Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@nicoletaaa nooo krasny drobíček!!!
@nicoletaaa krásná fotka. Gratulace
@merilina Ahoooj no parada!!!! Ja jsem 32+3 a registrovana jsem uz od 14tt. V Podoli to tak musi byt. 16. Tam jdu na prvni prohlidku a odbery. Trosku mi zacina tvrdnout bricho, ale od holek tady vim ze je to normalni. Jinak zatim vse v cajku dle posledniho screeningu. Co ty? Povidej prehanej 🙂
@fanunka U mě je taky všechno v pořádku, až je mi to podezřelé 😁 A břicho to mi tvrdne úplně od začátku. Napsala mi na to magnesium, ale neberu ho.. piju magnesii. Četla jsem o tom a děloha se tím vlastně připravuje na porod, jakoby cvičí .. tak to nechci nijak moc tlumit, když to nebolí 😁 jinak fakt dobrý , zatím.
Ahoj holky, tak HCG dnes 18. den po transferu 27000 😍 Příští čtvrtek jdeme na ultrazvuk...

Ahoj přidávám fotečku z patka po přirozeném těhu. Mrňous má 2,5cm. 26.7. jedeme na výsledky ze screeningu.