icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

nicoletaaa
1. črc 2018

Ahoj přidávám fotečku z patka po přirozeném těhu. Mrňous má 2,5cm. 26.7. jedeme na výsledky ze screeningu.

fanunka
1. črc 2018

@nicoletaaa nooo krasny drobíček!!!

hanyas
Autor odpověď smazal
hanyas
Odpověď byla odstraněná
rosalline
5. črc 2018

@jeanne_g ahoooj, a už jsi byla na krvi?

jeanne_g
5. črc 2018

@rosalline Nebyla, jsme na dovolené ☺️Půjdu až v pondělí. Měla jsem s sebou jen jeden test, tak aspon furt netestuju😄

luciebx
5. črc 2018

@jeanne_g no super. Krásný testík. Moooc držím vše co mám

luciebx
5. črc 2018

@nicoletaaa krásná fotka. Gratulace

hanyas
5. črc 2018

@jeanne_g nadhera! Konecne se stesticko usmalo i na tebe 😘 moc moc drzim pesti!

jeanne_g
6. črc 2018

@hanyas Zatím nechci nic zakriknout. No co ty -a malosek?

merilina
6. črc 2018

@fanunka Ahoj, tak jak se ti daří? Dlouho jsem tu nebyla. Já už začínám 33tt a budu se pomalu registrovat do porodnice...

fanunka
6. črc 2018

@merilina Ahoooj no parada!!!! Ja jsem 32+3 a registrovana jsem uz od 14tt. V Podoli to tak musi byt. 16. Tam jdu na prvni prohlidku a odbery. Trosku mi zacina tvrdnout bricho, ale od holek tady vim ze je to normalni. Jinak zatim vse v cajku dle posledniho screeningu. Co ty? Povidej prehanej 🙂

merilina
6. črc 2018

@fanunka U mě je taky všechno v pořádku, až je mi to podezřelé 😁 A břicho to mi tvrdne úplně od začátku. Napsala mi na to magnesium, ale neberu ho.. piju magnesii. Četla jsem o tom a děloha se tím vlastně připravuje na porod, jakoby cvičí .. tak to nechci nijak moc tlumit, když to nebolí 😁 jinak fakt dobrý , zatím.

fanunka
6. črc 2018

@merilina jj kamaradce taky tvrdlo cele tehotenstvi a ve finale jedte prenasela... ja beru 2 tablety aspon do příští kontroly nez se poradim s dr. A kolik jsi uz pribrala a kolik prcek vazil kdyz si byla na screeningu ve 30tt?

hanyas
6. črc 2018

@jeanne_g to chapu, ale drzim vse, co mam! 🍀 vypada to zatim skvele! Malosek je uzasnej. Strasne to ale leti. Bude mit uz dva mesice.

962011
6. črc 2018

@fanunka ahoj, 16.7. jdu taky na prohlídku (UTZ) do Podolí. Na kterou hodinu jsi objednaná? Jsem dmes 33+0.

fanunka
6. črc 2018

@962011 ahoooj no nekeeeeee. jsem objednana na dopoledne na 10.h na odbery a pak pujdu k panu dr. Darebnemu

962011
6. črc 2018

@fanunka tak já jdu na UTZ ve 3.patre na 9:30. Většinou tam čekám 45-60 minut. Pak jdu do prenatalni poradny do 2.p (poprvé), tam je to prý taky na dlouho) 2-3h. Ke konkrétním Dr nechodím...

fanunka
7. črc 2018

@962011 ja jdu do 1. Patra do prenatalni poradny a pak k tomu Dr. No to mi nerikej ze tam jsou tak dlouhe cekaci doby nez te vezmou... kdyz jsi objednana... :( achjo

962011
7. črc 2018

@fanunka říkala mi ta "velmi příjemná" paní na recepci, že poprvé to trvá takto dlouho (možná je to čekání a Dr dohromady). Takže já tam strávím asi celý den, hrůza... Ale i můj Dr říkal, že se tam čeká déle jak na UTZ (a tam je to v prumeru tak 30-45 min)

merilina
7. črc 2018

@fanunka Byla jsem minuly týden, tzn. 32tt a vážil 1660 g. Jinak mám nahoře 13 kg. Co ty? 😊

fanunka
8. črc 2018

@merilina 🙂 ja byla ve 30+3 a mel 1506g a mam 12kg nahoře

jeanne_g
9. črc 2018

Ahoj holky, tak HCG dnes 18. den po transferu 27000 😍 Příští čtvrtek jdeme na ultrazvuk...

luciebx
9. črc 2018

@jeanne_g super... krasny cislo

luciebx
9. črc 2018

@jeanne_g ja mela 20den od transferu 9700 .... abys nemela dve nahodou 🙂)

jeanne_g
9. črc 2018

@luciebx Hele, tak to mě napadlo už když jsem měla 6. den jasně pozitivní test 😀 Pro nás by to byl hezký bonus, ale zatím se modlíme aspoň za jedno. Tak uvidíme na ultrazvuku 🙂

misko5
9. črc 2018

@jeanne_g wow! kolik sis jich nechala zavést 🙂?

rosalline
9. črc 2018

@jeanne_g ty bláho járo, já měla cca 17. Den 1300, tuším. Tam budou 4! 😃👍

jeanne_g
9. črc 2018

@misko5 jenom jedno embryo mi zavadeli 😊 @rosalline 😂To by teda bylo nadeleni 🤣

luciebx
9. črc 2018

@jeanne_g no necháme se překvapit. A kdy jdeš na utz

Strana