icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

verunkadar
8. čer 2018

@juliia voda a citronem zabrala. Včera jsem přestala hned večer špinit. A test je stále úplně tmavý. Tak snad dobré. No tak to jsem rada, psala mi právě jedna paní, že to u ní doopravdy doktor počítal od oplodnění embrya. Takže by to vycházelo 4.tt. A příští týden by měl být vidět zárodek embrya.

fanunka
9. čer 2018

@verunkadar parada!!! Citron je zazracny me sice po nem palela zaha ale hlavne ze se to chytlo. Ja mela dlouhy protokol takze jsem vubec menstruaci cca jeden cyklus nemela... opu bylo 4.12. A fiktivni menstruaci mi vypocitali 21.11. A tu berou jako smerodatnou a termin porodu diky ni vypocitali na 28.8. A ultrazvuk termin potvrdil.

juliia
9. čer 2018

Holky, tak jsem to zakrikla, prave se vracime od Dr.Visnove z ultrazvuku. Včera vecer me několikrat ostre bodlo v podbrisku a pak ze me zacala srset jasna krev....strasne jsem se vydesila....nasadila cecko, navysila utrogestan a zalehla. Po chvílí se to zmiznilo, uz bez bolesti, rano to byla tmava krev a jen po wc, volala jsem akutne do centra a meli jsme hned prijet.
Dr.mi udelala ultrazvuk a je tam hematom, docela velky ☹...ale co je důležitější, že jsem viděla cvrcka, je v deloze, dle Dr. odpovídá stáří a uz bylo videt problikavajici srdicko. Holky a ja tam jela s tim, že je konec, smirena s tim, že se zo nepovedlo.
Mam prisny klidovy rezim a jeste bojujeme, drzte nam palce prosim. :-*

janaspo
9. čer 2018

@juliia Ahoj... Myslím na tebe! Já měla úplně to stejne. Kolem 5 tt masivní krvácení a hematom... Pak se to ještě jednou opakovalo i když to bylo jen slabé krvácení. A včera mě pouštěli z nemocnice... Na začátku 14 tt opět krvácení a hematom. Klidový režim. Ale mám za sebou i screening a vše v pořádku... Dokonce mimi je o týden rychlejší. Srdíčko nádherné busilo - nejkrásnější zvuk. Uvidíš že vše bude dobré. Jen opravdu odpočívej.

verunkadar
9. čer 2018

@juliia To krvácení je hrozné! Ale cvrček bojuje! Uvidíš, bude bojovat dál! Držím palce.

962011
9. čer 2018

@juliia tak pěkně lež a bojujte. Držím palce ve zdárný konec 👍🤞

juliia
9. čer 2018

@janaspo
Dekuju za podporu :-*
Vlastne ani nevim z ceho se udelal? Pry zda jsem se uhodila nebo nějaká narocnejsi fyzicka aktivita?
O nicem nevim...jen to vedro mi neni prijemne a pry i z toho to může být....?
Drzim palce at uz te nic dalšího nepotká. A preji uz jen pohodove tehotenstvi. 🙂

janaspo
9. čer 2018

@juliia děkuji 🙂 samozřejmě i tobě přeji zmíněné 🙂 Mne říkali že ten hematom může vzniknout i tím jak se ta děloha roztahuje a tlačí... Hlavně lež lež a lež 🙂

fanunka
9. čer 2018

@juliia
@janaspo holky drzim palce a myslim na vas!!

juliia
9. čer 2018

Tak jestli jsem tu psala, že mi nic neni, tak ode dneska prsa, zaludek na vode a obcasna bolest v krizi....ze ja vždycky nedrzim pusu 🙂

fanunka
10. čer 2018

@juliia ja se citila jako kdyz mam kocovinu 🙂

sweet81
10. čer 2018

Holky, v pátek jsem byla na embryotransferu a dnes mě pobolívá v podbřišku jako když mám dostat ms. Myslíte, že může jít o uhnízdění? Kolikátý den po ET jste měly pozitivní těhotenský test? Měla jsem lehčí formu hyperstimulačního syndromu a po transféru mám břicho zas jak balón😏

962011
10. čer 2018

@sweet81 test jsem si dělala 14.den po KET. Začátek si už moc nepamatuji, byl prosinec... Asi to přehlušil následující průběh těhotenství 😉

sweet81
10. čer 2018

@962011 14dní, to nevím jestli vydržím😄 ach jo, kdyby ten čas rychleji utíkal.

962011
10. čer 2018

@sweet81 no bylo to hrozné, co ti budu vykládat. Celou dobu jsem byla / a pořád jsem doma... Ale taky už 2. pokus, takže jsem se nechtěla předčasné radovat, kdyby byla čárka ovlivněna hormony.

sweet81
10. čer 2018

@962011 toho se právě bojim, že bych se předčasně radovala a pak se to neudrželo. Jsem zvědavá jak dlouho vydržím netestovat😄nám v caru řekli testovat až 24.6., to nevydržím určitě.

962011
11. čer 2018

@sweet81 to ti držím pěsti, ať to vydržíš. Já byla předchozího pokusí tak zklamaná, že jsem chtěla test nechat až do Caru. Nakonec jsem povolila ráno 😉. Člověk se celou dobu sleduje, jako nikdy předtím, bála jsem se každého píchnutí. Celé ty 2 týdny jsem se snažila polehavat (ale neměla jsem to přikázané). Chtěla jsem tomu dát vše, věk je neúprosný... A pak, jak se objevily 2//, jsem začala mít strach, co nás čeká (jsem prvorodička). No, asi je to jiný průběh, než kdyz se podaří otěhotnět přirozenou cestou. Nervům neporučís... Drž se.

sweet81
11. čer 2018

@962011 Díky😊 budu se snažit vydržet co nejdýl😊

fanunka
11. čer 2018

@sweet81 ja mela dalnici 10. Den po ET. A prvni priznak byl bolavy podbrisek a caste curani

sweet81
11. čer 2018

@fanunka zkusím možná už v pátek a nebo vydržím a do pondělí,uvidím jak budu silná😊

jeanne_g
11. čer 2018

@juliia Drzim palce, at vse dobre dopadne

jeanne_g
11. čer 2018

Holky, tak v sobotu jsem se slavně vdala 🙂 Ve čtvrtek ultrazvuk a začneme plánovat ket.

juliia
11. čer 2018

@jeanne_g
Vsechno nejlepší do manzelstvi :-*
Urcite se vsechno povedlo na jednicku. 🙂
Ja uz mam 15 mesicu od svatby....tsk strasne to leti...

A moc dekuju....v patek jdu na UZ

juliia
11. čer 2018

@sweet81
Ja jsem vydrzela do 11.dne po ET, ale taky mi to prislo nekonečný. Drzim palce at najdes //

sweet81
11. čer 2018

@jeanne_g gratuluju😊

luciebx
12. čer 2018

@jeanne_g super. Moc gratuluji

luciebx
12. čer 2018

Holky mazec jak ten čas utíká. My slavime příští týden v pondělí už půl roček. Nechápu kam ten čas utekl

fanunka
12. čer 2018

@luciebx chaaa chaaa

fanunka
12. čer 2018

@luciebx vy se mate!!!

luciebx
13. čer 2018

@fanunka dekujeme. vse hrozne moc utika. ach jooooo...

co sem tim vlastne chtela rict... nevzdavejte to holky. vim ze to nekdy vypada nekonecne ale ono se vazne jednou zadari. kecy typu pride to az to nejmene cekate u nas fakt zabrali. ja uz v ket neverila. a kor kdyz bye posledni mrazacek. zacala sem novy kurz do nove prace a ejhle.. // se objevili. ja nikomu neverila. ale fakt psychika hraje obr roli. jenze... jak na to vse prestat myslet ze... tam odpoved proste neni.. moooc vam vsem drzim palce at do konce roku taky mate //

Strana