Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@verunkadar
Jsi tam byla sama nebo s partnerem?
@juliia byla jsem tam sama. Myslíš, že budou volat az fakt před 16.hodinou? To je nekonečné
@verunkadar To už jsou pěkné dálnice 🙂 @juliia @verunkadar Hlaste holky svoje hodnoty hcg 🙂 Mam z vas radost 🙂
@verunkadar
Uz jsem nervozni 🙂))
@juliia je to divné, že nevolaji. Fakt na palici.
@verunkadar
alespon to mame obe stejne, jinak bych byla jeste vic nervózní, jak se znam 🙂
@juliia mají do 4, ne?
@juliia Nevím, zda tam zavolat.
@verunkadar
Ja pockam do tech 16...ja se na to ptala 2x jestli mam volat ja? Ne, my vam urcite zavolame. 🙂)))))
@juliia já se také ptala, ale myslím, že zavírají ve čtyři. Jsem se ptala, zda budu trpět přes víkend. A oni, že neeee
@verunkadar
Nas teda napinaj...
Myslim, ze maji do pul pate
@verunkadar
@juliia holky, ti doktoři nás ale napínají...
@962011 To teda, asi zkolabuji ☹
@jeanne_g já hlavně kvůli receptum, abych ještě sjela do lékárny a objednala na pondělí.
@hanimili nebud smutna ja si po 3 letech pecliveho snazeni a 3 ivf taky rikala ze budem bez deti.. chteli jsme prodat dum koupit statek a venovat se zviratum ktere tak milujem uz jsme dokonce byli i na prohlidce... adopci jsem nechtela mozna bych pristoupila k darcovskym vajickum ale pak jsme si rekli ze nebudem pokouset osud ze dame 3. Ivf a kaslem na deti a podivej 3. Ivf zazrakem vyslo my se nemusime stehovat a jedeme dal
HOLKY JE TO TAAAAAM!!! HCG 853 - 13.DPT
Ja mam takovou radost, uplne to ze me spadlo....
MOC DEKUJU VSEM ZA UZASNOU PODPORU!
@verunkadar
Tak kolik??.... uz nas nenapinej :-*
@juliia a té @verunkadar se asi nedočkáme..:o)))
@rosalline uz jsem tu. Jsem v tom 🙂 hodnota HCG 684,2 🙂
@verunkadar skvělé, vítej mezi tehulema. Moc gratuluju a ať se daří 👍
Holky moc děkuji už fakt nevím co si počít příteli umřel dědeček chvilku na to babicka.A ja musela v necelých 9 letech uspat mého milovaneho psa.Pak Vám do toho řekne doktor že vlastně to dítě mít ani nemusite a že ho snad asi nedonosite...že tu šance je ale s nizkou sliznici nic dělat nejde v 37 letech.
Že pak už může být pozdě na to aby nekdo donosil moje dítě.
Mě je stoho všeho tak smutno ...
Kdyby mě doktor řekl at beham někde nahá že to pomůže tak to udělám už ztrácím posledni kapku naděje.
Všem preju at to vyjde ale nebudu lhát jak Vám to holky závidím!!!

@juliia to asi ano 🙂. Vidíš to 🙂.