Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Tak dnes mám 3 vajíčka snad vydrží všechny az do 5 dne 😉
Ahojky tak dnes den druhý mám pořád 3 vajíčka 2 5buněčné a jedno 3buněčné 😉
@merilina tak se pochlubis jo? A kolikaty tt jsi? My jdeme v patek na 2. Screening. Uz ted mam nervy aby tam bylo všechno jak ma byt... dnes jsem byla na kardiu, obvodakovi se nezdalo me srdce ale ekg i celkove sono meho srdce je v poradku ufff. Ja budu tak proklepla jako nikdy...
Dnes den D chjo já mám nervy zatím mám všechny 3 vajíčka jedno opožděnější ale ten poslední den bývá hodně zásádní .
A snad se srovnala sliznice držte palce❤❤
Transfer odložen sliznice 5 mm zustalo mě jen jedno vajíčko 5BB.Jsem úplně hotová😞vůbec se nedaří 2.IVF a zas stoho bude prd
@merilina
@fanunka
Děkuju za podporu vím že to vzdávám brzy.
Vím že jsem mohla nemit žádné.Najednu stranu jsem do ket chtěla jít.
A kamaradka místo toho aby mě morálně podpořila mi napíše že mám jít do Olomouce na jinou kliniku přitom ví o tom prd sama má děti přirozeně.
Ještě že přítel je skvelej a říká že to tak špatně nedopadlo,přitom tolik peněz už nás to stalo chjo jsem se aspoň vykecala ❤
Holky kdy vám daly neschopenku? Mám fyzicky náročnou práci... Při stimulaci asi nedávají že?

@hanimili ahojky. Mně na sliznici pomohl grep. Ananas jsem do sebe ládovala před a po transferu 😉