Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holkyyy příští pátek jdu na 3D. normálně bych se na něj vyprdla, ale když my fakt máme jen jednu fotku a to ještě není nic moc :( s tou viditelností je to velká bída :( tak doufám že na 3D konečně toho špunta uvidíme 🙂 jak se mu tam pluje 🙂
Mě už nějaké 3D ukazovali i při screenu.
@handulkak jéé tak to se těším dvojnásobně 🙂 mňaaaam 🙂
@merilina když já mám už takhle hrozně vysoký tep a kdybych si dala kofein tak si myslím že by mi to srdce nemuselo ustát :( já vždycky hodně reagovala na kofein, nebo na alkohol co se tepu týče a teď je to ještě extrémnější :( ale teda když si od manžela jen cucnu tak to je gastronomický orgasmus 🙂
Dnes na kontrole na levém vaječníků 5 vajíček a na právem jedno to nějak protestuje.
V pátek punkce a středa transfer snad budou aspon 3.
Snad nám to jaro přinese to vytoužené mimi 😉
@jeanne_g ahoooj zlatko 😘 budu drzet pěsti 🙂

@merilina zatím nee jeb fb 🙂