icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
31. bře 2018

@fanunka Jeee, tím bych se teď nenervovala 😉

handulkak
31. bře 2018

@fanunka také jsem to tak měla, od sedmého už jsem se zase hrozne na porod tesila 😃
A nakonec to bylo úplně jiné, než jsem si představovala, myslím, ze se nemusis bat😉

volfici
31. bře 2018

@fanunka já budu rodit poprvé, co mě čeká, netuším, radši dopředu nepátrám. Říkám si jen, že když to přede mnou zvládlo tolik ženských a spousta jde do toho znova, tak to zvládnu taky. Ano, bude to bolet, bude to masakr, ale pak ta bolest přejde, tělo se dá dohromady, jsme na to stavěné. Spíš mě děsí to "doživotí" - odpovědnost, strach o dítě, abych z něj vychovala normálního slušného člověka, aby byl zdravý, měl hezký život, atd.

rosalline
31. bře 2018

Ahoj děvčata, vy tady tak hezky diskutujete 😍, tak se připojím. Jsem nyní na konci 14 tt. Screening mi nedopadl moc dobře. Utz byl Ok, ale celkově prý snad kvůli věku. A to mám embryo vyšetřené před transferem. Odebrali mi krev a teď 14 dní čekat na výsledky . Trochu jsem si prohrála s fotečkou na oznámení. 😃

merilina
31. bře 2018

@rosalline Co na screenu nedopadlo dobře?

merilina
31. bře 2018

Mě od včerejška berou hrozny křeče do břicha a postupně se stěhují... od žaludku dnes naopak dole ve válečnícich... dnes ráno mě to dohnalo až k slzám... nějak ten pocit strachu ikdyz vím, ze je to ok ..

rosalline
31. bře 2018

@merilina asi krev a věk... nízké papp i hcg ,riziko DS 1:150 a ES 1:220

rosalline
31. bře 2018

@merilina a to má být druhý trimestr zlatý čas, viď?

volfici
31. bře 2018

@rosalline neříkej.... Hele, to bude jen věkem, automaticky tím riziko zvyšují. Já teda měla výsledky překvapivě ok i na věk, ale na tvém místě bych se nestresovala. Půjdeš na odběr plodové vody? Nebo zvažujete jiné vyšetření?

merilina
31. bře 2018

@rosalline no jako joo.. ale teď mi fakt není ok.

rosalline
1. dub 2018

@volfici genetička mi říkala, že ten věk (44 v době porodu) je pro ten systém jak červený hadr pro býka. Od začátku samé komplikace , já se nemůžu v klidu radovat. U nás teď dělají při splnění podmínek panorama test (něco jak prenascan) , placený pojišťovnou.

rosalline
1. dub 2018

@merilina já jsem hrozně zahleněná. Křeče a nesnesitelné tlaky v břiše mám , když potřebuji na záchod. Ale i občas tvrdnutí.

fanunka
2. dub 2018

@rosalline noc si z toho nedelej to dopadne dobre!!! Ja jsem kazdy vecer jakk mič taky me boli bricho a ted 2. Den hodne boli prava strana tam jak mam jizvu od slepaku tak doufam ze to ma co delat s tim. Uz aby bylo leto a my to meli za sebou. My to dame my ty mimi mame vymodlene

merilina
2. dub 2018

@rosalline
@fanunka jj... to mám také. Tlaky a bolesti po stranách, četla jde, ze je to tím, jak se natahuji vazy...

natysnovec
2. dub 2018

@rosalline Gratuluji...mooooc!!!

fanunka
2. dub 2018

@merilina jojo taky jsem to cetla tak tomu budeme verit

hanimili
2. dub 2018

Ahoj holky koukám že se tu už většina dočkala moc gratuluji🙂
Ja dnes dostala MS a začínám si pichat injekce Decapeptyl a zítra k tomu pribude Menopur.
Naše 2.IVF snad bude tentokrat víc vajíček 🙂

rosalline
2. dub 2018

@hanimili ještě není vyhráno. A tobě moc držím pěsti. Máš jinou stimulaci než minule?

rosalline
2. dub 2018

@natysnovec a jak pokračuješ ty?

rosalline
2. dub 2018

@fanunka máš termín v srpnu?

rosalline
2. dub 2018

@merilina jaký užití máš pupík? Já opravdu užití dost viditelný

natysnovec
3. dub 2018

@rosalline ahoj snad dobre.Pred mesicem sem byla na utz a vse ok.Fazolka krasne roste.Ted jdu ve ctvrtek po mesici opet.Tak uvidime jestli uz bude neco videt.Aby jsme vedely co to bude☺Jinak nic mi neni...takze je asi vse v poradku...a ro je hlavni.A co ty?

natysnovec
3. dub 2018

@rosalline a kdy mas terminek?❤❤

hanimili
3. dub 2018

@rosalline Zvýšili mi dávku Menopuru mám 4 ampule a k tomu přidali Decapeptyl

merilina
3. dub 2018

@rosalline noo, já zatím nic moc 😁 jako bych se hodně nejedla.

natysnovec
3. dub 2018

@rosalline Tak hlasim ze jsme v poradku po kontrole.Zitra na krev a 7.kvet.do budejek na utz

fanunka
4. dub 2018

@hanimili neboj dočkáš se!!! Nám to vyšlo až po 3. IVF a i tak to byl zázrak. Na množství vajíček nehleď hlavně aby tam bylo to jedno jediné pravé!! my to tak měli 15ks odebraných 13oplodněných a jen jedno bylo to pravé

fanunka
4. dub 2018

@rosalline 28.8. a jsem už zaregistrovaná do Podolí nechci nic riskovat naší malo porodnicí

fanunka
4. dub 2018

@rosalline
@merilina holky já už mám dobrou vanu a už mám nahoře 6kg původní váha 57 a už mám 63kg. Jen na tom ultrazvuku není nic moc vidět dr říká na to jaký jsem střízlík příjde jí jako by bych měla 90kg prcek je pořád rozmazaný a né moc vidět. Jsem zvědavá na 2. screeningu jak si s tím poradí

merilina
4. dub 2018

Holky, mate Instagram? 😁

Strana