toho 21.2. videl za srdicko... ale co uz nastesti se to da revizi tak to zvladnu.

daphney
5. bře 2018

@hribek doktor je koko*t asi se mu nechtělo říkat špatné zprávy. Je dobře, že to půjde revizí, alespoň to nejhorší zaspíš. Už víš kdy jdeš na sál?

hribek
5. bře 2018

@daphney zitra jim nekdo vypadl tak me vemou zitra pocitam nejak pred polednem. uz spinim hodne. tak jen doufam ze nezacnu krvacet jeste dnes, to bxch musela dojet uz dnes.

juliia
5. bře 2018

@hribek
Je mi moc lito co se ti stalo. Preju hodne síly at to vsechno zvládneš a aby bylo co nejdriv zase lepe!

Me kamaradce se tohle stalo taky, rodila v 16.tt, kdyby jsi neco chtela bliz vedet.

V tomhle pripade urcite posilaji na pitvu, takze by jsi se duvod mela dozvedet.

Nekdy je to jen souhra spatnych okolností a nebo náhoda. Vzdyt uz doma ditko mas, tak ver, že je určitě jeste dalsi šance:-*

juliia
5. bře 2018

@hribek
Jo ted to čtu, že pujde revize, tak alespon, že tak...

hribek
5. bře 2018

@juliia jj nakonec revize. geneticky vysetreny embryo jsme meli takze predpokladam ze problem je spis nekde u me. asi imunita nebo neco takovyho.

rosalline
6. bře 2018

@hribek ahoj, asi už to máš za sebou. Jsi moc statečná. 😢 Ty jsi brala nějaký prednison na autoimunitu nebo tak něco?

hribek
6. bře 2018

@rosalline pred chvili me dovezli. Vedle v pokoji place mimino. Jj prednison sem brala a vysazováa v 8tt

Strana