icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

misko5
5. dub 2018

@merilina zatím nee jeb fb 🙂

fanunka
5. dub 2018

@merilina já nemám

fanunka
5. dub 2018

Holkyyy příští pátek jdu na 3D. normálně bych se na něj vyprdla, ale když my fakt máme jen jednu fotku a to ještě není nic moc :( s tou viditelností je to velká bída :( tak doufám že na 3D konečně toho špunta uvidíme 🙂 jak se mu tam pluje 🙂

handulkak
5. dub 2018

@fanunka my byli na 3D třikrát, než se nám potvurka ukázala.😃

fanunka
5. dub 2018

@handulkak fakt? já myslela že 3D je 100%

handulkak
5. dub 2018

@fanunka není, mala lezela hlavou smerem k zadum, takže poprvé nebylo vidět nic, podruhé jsem si měla dat čokoládu, aby řádila, tak sice kopala nozickama, ale lezela tak, ze měla hlavu v pánvi a vidět nic nebylo😃a potřetí si dala ruku před obličej 😂

merilina
5. dub 2018

Mě už nějaké 3D ukazovali i při screenu.

kasuska
5. dub 2018

@hanimili ahojky držím palečky mi daly žádost na pojišťovnu a za 3 týdny jedu na kontrolu a taky už dostanu injekce.. Trochu se toho bojim ale snad to odebrání a vložení neboli 😀

fanunka
5. dub 2018

@handulkak neneeee 🙂 no to je parada teda.. me segra rikala at si sebou vezmu studenou vodu 🙂 a ty rikas čokošku - fuj tu ja vubec nejim :( co kdyz si vezmu colu? Tu nepiju ale mam na ni porad hroznou chuť tak bych si ji doprala aspoň tam

handulkak
5. dub 2018

@fanunka Colu můžeš klidně také, mě říkali Colu nebo čokoládu. 🙂

hanimili
5. dub 2018

@kasuska
Nic co by se nedalo vydržet.Jen ty injekce jsou nepříjemné. 😉😉 ale co by jsme pro to mimi nevydrželi 😉

merilina
5. dub 2018

@fanunka Jeee tak to já bez Coly bych asi nepřežila... nepiju kafe teda.

fanunka
6. dub 2018

@handulkak jéé tak to se těším dvojnásobně 🙂 mňaaaam 🙂

@merilina když já mám už takhle hrozně vysoký tep a kdybych si dala kofein tak si myslím že by mi to srdce nemuselo ustát :( já vždycky hodně reagovala na kofein, nebo na alkohol co se tepu týče a teď je to ještě extrémnější :( ale teda když si od manžela jen cucnu tak to je gastronomický orgasmus 🙂

merilina
6. dub 2018

@fanunka noha mám zase pravý opak, tlak 90/50,.. na začátku těhu jsem to docela pociťovala..

fanunka
6. dub 2018

@merilina já mám také nízký tlak, ale tep mám dost vysoký. Jsem o tom četla a že to je v těhotenství nutnost protože potřebuje rychleji kolovat mezi mnou a dítětem. normálně jsem mívala tep do 60 a teď mám 85...

hanimili
9. dub 2018

Dnes na kontrole na levém vaječníků 5 vajíček a na právem jedno to nějak protestuje.
V pátek punkce a středa transfer snad budou aspon 3.
Snad nám to jaro přinese to vytoužené mimi 😉

misko5
9. dub 2018

@hanimili to je hezkýý,,máš minimálku?? držím pěsti..moc ti to tady přejem :-*

hanimili
9. dub 2018

@misko5 Jeee děkuju snad už to vyjde ❤❤

hanimili
9. dub 2018

@hanimili Minimalku ja ani nevím 👀
Picham si Menopur a Decaceptyl....dnes 8 den a v pátek už punkce

juliia
9. dub 2018

@hanimili
Treba se do patka jeste prava strana umoudri...me zase vazla leva a nakonec tam 4 folikuly byly.
Drzim palce na odber, dej zase vedet jak postupujes. 🙂

fanunka
10. dub 2018

@hanimili moc držím palce. Kolikáté IVF máš?

hanimili
10. dub 2018

@fanunka 2.IVF tentokrat jsem teda nafoukla asi do pátku prasknu👀

jeanne_g
10. dub 2018

@hanimili Držím palce 🍀 Ja pristi týden zacinam stimulovat na 4. pokus. Pamatuju si to dobre, ze jsi u Dr. Stelcla v Reprogenesis?

hanimili
10. dub 2018

@jeanne_g ano pamatujes si to správně 😉ja mu věřím všichni jsou tam moc fajn.😉😉
Taky držím moc palecky ❤👍

koudelka82
10. dub 2018

@jeanne_g ahoooj zlatko 😘 budu drzet pěsti 🙂

juliia
10. dub 2018

@jeanne_g
Taky drzim palce, aby to tentokrat vyslo az do konce. :-*
Budete delat zase pgd embryi?

Mne uz se tale take termin 2. IVF se stimulaci priblizil ..bude to vychazet na kveten ...lasky cas 🙂

rosalline
11. dub 2018

@jeanne_g ahooooj, já už tě taky pořád vyhlížím.... a těším se, až ti to začne.... .

rosalline
11. dub 2018

@juliia ahoj, takže u mudr. višňové? Začneš? Co ti vlastně řekla na tvůj stav? Dělala ti utz?

janaspo
11. dub 2018

@jeanne_g Přidávám se k ostatním a držím pěsti!! 🙂

rosalline
11. dub 2018

@janaspo ahooj, a kde je tobě konec?

Strana