Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@jeanne_g to je krasne 🙂 držím moc pěsti 😘
Ahoj holky tak folikuly jsou pěkný, dnes pícham 2 injekce ovittrel a v pátek v 9 opu😘
@koudelka82 @juliia @fanunka Diky, holky. Myslím na vás, ať se všechny brzo dočkáme. Chtěli jsme transfery až po svatbě, ale dopadlo to jinak😊 Tak doufám, ze zákon schválnosti zafunguje a budu muset abstinovat 😃 No a kdyžtak ti hlavni favoriti jsou v mrazáku, máme tam 3 áčkové. Dneska mi dali toho největšího pomalouše 😃
Tak holky zítra opu začínám mít trošku nervy ale věřím, že to dobře dopadne😉
Ahojky tak mám OPU za sebou nic mě nebolí, je mi dobře ale dva dny se hodlám válet ptz špinim ale je to prej normální 😉jinak budu brát utrogestan 2 ráno a 2 večer a půlku prednisonu.... Jinak jsem měla 11 folikulu, z toho 5 oocytu a jen 3 vajíčka k oplodnění 😊ale embryolozka říkala že je s výsledkem spokojená 😉v neděli si mám volat jak se to vyvíjí zatím jsem v klidu a věřím, že se aspoň jedno podaří 😍😘

@fanunka Holky, tak mame 4 blastocysty, 2 hatchujici a 2 časné. A pro jednu si teď jedu.😍🙏💃