icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
4. kvě 2018

@juliia to je krásný výsledek. já myslím, že přes 3, zkusím to najít, ale já v mládí prý měla pco.

kasuska
5. kvě 2018

Ahoj holky zítra si budu volat do Caru jak se vyvíjí vajíčka tak jsem zvědavá 😀nejsem nervózní což se divím jsem v klidu 😀

kasuska
6. kvě 2018

Ahoj tak se oplodnily všechny 3 vajíčka, dvě se zacaly dělit a jedno přestalo, ale prej se může ještě začít dělit... Nevím co to znamena bylo mi blbe se na to zeptat... Jinak transfer bude ve středu akorát si musím zavolat v 8 v kolik

hanyas
6. kvě 2018

@kasuska tak to je fajn, ze mas aspon dva jisty bojovnicky 🙂 nechci malovat certa na zed, ale na reseni transferu je trochu brzy, ne? Za ty tri dny se muze stat cokoliv...

kasuska
6. kvě 2018

@hanyas mě řekla embryolozka že ve středu bude transfer jen si mám zavolat v kolik🙄

hanyas
6. kvě 2018

@kasuska tak snad to tak bude 😉 🍀

kasuska
6. kvě 2018

Ahoj holky tak jak to s vama vypadá? Mě pořád poboliva břicho 🙄

misko5
8. kvě 2018

ahoj holky, tak vás jdu napnout, stejně jako samu sebe, jak todle dopadne..dnes tt 25 dc. Vidíte to, co já?, dušík po termínu..

kasuska
8. kvě 2018

@misko5 vidím 😉

merilina
8. kvě 2018

@misko5 Také ho tam vidím 😉

fanunka
8. kvě 2018

@kasuska drzim palce dej vedet!! Budeš si nechavat davat obe embryjka?

kasuska
8. kvě 2018

@fanunka přítel by chtěl ale jelikož jsem z dvojčat tak radši jedno abysme měli jedno do zásoby 😀

fanunka
8. kvě 2018

@kasuska 🙂 jeee a kolik ti je jestli se muzu zeptat?

juliia
8. kvě 2018

@misko5
Teda koukám...ziram jako blazen 🙂))
To je parada, krasnej dusík, moc drzim palce, aby silil. Mne se ted minuly cyklus bohuzel postestilo biochemko. Dusik byl, ale nesilil.
Ty budes ale ten druhy pripad a ja uz se tesim na ty dalnice!!!:-*

kasuska
8. kvě 2018
kasuska
9. kvě 2018

Ahoj tak dnes ve 12 transfer 😀

hanyas
9. kvě 2018

@kasuska zrovna na tebe myslim. To jsem rada, ze to jde podle planu 🍀 budu drzet pesti! 😉

fanunka
9. kvě 2018

@kasuska bombaaaaaa!!!!!! jsou obě v cajku? kam chodíš do CARu?

kasuska
9. kvě 2018

@hanyas děkuji

kasuska
9. kvě 2018

@fanunka to neříkaly takže nevím kolik jich nakonec je... Jezdím do Prahy do Pronatalu

juliia
9. kvě 2018

@kasuska
Super zpravy, tak at to jde jako po másle 🙂

misko5
9. kvě 2018

@kasuska držím moc palce 😉 Tfuj, tuj 😉
Budou ti kontrolovat sliznici před transferem? Jestli je dost vysoká?

No mne nekontrolovali, jak můžou pak vedět, jestli je dobré prostředí na uchycení.. Holky, co vám? kontrolovali sliznici v den transferu? Myslím, že to by mohla být u mne příčina neúspěchu, sice s tím teď už nic neudělám, ale todle mne napadá..napište..

kasuska
9. kvě 2018

@misko5 nekontroloval

kasuska
9. kvě 2018

Tak bojovnicek je u mě😍jinak ty dvě zbyla se dnes Přestala vyvíjet

merilina
9. kvě 2018

@misko5 Mě nekontrolovali...

fanunka
9. kvě 2018

@misko5 me kontrolovali byla 10mm

fanunka
9. kvě 2018

@kasuska tyyjo moc drzim palce!!! Presne takhle jsme to meli i my :( 11ks konec vyvoje a jeden nejsilnejsi kus mi byl zaveden a dnes jsem uz 24tt. My absolutne neverili ze ten jedinej bojovnik se chytne. Logicky jsme mysleli ze cela varka pujde do haje vcetne toho co mi vlozili!!!! Moc drzim palce!

jeanne_g
10. kvě 2018

Ahoj holky, tak ET nevyšel :(. Včera dorazila MS v plné parádě 😒 Držím palce všem čekatelkám.

hanyas
10. kvě 2018

@jeanne_g to nee, beru 😢 moc me to mrzi 😥

juliia
10. kvě 2018

@jeanne_g
Taky me to moc mrzi.

Strana