Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@verunkadar parada!!! Citron je zazracny me sice po nem palela zaha ale hlavne ze se to chytlo. Ja mela dlouhy protokol takze jsem vubec menstruaci cca jeden cyklus nemela... opu bylo 4.12. A fiktivni menstruaci mi vypocitali 21.11. A tu berou jako smerodatnou a termin porodu diky ni vypocitali na 28.8. A ultrazvuk termin potvrdil.
Holky, tak jsem to zakrikla, prave se vracime od Dr.Visnove z ultrazvuku. Včera vecer me několikrat ostre bodlo v podbrisku a pak ze me zacala srset jasna krev....strasne jsem se vydesila....nasadila cecko, navysila utrogestan a zalehla. Po chvílí se to zmiznilo, uz bez bolesti, rano to byla tmava krev a jen po wc, volala jsem akutne do centra a meli jsme hned prijet.
Dr.mi udelala ultrazvuk a je tam hematom, docela velky ☹...ale co je důležitější, že jsem viděla cvrcka, je v deloze, dle Dr. odpovídá stáří a uz bylo videt problikavajici srdicko. Holky a ja tam jela s tim, že je konec, smirena s tim, že se zo nepovedlo.
Mam prisny klidovy rezim a jeste bojujeme, drzte nam palce prosim. :-*
@juliia Ahoj... Myslím na tebe! Já měla úplně to stejne. Kolem 5 tt masivní krvácení a hematom... Pak se to ještě jednou opakovalo i když to bylo jen slabé krvácení. A včera mě pouštěli z nemocnice... Na začátku 14 tt opět krvácení a hematom. Klidový režim. Ale mám za sebou i screening a vše v pořádku... Dokonce mimi je o týden rychlejší. Srdíčko nádherné busilo - nejkrásnější zvuk. Uvidíš že vše bude dobré. Jen opravdu odpočívej.
@juliia To krvácení je hrozné! Ale cvrček bojuje! Uvidíš, bude bojovat dál! Držím palce.
@janaspo
Dekuju za podporu :-*
Vlastne ani nevim z ceho se udelal? Pry zda jsem se uhodila nebo nějaká narocnejsi fyzicka aktivita?
O nicem nevim...jen to vedro mi neni prijemne a pry i z toho to může být....?
Drzim palce at uz te nic dalšího nepotká. A preji uz jen pohodove tehotenstvi. 🙂
Tak jestli jsem tu psala, že mi nic neni, tak ode dneska prsa, zaludek na vode a obcasna bolest v krizi....ze ja vždycky nedrzim pusu 🙂
Holky, v pátek jsem byla na embryotransferu a dnes mě pobolívá v podbřišku jako když mám dostat ms. Myslíte, že může jít o uhnízdění? Kolikátý den po ET jste měly pozitivní těhotenský test? Měla jsem lehčí formu hyperstimulačního syndromu a po transféru mám břicho zas jak balón😏
@sweet81 to ti držím pěsti, ať to vydržíš. Já byla předchozího pokusí tak zklamaná, že jsem chtěla test nechat až do Caru. Nakonec jsem povolila ráno 😉. Člověk se celou dobu sleduje, jako nikdy předtím, bála jsem se každého píchnutí. Celé ty 2 týdny jsem se snažila polehavat (ale neměla jsem to přikázané). Chtěla jsem tomu dát vše, věk je neúprosný... A pak, jak se objevily 2//, jsem začala mít strach, co nás čeká (jsem prvorodička). No, asi je to jiný průběh, než kdyz se podaří otěhotnět přirozenou cestou. Nervům neporučís... Drž se.
Holky, tak v sobotu jsem se slavně vdala 🙂 Ve čtvrtek ultrazvuk a začneme plánovat ket.
@fanunka dekujeme. vse hrozne moc utika. ach jooooo...
co sem tim vlastne chtela rict... nevzdavejte to holky. vim ze to nekdy vypada nekonecne ale ono se vazne jednou zadari. kecy typu pride to az to nejmene cekate u nas fakt zabrali. ja uz v ket neverila. a kor kdyz bye posledni mrazacek. zacala sem novy kurz do nove prace a ejhle.. // se objevili. ja nikomu neverila. ale fakt psychika hraje obr roli. jenze... jak na to vse prestat myslet ze... tam odpoved proste neni.. moooc vam vsem drzim palce at do konce roku taky mate //

@juliia voda a citronem zabrala. Včera jsem přestala hned večer špinit. A test je stále úplně tmavý. Tak snad dobré. No tak to jsem rada, psala mi právě jedna paní, že to u ní doopravdy doktor počítal od oplodnění embrya. Takže by to vycházelo 4.tt. A příští týden by měl být vidět zárodek embrya.