icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

kasuska
10. kvě 2018

@jeanne_g😫😪😘

fanunka
10. kvě 2018

@jeanne_g jednou to vyjde neztracej nadeji

koudelka82
10. kvě 2018

@jeanne_g taky je mi to moc lito. My se snad nikdy nedočkáme, ze 😢

rosalline
10. kvě 2018

@jeanne_g nee :o((((. Taky mě to moc mrzí. Jestli Vám děvčata můžu říct, trochu by Vám to mohlo pomoci, co jsem dělala já, aby se chytlo.......vzala jsem si tři dny dovolenou, každý den ...a asi pět dní jsem jedla ananas a banány....pak jsem se dočetla v nějaké diskuzi, že ananas je rozporuplný....tak jsem s ním přestala..... ovitrelle jsem měla tři, x dní před transferem, pak těsně před transferem, pak pár dní po transferu, po transferu jsem si ještě musela píchnout decapeptyl..... utrogestany, estroferm, fraxiparine...prednison......

luciebx
10. kvě 2018

@jeanne_g to mě mrzí 😢

jeanne_g
10. kvě 2018

Holky, diky za podporu <3 Tentokrát to ani tolik nebolí, máme ty zásoby v mrazáku a věřím, ze ket v červnu po svatbě prostě vyjde. Možná dame i 2 embroucky naraz a samozřejmě medrol, intralipid a všechno to, po čem se mi v prosinci podařilo otehotnet 😊

luciebx
10. kvě 2018

@jeanne_g sem rada ze to beres takhle krasně pozitivně. To děla hodně. 😍

fanunka
10. kvě 2018

@jeanne_g bodejd ceka te SVATBA!!!! Krasny den soustred se na ni. Taky jsem byla na IVF pred svatbou a nezadarilo se a ted to vypada ze na 2. Vyroci svatby budu rodit 🙂 taky jsem si musela pockat. Ono si te to miminko jednou najde!!!

fanunka
10. kvě 2018

@luciebx ahoooj, jak se citis a kdy mas termin?

merilina
10. kvě 2018

@jeanne_g
@fanunka
Já byla těsně před svatbou na IUI a taky nic 😉

luciebx
11. kvě 2018

@fanunka ahoy.. no ja se citim super.. termin?? mala ma pristi tyden uz 5 mesicu

sticker
luciebx
11. kvě 2018
fanunka
11. kvě 2018

@luciebx nooo ty kraaaso to jsem trosku mimo 🙂 krasny fotky!!!!

juliia
11. kvě 2018

A ja si rikala jestli neni zase luciebx těhotná🙂

Jinak ja zitra ovitrelle a v pondeli punkce. Se tesim a bojim zároveň. Drzte mi prosím palce, uz to musí proste vyjit...verim! 😌

hanyas
11. kvě 2018

@juliia taky jsem koukala 😀
Jinak držím pěsti, ať je pořádná úrodička 🙂

rosalline
11. kvě 2018

@luciebx ta je krásná! A jaké dělá srandovní ksichtíky... já už se tak těším na toho svého bobánka

rosalline
11. kvě 2018

@juliia držím všechno , co můžu !!!!!! 🍀🍀🍀🍀🍀

luciebx
11. kvě 2018

@fanunka děkuji. Jooo letí to letí ❤️

luciebx
11. kvě 2018

@juliia neeee já určitě už nikdy těhotná nebudu. Malou si užívám ale asi na nás jde zoubečkové období chudera

luciebx
11. kvě 2018

@juliia budu ti držet vše co mám. Tvůj tvůj pro štěstí

luciebx
11. kvě 2018

@rosalline a jak ti je ? Citis se pk? Ta druhá půlka těhotenství strašně rychle utíká. A poslední měsíc je spis za trest s prominutím. Je to fakt ke konci náročné. Já už to nedavala ha ha

fanunka
12. kvě 2018

@luciebx jakto ze uz nechces dalsi ditko? Mas jedno? Ja si rikala ze na vzdory memu veku a neuspechu prirozenemu poceti tomu jeste rok po porodu dame sanci a treba se zadari. Nikdy jsem nechtela mit jedinacka ale osud nejak byl proti...

luciebx
12. kvě 2018

@fanunka ne ne mám dvě děti. Synovi bude 8 let. A opravdu neee další neee. Porod u druhého nic moc ale to by mě neodrazovalo ale fakt sme chtěli jen dvě. Muž byl na vasektomii teď takže ani nehoda nehrozí. Chránit se nemusíme atd. Mám vysněný par a sem šťastná. A tím ze chci začít podnikat musím do konce roku dodělat školení chceme větší dům atd. Mě bude letos 37 ale ani věk by mi nevadil. Ale proste třetí dite už nějak do plánu nezapadá. Ale kdoví. Já vždy chtěla dělat ze bych odnosila nějakému páru miminko. Jen jednou. Proste si myslím ze je to úžasná věc. Takhle někomu pomoci. Ale asi nebudu vhodný kandidát když sem sama měla problém s ivf. Ale nikdy neříkám nikdy 😍❤️😍❤️🤩

luciebx
12. kvě 2018

Holky nechcete někdo za poštovné estrofem ? Mám tu platicko ze kterého chybí 3 tabletku a mám i jeden orgalutran. Rada bych se toho zbavila. Leží mi to tu. Klidně za něco pro malou nebo na zub. Víte jak. V červenci letim k našim tsk bych to dovezla a poslala za cenu české pošty.

rosalline
12. kvě 2018

@luciebx tak pro mě je to období stresu neustále. Ty blbé krve, nyní jsem byla na kontrole ve 20tt a malý odpovídá 19+0 místo 19+4, 280 g. Necítím ještě pohyby, jsem z toho na nervy...😔

misko5
12. kvě 2018

Ahojky holky,,dnes 29.dc, 1.den zpoždění ms,,ovulka 17 dc, tady zase malý dušík, co myslíte?

fanunka
12. kvě 2018

@rosalline nebud na nervy pohyby citim teprv tyden a to jsem ted 23+4 tak bud uplne v klidu. On to dozene!!!

fanunka
12. kvě 2018

@misko5 ja tam nic nevidim ale ja jsem hroznej slepejs a asi nejse duchařka

fanunka
12. kvě 2018

@luciebx ahaaa tak to jo. Je to od tebe hezke takhle dobrovolne odnosit miki pro cizi lidi. A do prace se zenes hodne brzy. V čem chceš podnikat?

luciebx
12. kvě 2018

@rosalline neboj. To jen žádný rozdíl. Já měla zase obr miminko. Určitě to dožene

Strana