icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

hanyas
13. dub 2018

@hanimili ahojky. Mně na sliznici pomohl grep. Ananas jsem do sebe ládovala před a po transferu 😉

hanimili
14. dub 2018

Tak dnes mám 3 vajíčka snad vydrží všechny az do 5 dne 😉

hanyas
14. dub 2018

@hanimili tfuj tfuj! 🍀

luciebx
14. dub 2018

@hanimili super. Moc ti to přeji

kasuska
14. dub 2018

@hanimili ahojky moc držím palečky aby to dobře dopadlo 😘a jak si snasela injekce měla jsi normální? Já se toho bojim ale snad to zvládnu 😊mě už to taky čeká

hanimili
14. dub 2018

@kasuska Injekce se dají zvládnout v pohodě mě problémy nedělají a to jsem si pichala 2 denně 😉
Jen to čekání je děs prvně kolik vajíček to bude a pak kolik jich vydrží....
Zítra den druhý snad budou všechny o.k

kasuska
14. dub 2018

@hanimili tak hodně štěstí 😉já mám jen jeden vaječník tak doufám že bude aspoň jedno jediný vytoužený a kvalitní vajíčko
😉

hanimili
15. dub 2018

Ahojky tak dnes den druhý mám pořád 3 vajíčka 2 5buněčné a jedno 3buněčné 😉

hanimili
15. dub 2018

@kasuska I s jednoho vaječníku můžeš mít hodně vajíček 😉

fanunka
16. dub 2018

@hanimili no tak dobrý pořád jedou jen ať jim to vydrží 🙂 já měla největší problém 5. den to se vždycky rozhodlo :(

juliia
16. dub 2018

@hanimili
Drzim moc palce at to zvladnou :-*

jeanne_g
16. dub 2018

@hanimili Držím palce 🍀 Já dnes první den na Gonalu...

merilina
16. dub 2018

@fanunka A co ty, co ten 3D?

misko5
16. dub 2018

@hanimili super, jak pokračují? Tfuj tvuj pro štěstí.

fanunka
16. dub 2018

@merilina strasny. Opět se schoval vystrkoval jen kulky a pindika hlavu z jedne strany mel zaborenou do steny a z druhe strany byla pupecni snura.... takze nic. dal nam dr poslechnout srdce zmeril ho a rekl ze vazi 360g a sli jsme...

hanimili
16. dub 2018

@misko5 Dnes nepsali až zítra 4 den a středa se rozhodne jestli bude transfer 😉

kasuska
16. dub 2018

@hanimili tak přeji hodně štěstí 😘

merilina
17. dub 2018

@fanunka Pěkný 😁 Já jdu ve čtvrtek 🙏

fanunka
17. dub 2018

@merilina tak se pochlubis jo? A kolikaty tt jsi? My jdeme v patek na 2. Screening. Uz ted mam nervy aby tam bylo všechno jak ma byt... dnes jsem byla na kardiu, obvodakovi se nezdalo me srdce ale ekg i celkove sono meho srdce je v poradku ufff. Ja budu tak proklepla jako nikdy...

merilina
17. dub 2018

@fanunka No právě v ten čtvrtek mě čeká 2. screen. Teď jsem 20+4. Taky se klepu, aby bylo všechno v pohodě. Hlavně mi vůbec neroste břicho a ani nic necítím ... k obvodakovi taky půjdu.

hanimili
18. dub 2018

Dnes den D chjo já mám nervy zatím mám všechny 3 vajíčka jedno opožděnější ale ten poslední den bývá hodně zásádní .
A snad se srovnala sliznice držte palce❤❤

fanunka
18. dub 2018

@hanimili moc držím palce!!! to vyjde to je krásné scóre 3 kousky!!!

fanunka
18. dub 2018

@merilina no mě teď břich dost vyrostl, manžel na mě pořád kouká jak na zjevení a nemůže uvěřit svým očím 🙂 a včera jsem prvně cítila kopance uplně se mi vlnilo břicho 🙂

hanimili
18. dub 2018

Transfer odložen sliznice 5 mm zustalo mě jen jedno vajíčko 5BB.Jsem úplně hotová😞vůbec se nedaří 2.IVF a zas stoho bude prd

merilina
18. dub 2018

@hanimili Nevěš hlavu, hlavně, že to jedno máš a příští cyklus už se budeš soustředit jen na tu sliznici 😉 to půjde určitě lip ...

fanunka
18. dub 2018

@hanimili dobrý!!!! Prý se KET daří víc než ET!!! dáš se do kupy a uvidíš jaký bude úspěch!!!! buď ráda aspoň za to jedno které je k mražení!!! Já nikdy nic neměla k mražení :( a vyšelo mi až 3 IVF ač bylo dycky vajíček dost :(

hanimili
18. dub 2018

@merilina
@fanunka
Děkuju za podporu vím že to vzdávám brzy.
Vím že jsem mohla nemit žádné.Najednu stranu jsem do ket chtěla jít.
A kamaradka místo toho aby mě morálně podpořila mi napíše že mám jít do Olomouce na jinou kliniku přitom ví o tom prd sama má děti přirozeně.
Ještě že přítel je skvelej a říká že to tak špatně nedopadlo,přitom tolik peněz už nás to stalo chjo jsem se aspoň vykecala ❤

kasuska
18. dub 2018

Holky kdy vám daly neschopenku? Mám fyzicky náročnou práci... Při stimulaci asi nedávají že?

fanunka
18. dub 2018

@hanimili bodejď je to krásný vysledek!!!! Na "kamaradku" se vykvajzni!!! A vy jste samoplatci?

hanimili
18. dub 2018

@fanunka Nestras to ne ale je to ranec i tak..

Strana