icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
12. kvě 2018

@fanunka v uk je mateřská na 9 měsíců. Takže v září jdu to práce. Malá k soukromé chuve. Máme rodinnou firmu s autoskolou a tažné zařízení atd. Tsk dělám kurz na autoskolu. V uk je to šílené náročné snad udělám závěrečky koncem roku

luciebx
12. kvě 2018

@misko5 já vidím. Snad bude sílit ❤️

misko5
14. kvě 2018

holky, tak nic, ms dorazila 30dc... test dr. max dělá po zaschnutí duchy..testovat před termínem, už nebudu..no jedeme dál..v poho🙂

hanyas
15. kvě 2018

@misko5 tak to pozor, dr.max testy jsou podle me nejspolehlivejsi! Spis se embryjko chytilo a nakonec pustilo.

merilina
15. kvě 2018

@hanyas
@misko5 Také si myslím 😉

jeanne_g
15. kvě 2018

@misko5 Mohlo to být klidně biochemické těhu, ten duch by tomu odpovídal, byl fakt vidět...

juliia
15. kvě 2018

Holky tak jsem mela vcera 12 vajíček a porad zadne zpravy kolik se jich oplodnilo ...trnu od rana

juliia
15. kvě 2018

Tak jsem zavolala pres recepci a do půl hodinky mi volali zpatky. Povedlo se oplodnit 11 vajíček. Na vsechny moc myslím a posílám ji spoustu pozitivni energie, aby se pekne vyvijely bobici.
ET bude v sobotu.

jeanne_g
15. kvě 2018

@juliia Jee, to je krásné 🙂 Určitě to vyjde!!!

rosalline
15. kvě 2018

@juliia paráda paráda největší..o))))))) Bolesti nemáš žádné?

misko5
15. kvě 2018

@jeanne_g
@hanyas
@merilina, no tak možný to je..ale četla jsem to na více místech o těch testech, ryskách..tak proto jsem si řekla, že to byly falešníci, noo..ale děkuji vám 🙂

fanunka
16. kvě 2018

@juliia jeeee jako ja... ja tedy mela 15 a 12 oplodnenych. Drzim palce a jak ti je?

juliia
16. kvě 2018

@jeanne_g
@rosalline
@fanunka
@misko5 ......

Holky, moc diky vsem :-*
Jinak cítím se podstatne lepe nez po 1.IVF, to bylo 11 folikulu a 6 vajicek. Ted to vypadá nadejneji, mam prijet rovnou v sobotu na transfer. Bez tech průběžnych zprav to bude dlouhé cekani, musím se nějak zabavit.
Od kdy ten ananas? Az po transferu nebo uz muzu ted? 🙂

juliia
16. kvě 2018

Taky byla úplně jina stimulace nez loni.

luciebx
16. kvě 2018

@juliia no super... moc gratuluji.. krasna uroda.. ananas uz ted klidne... juuuuu buds drzet palce

juliia
16. kvě 2018

@luciebx
Moc dekuju, palce budou treba :-*

volfici
16. kvě 2018

Holky, posílám povzbuzení, nikdy neztrácejte naději. Tohle je náš Jiřík, narozen dnes a jen díky IVF.

rosalline
16. kvě 2018

@volfici no ten se ti povedl..:o)))))))))))))))))))))))))))) Moc krásný, gratuluji. Jaké jsou míry?

kasuska
16. kvě 2018

@volfici gratuluji je krásný 😘

jeanne_g
16. kvě 2018

@volfici Krásný 😊 Obrovská gratulace a diky za povzbuzení 🙂

juliia
16. kvě 2018

@volfici
Je nadhernej!!!! :-*

Moc gratuluji ! 🙂

volfici
16. kvě 2018

Holky děkuju moc. Naštěstí je docela drobek - 47 cm a 3140 g, i tak to bylo žůžo, museli mi vyvolávat, pořád jsem se moc neotvírala, nakonec praskli vodu, dali epidural, díky za něj, rozjel ty správné kontrakce na tlačení a nakonec stačilo nějakých pět zatlačení a byl venku. Mám čtyři stehy dohromady, na bolesti už pomalu zapomínám, příroda ví co dělá. Všem držím palečky ať se taky brzo dočkáte. 🙏🍀

hribek
16. kvě 2018

@volfici krasnej to je parada!!! gratuluju moc!

misko5
16. kvě 2018

@volfici jůů,,ten je krásnej, takovej hlaďoučkej, čisťounkej, nepomačkanej :-* :-* moc vám mamko,taťko, gratuluji! To to uteklo, vid!

fanunka
17. kvě 2018

@volfici gratuluju fakt je krásnej a fakt ani není fialovej a je jak měsíční dítě 🙂

fanunka
17. kvě 2018

@juliia a jakou si měla stimulku? já si při tom posledním IVF taky řekla o jinou o dlouhý protokol a vyšlo to!!! to jsou teda lumpové že ti nedovolili volat 🙂

luciebx
17. kvě 2018

@volfici juuuuuuuuu je kouzelny... moc gratuluji..

sticker
fanunka
18. kvě 2018

@kasuska tak co tak co? jak je? kdy budeš testovat?

kasuska
18. kvě 2018

@fanunka ahojky mám se dobře, občas bolí břicho ale jinak dobrý.... Testovat mám příští pátek

fanunka
18. kvě 2018

@kasuska až.......??? Já testovala 10. den po ET a už byla slušná dálnice!!!

Strana