Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@nicoletaaa krásný, gratuluji, zase napiš..
@nicoletaaa
To je skvělé, moc gratuluji :-*
@fanunka já jsem si právě jela do prahy k do profemy. Udělala mi tak podrobný utz, jak jsem to ještě nezažila. Měřila každou mezírku, šťouchala mi do břicha, aby malého viděla i z druhé strany, strávila jsem tam asi 3 hodiny a určitě 2 hodiny mě vyšetřovala. Koupila jsem si Calcii carbonici od Glenmarku. Já taky ty oslavy nemám moc ráda :o)
Ahoj sliznice neroste jsem stoho hotova😢😢
Zas jsem si musela poslechnout o náhradní matce...
Ted toho doktora aji chápu co když to vážně nepůjde!!
Nevím co mám dělat..proč to tak musí být čím vším si musíme my ženy projit aby jsme měli aspoň jedno dítě😢😢
@misko5 Ahoj 🙂 ... U mě nového ... já pomalu končím 12. týden a příští týden mě čeká genetika. Zatím se zdá být vše v pořádku, na kontrolu jsem chodila co dva týdny. Nevyhnuly se mi ale nějaké komplikace, tak jsem taková pořád ... Noo strachy bez sebe, ale snažím se už trošku myslet pozitivně.
@verunkadar
Tak co, uz mas po odběru? Ja ano. V kolik jsi tam byla? Ted uz jen čekat a věřit, že to tam bude...doufam za nas obě :-*
@hanimili
Tak to preci není...hlavu vzhuru...vim, že to neni lehke, kdyz clovek vi, že ta chyba je u nej...u nas je to stejne. Spermiogram i genetiku ma chlap v normě...ja od začátku vedela, že je problem v kvalite mych vajicek, ale to se vysetrit neda. Takže nam nezbyva jen cekat a věřit, že se to prave najde. Taky clovek za 3 roky uz obcas ztraci nadeji, jestli se vubec podari. Ale v koutku duse jsem nikdy věřit nepřestala.
Kamaradka ma o 6 let maldsiho partnera, snazi se 6 let a z toho 1 mimodelozni a 1zamklke tehot. Je ji uz 43....ona by rekla, že uz je smíšená se svym osudem, ale kdyz ma takovou tu chvilku, tak se svěří, že porad doufá...a ta naděje je podle me strasne důležitá a člověk by ji nemel ztracet.
Chapu, nekdy to neni spravedlivé,... kdyz se clovek podíva kolem sebe, kolik a jakých lidi ma deti a ani o ne nestoji a ten kdo za to nekolik let bojuje, podstupuje narocne lecby a porad to stesti neprichazi si to prostě nezaslouží.
@hanimili nehaž flintu do žita😉. Počkej do úterý. Ikdyž já vím, to se lehko radí... po tolika pokusech a letech...Mi osobně dorostla, ale počkali jsme si myslím 2-3 dny navíc oproti plánu. To je ta výhoda, když člověk zvolí hormony, u nativu to nelze...Taky jsem měla Estrimax. Moc držím pěsti ať to klapne. My dodnes nevíme, proč nám to nešlo, oba úplně zdraví. Až KET vyšel, pro mě to bylo přecejen méně nervů než cyklus IVF (ty injekce a přesné časování...uf).
@juliia @verunkadar ….tak co holky?????????????????????????????????????????????
@juliia Máš pravdu vím.
Jen je to těžký dnes mě poprvé chytla myšlenka že to nepůjde až doteď sem věřila.
Představu adopce jsem si nechtěla připustit.Dnes rano slyším v radiu že v Brně nechali holčičku v baby boxu.Říkala jsem si to bych nedala a teď koukam na stránky jak to vlastně funguje...Adopce
Musím to probrat s pritelem v první chvíli jsem to chtěla skončit ale má právo se k tomu vyjádřit co je ochoten podstoupit..
@janaspo děkujeme za zprávičku, že ses ozvala🙂..no já to pročítala zpětně a vím, že byl pozitivní testík a pak už jsem nic nedohledala, tak jsem byla zvědavá, jak to dopadlo. Tak to je paráda, že se mimi chytlo a jedete dál..nestresuj se, to ti nepomůže, vše dobře dopadne, neboj...věř..pozdravuj mimi😘
@juliia @verunkadar no tak.. sem s tím! to tam je, určitě jo!!!
@hanimili a jinak u mne nic nového, no snažíme se přirozeně, ležíme na tom🙂), teď od toho zprůchodnění vejcovodů je to 3. cyklus, jsem 20.DC, tak uvidíme, jestli se podařilo.. Testovat před termínem nebudu, min.měsíc jsem měla dušíky,( můžeš kouknout, jsou tam fotky..) ale nevím, jestli to nebylo falešné...Holky říkaly, že by to mohlo být biochemické..nevím, už jsem se poučila a testit nebudu..tak nějak to nechávám plynout, sama tomu nepomůžu, to přeci víme všechny..Děj se vůle Boží..v mém případě ano..Do konce prázdnin nám dal dr.čas..teď do centra nejezdíme, Mudr. Doležal z Arlety to nechává na nás..při úspěchu hned volat a při neúspěchu na konci prázdnin bude podpora hormony(COH)..dík za optání..
@misko5 mají volat do 16.hodiny.
@juliia byla jsem tam ve čtvrt na 9. V kolik ty?
@juliia ty nás napínají vid ?
@verunkadar
Krasne to sili :-*
Ja byla v 8...
Tak to jsme se mohly potkat ve dverich 🙂

@rosalline ja ani nevim jak je veliky :( vubec mi ho nikdo nekontroluje :( kdyz jsem rekla dr at ho zmeri rikala at si pockam na screenink v 30tt :( a prosim te jaky vapnik uzivas? My sehnali jen s kombinaci hortiku zinku a vapniku :( jinak do sebe taky rvu vitaminy. Rozlucka nebyla upekla jsem buchty koupila asi 5kg zmrzliny s kazdym zvlast si podala ruku a objala ho a tim to hasne nemam rada oslavy rozlucky a tak..