Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@fanunka já budu rodit poprvé, co mě čeká, netuším, radši dopředu nepátrám. Říkám si jen, že když to přede mnou zvládlo tolik ženských a spousta jde do toho znova, tak to zvládnu taky. Ano, bude to bolet, bude to masakr, ale pak ta bolest přejde, tělo se dá dohromady, jsme na to stavěné. Spíš mě děsí to "doživotí" - odpovědnost, strach o dítě, abych z něj vychovala normálního slušného člověka, aby byl zdravý, měl hezký život, atd.
Ahoj děvčata, vy tady tak hezky diskutujete 😍, tak se připojím. Jsem nyní na konci 14 tt. Screening mi nedopadl moc dobře. Utz byl Ok, ale celkově prý snad kvůli věku. A to mám embryo vyšetřené před transferem. Odebrali mi krev a teď 14 dní čekat na výsledky . Trochu jsem si prohrála s fotečkou na oznámení. 😃
Mě od včerejška berou hrozny křeče do břicha a postupně se stěhují... od žaludku dnes naopak dole ve válečnícich... dnes ráno mě to dohnalo až k slzám... nějak ten pocit strachu ikdyz vím, ze je to ok ..
@rosalline Gratuluji...mooooc!!!
Ahoj holky koukám že se tu už většina dočkala moc gratuluji🙂
Ja dnes dostala MS a začínám si pichat injekce Decapeptyl a zítra k tomu pribude Menopur.
Naše 2.IVF snad bude tentokrat víc vajíček 🙂
@natysnovec a jak pokračuješ ty?
@rosalline ahoj snad dobre.Pred mesicem sem byla na utz a vse ok.Fazolka krasne roste.Ted jdu ve ctvrtek po mesici opet.Tak uvidime jestli uz bude neco videt.Aby jsme vedely co to bude☺Jinak nic mi neni...takze je asi vse v poradku...a ro je hlavni.A co ty?
@rosalline a kdy mas terminek?❤❤
@rosalline Tak hlasim ze jsme v poradku po kontrole.Zitra na krev a 7.kvet.do budejek na utz
Holky, mate Instagram? 😁

@fanunka Jeee, tím bych se teď nenervovala 😉