Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@verunkadar tak sláva sláva...:o)))))))))))))))))...tak se holky radujte...:o)))))))))))))
@verunkadar jupíí, to je krása,,gratuluji 🙂 🙂
@verunkadar
@juliia holky mate krasny hodnoty.... rekla bych ze dost vysoke 🙂 ja mela 10. Den po ET kolem 140
@juliia je to mazec,co se budeme povídat. Čekání na test, čekání na utz byly moje nejdelší chvíle v životě. Ještěže jsem chodila do práce. Taky jsem si skočila na kontrolní odběr krve , abych viděla, že hcg roste. A koupili jsme si angelsounds a od 12tt vždycky poslouchali, jinak bych mezi kontrolami a s tím špiněním asi rostla ...
@hanimili mi v červnu umřel táta (58let). V říjnu první IVF, nic. V prosinci 1.KET - nyni dvojčata 28tt... A to mi v únoru bylo 38. Volila jsem hormonální cestu a čekala, aby sliznice narostla. A pak, když jsem objevila po 3 letech 2 //, dostala jsem vnitřní paniku a strach, jestli vlastně ty děti chci. A to je fakt chci (jako nikdo jiný...😁), takže nervy opravdu mazec. Pak přišly střevní potíže, krvácení, nechutenství...do 12 TT nervy na špagátě. Moc ti držím pěsti, je to obrovský nápor na psychiku, pěkně to zvládni. Drz se🍀
@juliia @verunkadar Holky, paráda 😊😍👍👌 Krásné hodnoty!!!!!
@fanunka děkuji, škoda že ten příběh vznikl, naštěstí snad se šťastným koncem😎. Byl to 1. KET po 1. IVF. Ten rok jsme za sebou měli 5 inseminací, takže už nervy na pochodu. O IVF jsme řekli v rodině, o dalším pokusu (KET) jsme nikomu nic neřekli, naopak jsme je nechali v tom, že další pokus bude až za 3 měsíce. Otázka, zda i to hrálo roli, že se nás na to nikdo neptal. Kdyby tak člověk ale věděl, proč to nešlo přirozeně, když jsme oba byli/ jsme naprosto zdraví.
@962011 dost podobny pribeh nasemu.. take oba zdravy ale vyslo az 3. IVF... nikdy nebylo co mrazit pokazde se 3-5den zastavil vyvoj embrii :( pred poslednim IVF jsem chodila na akupunkturu a pila odvary od cinanu a z 12 oplodnenych vajicek mi jedno 4. Den vpravili a dalsi den opet zbytek vajicek zastavila vyvoj..a povedlo se
Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem byla na odběru vajíček. Z 18 folikulů 13 vajíček z toho 10 hezkých a 3 prý dozrajou. V pátek mě čeká transfer. Doufám, že jich moc neodejde a bude něco k zamražení.
Holky, bolelo vás po odběru vajíček břicho? Po zákroku mě nebolelo, ale začalo to o 5h později. Vzala jsem si ibalgin, ale že by to nějak pomohlo to ne. Teď jsem si musela vzít ibalgin zas. Prý mě bolet břicho může, ale nevím kde je ta hranice, kdy už ne... mám trochu i nafouklé břicho.
@sweet81 ahojky, vítej mezi námi, je to tady super skupinka 😉 ..
mne břicho nebolelo, bylo to ok, já jich ale měla po odběru málo, byl jich 5 , měla jsem minimální stimulaci, tak mi nehrozil hyperstimulák..takže moc neporadím....
No hodně pij, jez hodně bílkovin, což se běžně doporučuje..a pokud by se to nedalo, tak raději k dr..za to nic nedáš..hodně štěstí 🙂..

@verunkadar
supereer...tak to mame temer stejne 🙂 moc gratuluji :-*