Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky děkuji za info jehly jsou malé takže to dam
😊Příští středu jedu na kontrolní utz
Tak co holky jak to jde? Co je noveho?
@fanunka ahoj já jsem sem dlouho nechodila. U nás nového není nic. 3.IVF nám v únoru nedopadlo, tak jsme se rozhodli že si od všeho dáme velikou pauzu a začnu jinak fungovat a budu se chvíli věnovat práci a zlepším si zdraví. Tak jsem navšítivila dr. Zhang v Praze abych zjistila zda mi může čínská medicína pomoct tak mám bylinky a snad to půjde 🙂 Jinak jsem v rámci firmy našla jinou pozici tak snad mi to půjde (nastupuji od 1.5) 🙂 A co ty/vy?
Ahoj holky já už 4 den pícham injekce na stimulaci a ve středu jedu na kontrolní utz😉myslím pozitivně a věřím že to vyjde 🙂
Ja jsem dnes dostala zpožděnou a ocekavanou MS, ktera me delila od 2.pokusu IVF se stimulaci po ctyrech nevydarenych nativech na prelomu roku. MS se mi tec zpozdila nejpravděpodobněji kvuli biochemickemu těhotenství a to o 9 dni a mela jsem i ducha na TT.
Takze hurá do 2.pokusu IVF, drzte nam prosim palce, aby to vyslo! Dekuju :-*
Ten spodni byl v den vynechani a horni 2dny po tom. MS se vsak se zpozdenim dostavila v plne parade dnes v noci.
Ahoj holky, my teď podstupujeme 4. IVF cyklus, v patek jsem byla na opu a dostali ze me 13 vajíček, zralých bylo 11 a dnes hlásili 8 oplodnenych😊 Tentokrát jsme oba s přítelem vsadili na zdravý životní styl, hodně sportu, pohybu a taky se za měsíc bereme😊 Jen me ted na klinice prekvapili tím, ze mi naplanovali čerstvý transfer😃 Měli jsme vždy jen ket. Tak prý podle toho, jak budou vypadat embrya.
@linusha ja jsem u čiňanu na akupunktuře byla si jen 3x a pak jsem na ni dochazela k moji dr fyzioterapeutce je vyrazne levnější. A taky me zarazilo ze u cinanu mi ji delala slecna ktera je "jen" bc proste jsem vic verila studovane dr a ta ma ordinaci primo na IPaku v podchodu naproti hotelu Beranek je uplne skvela!!!
@fanunka já nejsem z Prahy, jsem z Brna. Ale díky i tvým referencím jsem se rozhodla jít na čínskou medicínu do Prahy. 🙂 Jé to by bylo super, jen mi paní dr. říkala že každá to má namícháno přímo na míru tak bysme musely porovnat složení 🙂 To je super že ti to takto pomohlo, budu se modlit aby i nám to takto pomohlo 🙂
@fanunka tak koukám že složení odvarů mám úplně jiné. Mě ta kůra stála 2500. A ráno mám odvary v poledne a večer tabletky. Můžu se zeptat vedlo tě tam jen to že jsi nemohla otěhotnět nebo i něco jiného? A na co ti přišli? Jestli chceš odpovědět tak klidně do sz 🙂 Já abych měla porovnání proč je to složení rozdílné, protože jsme tam obě šli z podobného důvodu. Jinak odvary jsou jen strašně hořké ale dá se to, čekala jsem že to fakt bude veliký humus.
Ahojky tak dnes je 7.den stimulace a zítra jedu na kontrolní utz tak jsem na to zvědavá 🙄😉

Ahoj holky měli jste někdo injekce menopur? Je to injekce normální nebo pero? A měli jste nějaké příznaky nebo příbytek na váze?