icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

1306
29. kvě 2018

@juliia Test byl cislivost 10, tak jsem si rikala, ze uz by neco bylo videt.. Jediny co mam, tak bricho, jak v sestym mesici z toho utrogestanu a estrofemu..

fanunka
29. kvě 2018

@juliia ja hodne chodila curat a bolelo me bricho ale jinak jak pred ms. Jinak jsem mela 8. Den lehky krvavy hlen na kalhotkach. Jinak vubec zadne priznaky ani prsa ani nevolnost proste nic... a 10. Den po et dalnice

verunkadar
29. kvě 2018

@1306 zkus ještě zítra, nic není ztraceno.

juliia
30. kvě 2018

@jeanne_g
@rosalline
@verunkadar
@misko5
...a ostatní spolubojovnice

Sebrala jsem konecne odvahu, 11.den od ET, ale klepu se jeste ted a vubec tomu nemůžu uverit.

1306
30. kvě 2018

@juliia Gratuluji, aspon nekomu to vyšlo...Užíváš nějaké léky? Utrogestan nebo estrofem?

merilina
30. kvě 2018

Já 10. den po ET necítila vůbec nic 😉

verunkadar
30. kvě 2018

Dnešní test 11. Den po ET, ale 6.den od Ovitrelle ☹. První test je citlivost 20 mUI a druhý je citlivost 10 mUI dělaný v poledne. Ale to Ovitrelle me straší

verunkadar
30. kvě 2018

@juliia
@1306 přidala jsem foto, ale neoznačila jsem Vás u toho. Ale mám už depku.

jeanne_g
30. kvě 2018

@juliia Jeeeee, to je supeeeer, mně normálně tečou slzy 😀))) Krásný, krásná čárka, myslela jsem na tebe od rána 😘🎉🎉💃🌹

jeanne_g
30. kvě 2018

@verunkadar Já myslim, že @rosalline to měla stejně a bylo to tam 🙂

jeanne_g
30. kvě 2018

@verunkadar Jako ty testy vypadaly stejně ve zhruba stejný den po transferu a Ovitrelle a taky řešila ten dvacítkový a nevěřila. Ale bylo to 🙂

verunkadar
30. kvě 2018

@jeanne_g zítra zkusím test a uvidíme, zda to nebude slábnout . Jsou to nervy, chtěla jsem vydržet netestovat ještě, ale včera jsem začala lehoucce špinit a dnes ráno také, teď už je to dobré, tak jsem si říkala, že je to ztracené.

jeanne_g
30. kvě 2018

@verunkadar Uvidis, drzim palce 🙂

verunkadar
30. kvě 2018

@jeanne_g děkuji moc. Jsou to teda nervy.

rosalline
30. kvě 2018

@verunkadar
@juliia obě dvě holky jste z cube? Ty bláho járo, já mám za vás taaak obrovskou radost....😘😘😘😘😘😘

verunkadar
30. kvě 2018

@rosalline já chodím do Cube. Jen se neraduji ještě.

verunkadar
30. kvě 2018

@rosalline chci se optat, když jsi testovala, kolik dní jsi byla po Ovitrelle, prý jako já cca? Já jsem teprve 6.dni od injekce a 11.dni od ET.

juliia
30. kvě 2018

@jeanne_g
@rosalline
@1306

Moc dekuju :-* ...zatim si pripadam jako, že se to stalo nekomu jinemu a ja na to koukam z povzdali. Bojím se radovat.

@verunkadar
Ten 25 TT mam taky, ale @rosalline mi prave poradila at ho ani nezkouším, že neni dobrej.

A ty mas 2 embryjka vid? Držím palce...holka ja jsem napnuta...moc nam fandim 🙂

verunkadar
30. kvě 2018

@juliia ano, mám v sobě dvě embya, ale to by byla fakt náhoda, kdyby se chytla obě, budu šťastná, když tam bude to jedno. Zítra brzo ráno to zkusím znovu, co tam bude. Dostala jsem naději, že to nemusí být injekce Ovitrelle 🙂. @rosalline mi právě posílala foto a bylo to stejné,jako moje. Držím palce!!!!!

rosalline
30. kvě 2018

@verunkadar a hlavně ty ty testy máš daleko silnější...:o))))))))))))))))) než já jsem měla ......

rosalline
30. kvě 2018

@juliia
@verunkadar půjdete na krev? Já šla do laboratoře jako samoplátce...

rosalline
30. kvě 2018

@juliia co na to partner????

juliia
30. kvě 2018

@rosalline
On to nevi...chtela bych vydrzet do krve, kdyby to plana naděje, aby nebyl o to vic zklamany

juliia
30. kvě 2018

@verunkadar
Tak jsem ted dorazila domu a vytahla jsem taky ten dvacitkovej test z centra, potřebovala jsem se presvedcit zda mi ten 11.den teda neco ukáže...co myslite?..@rosalline??

jeanne_g
30. kvě 2018

@juliia Tak to je taky dost pěkná čárka 🙂 Taky jsi mela Ovitrelle p transferu? Ja myslím, ze když je to na tom dvacitkovem takto vidět, tak ze to Ovitrelle už nemůže být.

rosalline
30. kvě 2018

@juliia myslím to samé, co jeanne_g.

rosalline
30. kvě 2018

@juliia jo táááááááááááák, tak ty to tajíš...:o))))...no to bude pak radosti, to nám musíš napsat :o))). Můj drahý si mě hlídal, tomu bych s testováním neunikla..:o)))

verunkadar
30. kvě 2018

@juliia To je krásne. Ty to máš jiste.

rosalline
30. kvě 2018

@jeanne_g a co ty ? přípravy svatby vrcholí? kolik budete mít lidí?

verunkadar
30. kvě 2018

@rosalline jj v patek mám dorazit do centra.

Strana