Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky zítra si budu volat do Caru jak se vyvíjí vajíčka tak jsem zvědavá 😀nejsem nervózní což se divím jsem v klidu 😀
Ahoj tak se oplodnily všechny 3 vajíčka, dvě se zacaly dělit a jedno přestalo, ale prej se může ještě začít dělit... Nevím co to znamena bylo mi blbe se na to zeptat... Jinak transfer bude ve středu akorát si musím zavolat v 8 v kolik
Ahoj holky tak jak to s vama vypadá? Mě pořád poboliva břicho 🙄
Ahoj tak dnes ve 12 transfer 😀
@kasuska držím moc palce 😉 Tfuj, tuj 😉
Budou ti kontrolovat sliznici před transferem? Jestli je dost vysoká?
No mne nekontrolovali, jak můžou pak vedět, jestli je dobré prostředí na uchycení.. Holky, co vám? kontrolovali sliznici v den transferu? Myslím, že to by mohla být u mne příčina neúspěchu, sice s tím teď už nic neudělám, ale todle mne napadá..napište..
Tak bojovnicek je u mě😍jinak ty dvě zbyla se dnes Přestala vyvíjet
@kasuska tyyjo moc drzim palce!!! Presne takhle jsme to meli i my :( 11ks konec vyvoje a jeden nejsilnejsi kus mi byl zaveden a dnes jsem uz 24tt. My absolutne neverili ze ten jedinej bojovnik se chytne. Logicky jsme mysleli ze cela varka pujde do haje vcetne toho co mi vlozili!!!! Moc drzim palce!
Ahoj holky, tak ET nevyšel :(. Včera dorazila MS v plné parádě 😒 Držím palce všem čekatelkám.

@juliia to je krásný výsledek. já myslím, že přes 3, zkusím to najít, ale já v mládí prý měla pco.