Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
holky ještě dotaz, když vám zaváděly mimišky špinily jste po tom zavedení? teprve mě to čeká, ale říkám si že když musí projít přes čípek tak asi není možně ho uplně neporanit ne?
Chtela bych se zeptat, ta, které vyšel KET, měla jste den před očekávanou ms bolesti, jako kdyby měla ms dorazit, ale ms nedorazila?
Ahoj, mohla bych se k Vám zapojit do diskuze? 19.5. jsem byla na et a teď čekám a čekám. V pátek mě čeká krev. Nechala jsem si vložit dvě krásné blastocysty, i když moje sliznice stala za prd, teda byla tripl, ale nízká. Je tu někdo, kdo také čeká na výsledky.
Ahoj, no jasně🙂
Jsme na tom uplne stejne, ja ET 19.5. a v patek taky krev.
@verunkadar Ahojky, ja bych mela jit na krev uz ve ctvrtek, ale v centru tam nejsou, tak pujdu az v pondeli. Mam zavedeno jen jedno embryo, sliznice taky na prd.. Zatim jsem to nedostala, ale vcera me bolelo bricho jako na ms (dnes jsem mela mit 1 DC). Rikam si, jestli bych to presty leky dostala.. Minuly mesic jsem zacala i pres utrogestan a esteofem krvacet. Ted mam stejne leky, akorat esteofemu mam o jeden prasek vic, tak nevim.. Jsem zmatena.
@lucie7411 ahoj prosim Te jsem ze skupiny ivf 2016. Mevim jak se tam dostat dlouho jsem tam nebyla, nevis jak se tam dostanu?
@juliia a kam chodíš do centra? Já jsem si zavedla dvě embrya, tak se modlím,aby už čtvrtý pokus vysel.
@1306 já jsem to nikdy přes utrogestan a Estrofem nedostala a to jsem teď už asi osmý den,co jsem to měla dostat. Takže člověk nikdy neví, občas mě bolí břicho, teda teď mě bolelo 4 dny v kuse,ale teď už nic. Modlím se,aby to dopadlo dobře už konečně,budeš testovat? Já nemohu,pac jsem si ve čtvrtek pichala poslední Ovitrelle. Takže mám smůlu ☹
@verunkadar Ja si asi zkusím test ve ctvrtek rano.. Ale asi nedoufam. Jen mi je divny, ze po IVF jsem to asi 5 dni po transferu normalne i pres stejne davky utrogestanu a 2 estrofemy regulerne dostala.. Ale jako priznaky asi zadny. Vse je od tech prasku. Nejak to testovani oddaluju, nechci byt zase zklamana
@1306 zklamání se také bojím a to do mě dali fakt kvalitní embrya a říkám si, že jestli to se nechytlo, tak už nevím proč. Já se také nepozoruji moc, pac vše může být po všech těch hormonech co beru a píchám. Chci to asi také vyzkoušet ve čtvrtek či v pátek než pojedu na krev, abych věděla na čem jsem.. jsem teprve 5. Dní od Ovitrelle ☹.
@verunkadar
Ja chodim do IVF cube, je to tam moje IVF a 1.ET, v mrazaku mame jeste 7 snehulacku.
Jinak celkem je to moje 2.IVF s injekcema, ale mezitim jsem zkousela IUI a IVF v nativech...bohužel nic....jen 5.IUI se zvrtlo v IVF, protože jsem mela 6 folikulu, nakonec 1 transfer a zamlkle tehot.v 8.tt
@verunkadar
Ja mam problem s kvalitou vajicek, coz je jenoje domnenka. Za tech X pokusů jsem se ted dostala teprve ke svemu 2.transferu. A prvni skoncil revizi. Tentokráte se embrya vyvijela po pauze a úpravě zivotniho stylu mnohem lepe , tak verim, že alespon jedno z nich bude to prave...
@jeanne_g
Ano blizi se to, dnes 10.den od transferu. Dekuju moc za podporu :-*
Holky vy, ktere jste meli uz transfery, mely jste pak nejake priznaky, kdyz byly pozitivní testy?
Ja krom občasného tlaku v prsou nebo dloubnuti v břiše fakt nic nepozoruji. Jen se hodně potim...ale to se ted asi neni v tom pocasi co divit ze? Vim, že nemusím mit zadne priznaky, ale znate to 🙂
@juliia já též chodím do IVF Cube, ale teď jsem desátý den a všimla jsem si hooodne světlého výtoku ☹. Já mam ještě 6 mrazacku, 4 krásné a 2 dosli také do dobrého stádia.
Jaké jsou vaše zkušenosti třeba okolo toho 10.dne po transferu?
@1306 no mi dnes povídej, jsem 10.den a měla jsem dnes lehce, lehoucce světlý hnědý výtok spojeny s utrogestanem. Takže jsem se vylekala. ☹. A čekám, co bude.
@verunkadar Ja zatím nešpiním, ani nekrvácím, ale udělala jsem si test a nic.. Je mi z toho zle ☹️
@1306 Kolikátý jsi den? Já to teď nemohu najít?
@verunkadar
A kdy jdeš na krev...
V patek?
Ja nespinim...nic...jen mam obcas takovy pocity jako na MS
@juliia už také nic nemám, bylo to lehké hodne, světlocke, břicho také cítím, ale už x dní v kuse. Ano, v pátek mám krev.
@verunkadar Dnes jsem 12.den..Na krev bych mela jit ve čtvrtek, ale ve čtvrtek v centru nejsou, takze pujdu az v pondeli, aby mi to jen potvrdili..

@jeanne_g krásný šaty. 🤩