Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@janaspo ještě jsi vůbec neabsolvovala žádný transfer? Tak držím pěsti, ať už to tentokrát klapne. Já jsem v 16 tt, ale! Vyšel blbě screening a čekám na výsledky panorama testu z krve. Jsem vážně dost rozklepaná. Měla volat včera a nevolala....jakmile mi zazvoní telefon, zastaví se mi vždycky srdce....
@janaspo jo táááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááák....tak už se na nic neptám, abych něco nezakřikla, ale myslím na tebe a držím vše, co můžu. 😘🍀 I já mám dnes šťastný den, volala mi doktorka, že je vše v pořádku..:o))))))))) uffffffffffffffffffff....to mi spadl kámen ze srdce...
ahoj holky, tak já byla 23.3.na rekanalizaci- zprůchodnění vejcovodů, vše dopadlo dobře, byl to náš jediný problém, tak teď nám mudr.Doležal z Arlety dává 50% šanci přirozeného početí..myslíte, že je to dost 😉 😉 ?? já myslím že joo..takže na tom budem leeeežeeet, hii..
Vám ivfkám držím palce, jsem tu s vámi..
@rosalline nnee, laparoskopii nee..ale v narkoze, tak popíšu laicky:,zavedou do děložního rohu,,kde ústí vejcovod kanylu se zahnutým koncem, tím se naruší ten srůst, zavedou platinový drátek do vejcovodu, zprůchodní, vstříknou tekutinu do dělohy, ta putuje do vejcovodů a nechaj to na tom drátku probublat. Tím se i ověří to zprůchodnění. Jestli najdu info z oper.papírů, tak sem ještě hodím. Třeba by se to někomu hodilo.
Cena zákroku 11.500,-
@rosalline nnee, laparoskopii nee..ale v narkoze, tak popíšu laicky:,zavedou do děložního rohu,,kde ústí vejcovod kanylu se zahnutým koncem, tím se naruší ten srůst, zavedou platinový drátek do vejcovodu, zprůchodní, vstříknou tekutinu do dělohy, ta putuje do vejcovodů a nechaj to na tom drátku probublat. Tím se i ověří to zprůchodnění. Jestli najdu info z oper.papírů, tak sem ještě hodím. Třeba by se to někomu hodilo.
Cena zákroku 11.500,-
@misko5 ahoj mě kontrolovali průchodnost bez narkozy byla jsem na něm v genetu a stálo to 1500kč před 7mi lety. a probíhalo to uplně stejně akorát bez narkozy a a bez umrtvení po napuštění tělohy nějakou látkou pozorovali sondou kde všude se kontrastní látka rozlévá a jestli teče kam má
holky zítra nás čeká 3Déčko jsem uplně totálně na nervy :( jelikož moje dr mi ještě ani neřekla velikost váhu a nic jen na kontrole řekne že to vypadá dobře :( tak jsem se prostě objednala na 3D a budu doufat že tam se konečně něco hezkého dozvím 🙂
@hanimili, @fanunka, holky, jste mne asi špatně pochopily, to nebylo zjištění průchodnosti, ale jak píšu výše zprůchodnění- rekanalizace vejcovodů, takový meší operativní zákrok, možná to neznáte, ptž.to nikde moc nedělaj. Pro ně je jednodušší a finančně lepší udělat Ivf za každou cenu, nevím jestli jste se s tím setkaly.V bývalým caru mi řekli po zjištění neprůchodnosti rovnou IVF, že jiná možnost není, tady nabídli alternativu, ptž jinak prý jsme v pořádku, tak proto dr. navrhl tento zákrok.
Ahoj holky tak mám 3 vajíčka možná 4.Nizkou sliznici asi budeme muset transfer odložit chjo asi potřebuju6 uklidnit a co pomůže na tu sliznici??

@rosalline Ahoj 🙂 ... No víš, že u mě to bylo nějaký pořád komplikovaný ... Ale teď to vypadá nadějně ... Uvidíme. Jak se daří tobě kočko?