icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
1. čer 2018

@verunkadar
supereer...tak to mame temer stejne 🙂 moc gratuluji :-*

rosalline
1. čer 2018

@hanimili zkus taky MUDr. Višnovou v Ivf cube....

hanimili
1. čer 2018

@rosalline děkuji za doporučení
Ale mám to trošku z ruky bydlím kousek od Brna

rosalline
1. čer 2018

@verunkadar tak sláva sláva...:o)))))))))))))))))...tak se holky radujte...:o)))))))))))))

juliia
1. čer 2018

@rosalline
Za jak dlouho te dr. po odberu chtela videt na ultrazvuk?

misko5
1. čer 2018

@verunkadar jupíí, to je krása,,gratuluji 🙂 🙂

rosalline
1. čer 2018

@juliia asi v 7tt. 9.1. Jsem byla na transferu a 6.2. Jsem šla na utz, kde už bilo srdíčko o sto šest...

juliia
1. čer 2018

@rosalline
Jsem objednana za 14 dni po transferu.

Jinak jsem koukala, že @volfici mela 13.DPT HCG pres 1000 a ma klucika 🙂

juliia
1. čer 2018

@rosalline
Ne po transferu, ale po odberu 🙂

fanunka
2. čer 2018

@juliia ja byla na ultrazvuku po ET az po mesici driv me videt nechteli... 8.12. Byl ET a kontrola v CARU az 2 tyden v lednu

fanunka
2. čer 2018

@verunkadar
@juliia holky mate krasny hodnoty.... rekla bych ze dost vysoke 🙂 ja mela 10. Den po ET kolem 140

juliia
2. čer 2018

@fanunka
Dekuju :-*
Taky jsem objednana za mesic po transferu.
Jak jste tech 14 dni zvladly? Ja nemam ani zadny extra priznaky, ....navic uz jsem mela predloni to zamlkle...tak tohle bude pro me do UZ hodne dlouhý ...

rosalline
2. čer 2018

@juliia je to mazec,co se budeme povídat. Čekání na test, čekání na utz byly moje nejdelší chvíle v životě. Ještěže jsem chodila do práce. Taky jsem si skočila na kontrolní odběr krve , abych viděla, že hcg roste. A koupili jsme si angelsounds a od 12tt vždycky poslouchali, jinak bych mezi kontrolami a s tím špiněním asi rostla ...

fanunka
2. čer 2018

@juliia no spatne jsem to zvladala temer jsem nespala tep jsem mela porad kolem 80-90 nervy na pochodu... ale bylo pred Vanocemi a byla u nas Segra s prckem tak me trosku rozptylili ale fakt hrozny nervy

962011
2. čer 2018

@hanimili mi v červnu umřel táta (58let). V říjnu první IVF, nic. V prosinci 1.KET - nyni dvojčata 28tt... A to mi v únoru bylo 38. Volila jsem hormonální cestu a čekala, aby sliznice narostla. A pak, když jsem objevila po 3 letech 2 //, dostala jsem vnitřní paniku a strach, jestli vlastně ty děti chci. A to je fakt chci (jako nikdo jiný...😁), takže nervy opravdu mazec. Pak přišly střevní potíže, krvácení, nechutenství...do 12 TT nervy na špagátě. Moc ti držím pěsti, je to obrovský nápor na psychiku, pěkně to zvládni. Drz se🍀

jeanne_g
2. čer 2018

@juliia @verunkadar Holky, paráda 😊😍👍👌 Krásné hodnoty!!!!!

fanunka
3. čer 2018

@962011 taky hezky příběh. Ale fakt uspech hned v 1. IVF otěhotnět parada!!!

962011
3. čer 2018

@fanunka děkuji, škoda že ten příběh vznikl, naštěstí snad se šťastným koncem😎. Byl to 1. KET po 1. IVF. Ten rok jsme za sebou měli 5 inseminací, takže už nervy na pochodu. O IVF jsme řekli v rodině, o dalším pokusu (KET) jsme nikomu nic neřekli, naopak jsme je nechali v tom, že další pokus bude až za 3 měsíce. Otázka, zda i to hrálo roli, že se nás na to nikdo neptal. Kdyby tak člověk ale věděl, proč to nešlo přirozeně, když jsme oba byli/ jsme naprosto zdraví.

fanunka
3. čer 2018

@962011 dost podobny pribeh nasemu.. take oba zdravy ale vyslo az 3. IVF... nikdy nebylo co mrazit pokazde se 3-5den zastavil vyvoj embrii :( pred poslednim IVF jsem chodila na akupunkturu a pila odvary od cinanu a z 12 oplodnenych vajicek mi jedno 4. Den vpravili a dalsi den opet zbytek vajicek zastavila vyvoj..a povedlo se

962011
3. čer 2018

@fanunka jeee, tak taky šťastný konec. Gratuluju. To samotné IVF mě dost vynervačilo, jsem ráda, že bylo co zamrazit. Z 20 folikulů, 9 vajíček, jsme měli 5 pětidenních embryí (blastocysty).

sweet81
3. čer 2018

Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem byla na odběru vajíček. Z 18 folikulů 13 vajíček z toho 10 hezkých a 3 prý dozrajou. V pátek mě čeká transfer. Doufám, že jich moc neodejde a bude něco k zamražení.

fanunka
3. čer 2018

@962011 no krasny.. ...

fanunka
3. čer 2018

@962011 kde budes rodit? A nejake komplikace? Ja jsem taky ve 28tt.

962011
3. čer 2018

@fanunka rodím v Podolí, TP 24.8, ale kdo ví kdy se kluci poderou ven. Tak to jsi asi taky ve skupině srpnovky 2018..😄 To budeme mít radosti v létě, co?

962011
3. čer 2018

@fanunka jo a teď už komplikace od skončení 1. trimestru nejsou (až na nějaké standardní drobnosti spojené s běžným těhotenstvím)

fanunka
3. čer 2018

@962011 ja taky v Podoli 🙂 28.8 . 🙂 kdy jdes na screening do Podoli ve 30tt?

962011
3. čer 2018

@fanunka já jdu dřív, chodím každé 3 týdny a vychází mi na 29+3 11.6. ale asi na místě se divím, zda to bude kontrola růstu nebo rovnou screening, sestřička byla nějaká zmatená naposledy z toho, co jí řekl Dr 😀

sweet81
3. čer 2018

Holky, bolelo vás po odběru vajíček břicho? Po zákroku mě nebolelo, ale začalo to o 5h později. Vzala jsem si ibalgin, ale že by to nějak pomohlo to ne. Teď jsem si musela vzít ibalgin zas. Prý mě bolet břicho může, ale nevím kde je ta hranice, kdy už ne... mám trochu i nafouklé břicho.

misko5
3. čer 2018

@sweet81 ahojky, vítej mezi námi, je to tady super skupinka 😉 ..
mne břicho nebolelo, bylo to ok, já jich ale měla po odběru málo, byl jich 5 , měla jsem minimální stimulaci, tak mi nehrozil hyperstimulák..takže moc neporadím....
No hodně pij, jez hodně bílkovin, což se běžně doporučuje..a pokud by se to nedalo, tak raději k dr..za to nic nedáš..hodně štěstí 🙂..

misko5
3. čer 2018

@962011 @fanunka hii to by byla pr..l, kdyby ste rodili spolu..si dejte kontakt na sebe, třeba se potkáte 😉 😉 😉 teda mne by se líbilo se takhle se s někým potkat...

Strana