icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
10. črc 2018

@jeanne_g
Jasny dvojky 🙂
Moc gratuluji :-* a držím palce

fanunka
10. črc 2018

@jeanne_g juuuu panejooo. Jsem napnuta jako kšandy

misko5
10. črc 2018

jak by mohly být dvojky, když ji zavedli jedno????

jeanne_g
10. črc 2018

@misko5 Ono se může rozdělit na jednovaječná dvojčátka...

jeanne_g
10. črc 2018

@luciebx Ultrazvuk příští týden ve čtvrtek

luciebx
10. črc 2018

@jeanne_g no budu napnuta jak kšandy u gatí 🤩

hanyas
10. črc 2018

@jeanne_g wow! :-O To je aspoň hodnota :D já měla 12.den necelou tisícovku 🙂 To budeme napnutý všechny, co na tom UTZ vykoukne :D

koudelka82
11. črc 2018

@jeanne_g ty brdooo, to je číslo jako blázen 😀 Jsem celá napnuta, kolik jich tam budeš mít 😍 Zítra budeme všechny netrpělivě vyckavat na Tvé info z utz 🙂 Jinak MOC gratuluji 😘

jeanne_g
12. črc 2018

@koudelka82 Díky, snad se nic nepo...Zatím se pořád bojím radovat. Na ultrazvuk jdu až příští čtvrtek, takže to bude ještě týden napínavé 😀

misko5
12. črc 2018

ahojky holky,,tak zas píšu po delší době..dnes 5.den zpoždění, testovala jsem předevčírem, na tt nic..Volala jsem včera do Car, řekli, pokud ms nedorazí do víkendu, tak mám volat a přijet na kontrolu..Psala jsem tady, že bylo min.měsíc biochemko..Máte někdo zkušenost s delším cyklem po tom? Ovulka ani nevím zda byla..v termínech, kdy jsem měla mít ovu, testy byly slabé..tak nevím..2 dny před termínem ms jsem špinila, jen na papíře..a v polovině cyklu taky..no tak uvidíme..další test musím dnes koupit, už nemám .. Tak kdyby vás něco napadlo, tak pište..Dík 🙂 a užívejte léta..

jeanne_g
12. črc 2018

@misko5 Hele, tak třeba byla ovulka později a na testu ještě něco vykoukne...

koudelka82
12. črc 2018

@jeanne_g jeeeej, takže týden cekačka 🤦‍♀️ no musíme vydržet, nedá se nic dělat, aspoň se máme na co těšit 🙂 A ničeho se neboj, všechno bude dobrý 😘 ale chápu 🙂

adrusenkaaa
12. črc 2018

Ahojte. Nakukuji k Vam. Vsem co cekaji miminko gratuluji😊 dneska na me padl nejaky smutek. Je mi ouzko. Mam za sebou za celou dobu snazeni 5 ketu. Budu se chystat pristi mesic na 3 Ivf. Porad premyslim, zda zmenit kliniku. Chodim do repromedy jsem tam spokojena,jen se nedari. Mam skveleho lekari. Je lidsky,chapavy proste super. Ale vite jak to je jina klinika, jine postupy. Jsme objednani do heliosu,ale pry se zhorsili. Nechci byt na klinice jen cislo. Takze nevim, zda zmenit. Cim jste stimulavali na ivf?ja vzdy gonalem.

962011
12. črc 2018

@adrusenkaaa já mám za sebou 1ivf(bez úspěchu, ale s mrazackama) a jeden podařený KET. Stimulace IVF také gonalem, KET jsem mela utrous a estrimax, pokud si pamatuju.

fanunka
13. črc 2018

@adrusenkaaa a co zmenit protokol?..... me to pomohlo teda myslime si to... 2 ivf kratky protokol a neuspesne ani nebylo co mrazit. 3. Ivf pred nim jsem chodila na akupunkturu k moji fyzioterapeutce a pak dlouhy protokol a povedlo se. Zmenila jsem kliniku nejdriv jsem chodila fo ISCARE byli tam strasne hodni vysetreni mi udelali haldy, ale fakt nesrovnatelne drazi.... tak jsme presli k apolinari a dobry cekam mimi

fanunka
13. črc 2018

@adrusenkaaa a pri dlouhem jsem pichala elovnu ta pusobi tyden a k tomu menopur jinak v předešlých ivf taky gonal

adrusenkaaa
13. črc 2018

@fanunka pobavim se s doktotem ohledne protokolu a lecich. Kdyby clovek vedel jake leky a protokol je v nej nejvhodnejsi. Uz mi akorat z toho hrabe jak vsechno resim. Grarutuji k tehotenstvi
. To mi dava silu😊

adrusenkaaa
13. črc 2018

@962011 jak mas mrazacky,tak je to super. Urcite se to povede💗

962011
13. črc 2018

@adrusenkaaa už se povedlo, děkuji. Momentálně 34tt, 2 lumpove, na které se moooc těšíme

962011
13. črc 2018

@adrusenkaaa hlavně tobě přeji hodně štěstí, mimochodem, byli jsme v GESTu

jeanne_g
13. črc 2018

@adrusenkaaa Ahoj 🙂 Přeju hodně sil, někdy je to dlouhé čekání... My jsme teď podstoupili 4. IVF a snad už konečně vytoužené mimi bude. V Heliosu jsme byli na prvních dvou IVF a byly to pro nás tak trochu ztracené pokusy, ale samozřejmě každému sedne něco jiného. No a taky jak říkáš, je to masovka. Teď jsme v Brně v Reprogenesis a přístup i výsledky nesrovnatelně lepší. Otěhotněla jsem tam i z předchozího IVF, ale bohužel se neudrželo. Teď jsem v 6tt a modlím se, aby bylo vše OK. Jaký máte problém a průběh předchozích pokusů?

adrusenkaaa
13. črc 2018

@962011 jee to je skvela zprava, ze jsi tehule. Takze dvojcatka?

adrusenkaaa
13. črc 2018

@jeanne_g Ja jsem v repromede a uvazuji o zmene a to o heliosu. Ale posledni dobou neczu dobre zkusenosti o nich ,tsk nevim, zda nezustat v Brne v repromede. Jsem tam spokojena, jen se nedari. Ja mam odebrany vejcovody, byl tam zanet a byly srostle. Super. Moc gratuluji a preji at se udzi prcek. Mysli pozitivne, dobre to dopadne. Kolikate embryo to mas a jaky problem je u Vas?

962011
13. črc 2018

@adrusenkaaa jojo, dvojvaječných kluci 😉. Držím pěsti, ať se můžeš také brzo radovat, jsou to děsné nervy, když si na to vzpomenu.

adrusenkaaa
13. črc 2018

@962011 jezis to je krasny,hned dve deti naraz. ❤ krasne si uzij tehulkovani. Vsechno dobre dopadne. Zanedlo tady budes davat fotky Tvych narozenych chlapecku.

jeanne_g
14. črc 2018

@adrusenkaaa No HELIOS fakt spis nedoporucuju. U nás špatná morfologie spermií a já mám protilátky na zóna pellucida, vajíčka do sebe nepouští spermie. Toto byl 6. transfer.

luciebx
14. črc 2018

Já mužů doporučit reprofit v Brně

rosalline
14. črc 2018

@jeanne_g a jak se cítíte paní? Už těhotně?

jeanne_g
15. črc 2018

@rosalline No tak nějaké ty nevolnosti už jsou a pořád bych spala, nic se mi nechce dělat. No a co ty? Uz máš bříško? A kdy máš termín?

rosalline
15. črc 2018

@jeanne_g .....nikdy nebudeš mít větší nárok lenošit a chrnět jak nyní...:o)))). Jojo, už mám pořádný balón....:o)))....termín mám 30. září, dnes začínám 30tt...jestli dobře počítám tak nějakých 77 dní do porodu? ...pomoooooooooooooooooooooooooooooooooc....nic nemám nachystáného......panika

Strana