icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
30. kvě 2018

@verunkadar to ti rychle uteče..:o). už je středa ....Já mám z vás holky takovou radost..:o))))

962011
30. kvě 2018

@juliia ahoj, taky jsem si nechala zavést 2 embrya (KET), protože šance na dvojčata je minimální ale daleko větší šance na uchycení alespoň jednoho... Nyní čekáme v srpnu 2 chlapečky. Čárka vypadá krásně, držím pěsti, ať to vyjde. Ty nervy jsou hrozné...

misko5
30. kvě 2018

@juliia mně uplně vyhrkly slzy...po tom všem..
Čekala jsem na tvůj dnešní výsledek a teď úplně dojata to tady čtu a koukám na testík..Gratuluji a přeji hodně štěstí..opatruj se :-*

misko5
30. kvě 2018

@verunkadar přeji aby krev vyšla pozitivně :-*

juliia
30. kvě 2018

@rosalline
@962011
@misko5
....
Vsem moc diky:-* :-* :-*

juliia
30. kvě 2018

@misko5
Porad tomu nevěřím, v patek na me mysli, jdu na krev. At je to v poradku.....věřííííím a bojim se zaroven....

jeanne_g
30. kvě 2018

@rosalline Nj, už je to fakt za chviličku. Za týden touto dobou už budu asi vyšilovat 😃 Máme asi 40 hostu, nic moc oficiálního, obřad odpoledne, potom raut i s pribuznyma a večer grilovacka a party pro kamarady😊 No a vypadá to, ze počasí by se mohlo i vydarit, no nechci to zakřiknout 😃

verunkadar
30. kvě 2018

@misko5 snad se zadari. Děkuji moc.

1306
30. kvě 2018

@verunkadar Muzu se zeptat, jak vysokou sliznici si mela? A mas nejake priznaky? Jinak moc gratuluji 🙂

verunkadar
31. kvě 2018

@rosalline
@juliia
Koukejte, to je divné ☹. Mamatest sílí a ten z centra slábne.

verunkadar
31. kvě 2018

@1306 Nemám vyhráno, jeden test dost slábne. Sliznice byla hodně nízká 5,6 mm jen.

verunkadar
31. kvě 2018

@1306 příznaky, já se nechci pozorovat, ale bolí mě často břicho, divně je mi, teď jsem 10,11.den špinila, nevím.

rosalline
31. kvě 2018

@verunkadar máš zprávu. Ten bílý test po prvním fiasku jsem si už nedělala. I Místo mamatestů bych si taky koupila Maxe. Propadla jsem taky zoufalství, že to je konec, ale pak jsem četla, že může mít málo barviva a taky hafa holek mi řekla, že se musely testovat odpoledne, že ráno jim to že začátku ukazovalo slábnutí. To barvivo může být případ i toho bílého. A hlavně, ubývá ti Ovitrelle rychle než roste vlastní hcg. To roste ze začátku 1, 1 a půl, 2, 3, 4,5, 9, 12,5.... 😃 je to v pořádku 🍀👍

rosalline
31. kvě 2018

@jeanne_g 40 hostů je až až. Počasí se určitě vydaří 🍀Já budu 9.6. taky na svatbě příbuzné, ale obávám se, že to zapíchnu brzy.

fanunka
31. kvě 2018

@juliia neneeeeeeeeeeeeeeee!!!! gratulace velká gratulace, takový jsem měla taky už krásná dálnice!!!! jééééžiši to je radost 😍😍😍😍😍

fanunka
31. kvě 2018

@verunkadar tak šupej na krev... já tomu taky nevěřila a hned jsem běžela do laboratoře jako samoplátce na odběr krve a měla jsem hodnotu 137

fanunka
31. kvě 2018

@verunkadar taky jsem měla 2. test / druhý den slabší taky jsem šílela 🙂 neboj je to tam!!! do kontroly u gyn. to byly hrozné nervy, ale pro klid v duši jsem si dělala i ovulační testy protože těch jsem měla docela dost a ty naštěstí byly pořád pěkně viditelné

fanunka
31. kvě 2018

@rosalline a co ty? jak je? nějaké novinky? Já zítra končím v práci po 18ti letech :( no ještě si to pořád neuvědomuju... předevčírem mi už začali lehce natýkat nohy a při sezení mě bolí dost pod žebry tak začnu čerpat dovolenou a pak navážu na MD a za 3týdny první prohlídka screening v Podolí v porodnici

juliia
31. kvě 2018

@fanunka
Moc dekuju :-*

Ja dnes bez testu, nebudu se nervit, zitra krev, tak uvidime.

@rosalline
Dnes v noci jsem se vzbudila a lilo ze me neuveritelne...pak jsem se sla napít a zklidnilo se to....hned jsem si na tebe vzpomnela 🙂 Tak snad to k tomu proste patří. Takovy návaly...

@verunkadar
Pockej taky na krev a zbytečne se nestresuj, že jeden test slabne. Mne sama dr.rekla, že TT pro ni vubec nejsou smerodatne. At si ho ani nedelam jestli nechci...ale kdo to ma vydrzet, že 🙂

rosalline
31. kvě 2018

@fanunka já jsem ve 23tt, miminko je malinko menší, resp., ale pořád v rámci normy. Nasadila jsem femibion, hořčík, železo, vápník...tak to by bylo aby nebylo..:o))). Na mateřskou bych měla jít na začátku srpna, takže ještě 2 měsíce v práci, ale jsem s nimi domluvená, že budu děla počas mateřské účetnictví externě, takže v kontaktu zůstanu. Taky mi začaly lehce natýkat nohy..... Budeš dělat nějakou rozlučku v práci?

rosalline
31. kvě 2018

@juliia máš to samé co já...:o))))))). Každou noc jsem byla úplně durch. Měla jsem strach, že mé tělo bojuje proti embryjku, ale asi to bylo těmi hormony. Co všechno bereš?

962011
31. kvě 2018

@juliia já se na začátku taky děsně potila. Musela jsem se i převlékat... A později zas přišla zimnice... To bude dobré.

jeanne_g
31. kvě 2018

@verunkadar Ten dvacitkovy, to bude asi nejaky spatny test. mamatest ti pekne zesilil 🙂

juliia
31. kvě 2018

@962011
@rosalline
Holky diky, jste me uklidnili...he to strašně nepříjemné...takove navaly ☹
Ja beru estrofem, utrogestan a 1/2tbl anopyrinu na noc....kortikoidy mi Dr. nedoporučila

962011
31. kvě 2018

@juliia já brala utrous 3-3-3, estrofem a pak Ascorutin, ale to je vitamín...

juliia
31. kvě 2018

@962011
Ja mam utrogestan 2-2-2, estrofem 1-1-1 a anopyrin 0-0-1/2, kys.listovou 1tbl/denne

juliia
31. kvě 2018

@962011
A gratuluji k dvojčatum...to he krasny, že se ro takhle povedlo :-*

962011
31. kvě 2018

@juliia děkuji. To co tomu předcházelo byly 3 roky snažení, inseminace, IVF, nervy... urcite si to dokážeš představit. Máme obrovskou radost a držím "půlky" aby vydrželi co nejdéle v bříšku. Prášky jsem jedla tak nějak podobně, vysokou dávku utrouse jsem měla kvůli cca 14 dennímu krvácení v asi 6-8 tt... Moc se těším na tvé výsledky, věřím, že pozitivní.

nicoletaaa
31. kvě 2018

Ahoj holky po dvou neúspěšných KETech jsme se na vše vyprdli já změnila práci a začali plánovat léto dovolený a tak. A včera jsem si udělala test protože mám už 7 dní zpoždění a co jsem tam nenašla 😁 je pravda že mám trošičku narůžovělý hlen ale zítra jdu na ultrazvuk a budeme doufat že to nevzdá a bude zdravý.

verunkadar
31. kvě 2018

@nicoletaaa to jsou krásné čárky!!! Držím palce

Strana