icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

merilina
5. srp 2018

@fanunka Tak jak se vede? 😁 Už to máme za pár. Já jdu v úterý do registrační poradny. A poslední týden mi tvrdne břicho snad každých 5 minut...

fanunka
5. srp 2018

@merilina no holka zitra prvni monitor. Uz spis jen polehavam protoze mi taky hrozne tvrdne bricho, postupne mi odchazi hlen. zatka. Posledni 2 dny uz malej vubec nekope jen skyta a sem tam se pohne. Uz bych byla nejradeji kdyby si me tam zitra nechali a meli jsme to uz za sebou.

hanyas
6. srp 2018

@fanunka @fanunka holky, vy uz pomalu rodite. To snad neni pravda jak to leti! 😵😁

fanunka
6. srp 2018

@hanyas jojo vypada to tak 🙂

jeanne_g
6. srp 2018

@merilina @fanunka Je, nojo, už to máte za pár ☺️ Tak ať je vše bez komplikací a krásný miminka 😍

fanunka
6. srp 2018

@jeanne_g to se modlim kazdy vecer at to zvladnu a dobre to dopadne!! Ale uz je to makacka takhle ke konci jak fyzicka tak psychicka. Porad si rikam ze musim verit doktorum ze budu v dobrych rukach

rosalline
6. srp 2018

@jeanne_g ahoj paní, a co vy? Už zvracíte?

rosalline
6. srp 2018

@fanunka
@merilina tak holky, držím pěsti do zdárného konce! Já jsem 33tt, už se nemůžu dočkat, až budu alespoň 37. Už jste sbalené? Jak jste vybíraly porodnici?

jeanne_g
6. srp 2018

@rosalline Mno, zvracet nezvracim, špatně mi je to jo, ale to se dá vydržet nějak, i když mě to v noci budí. Ale daleko horší je to příšerný nadýmání, už jsem měla párkrát pocit, že prasknu a bude hotovo 😅😅😅 A co u vás? Co nového?

rosalline
6. srp 2018

@jeanne_g jo, to je pravda, to si taky pamatuji z I. trimestru 😃😃😃. Jinak ta vedra snáším hrozně, mám už odpočívat...

fanunka
7. srp 2018

@rosalline tak je Tonik na svete je to drobinek ma necele 3kg

merilina
7. srp 2018

@fanunka počkej, ty už si porodila??? 😱😱

962011
7. srp 2018

@fanunka no tak to velké gratulace. Já jedu zrovna za chvíli na příjem do Podolí, SC mám zítra... Ať je Toníček spokojený a zdravý 😀😀😀

fanunka
7. srp 2018

@merilina jo vecer praskla voda a jeli jsme o 3 tydny drive ale pry donoseny a v poradku

juliia
7. srp 2018

@fanunka
Je to jsou krasne zpravy po ranu 🙂
Moc gratuluji a Tonika vítám na světě. :-*

@962011
Na zitrek drzim palečky, at je vsechno v poradku a mas kluciky uz u sebe v naruci. :-*

merilina
7. srp 2018

@fanunka No tak to byl fofr 😁 gratuluji. Já jsem teď akorat v registrační poradně a prý je o týden větší 🙈

luciebx
7. srp 2018

@fanunka wow gratulace zlato. Budeme se těšit na fotky 🤩😍❤️

jeanne_g
7. srp 2018

@fanunka No tak obrovská gratulace!!! Ať se vám daří 🙂🌷🌹🍀

hanyas
7. srp 2018

@fanunka ty jo, tak to je fofr 😁 gratuluju, mamino! Tonikovi prejeme stastny start do zivota 🙂

koudelka82
7. srp 2018

@fanunka také moc gratuluji a přeji hlavně zdravicko 💐😘

fanunka
7. srp 2018

Holky zazraky se deji!!!

jeanne_g
7. srp 2018

@fanunka Nádherný drobek 😍

962011
7. srp 2018

@juliia děkuji moc, už se na ně těšíme moc 😍

rosalline
7. srp 2018

@fanunka no ten je!!! Krásňoučkej, čisťoučkej... 😍😍😍 moc vám gratuluji k zázraku ❤️🍀 přeji mu hodně šteští, zdraví, lásky... a vám moooře radosti s ním

volfici
7. srp 2018

@fanunka to je paráda ❤️❤️❤️ moc gratuluji a ať jste hlavně zdraví 🍀

volfici
7. srp 2018

Holky, tomu našemu zázraku už budou za týden tři měsíce ❤️

luciebx
7. srp 2018

@fanunka 🤩😍🤩😍❤️❤️❤️Ano. Dějí. Je kouzelný.

luciebx
7. srp 2018

My budeme mít příští týden už 8 měsíců. Holky ta medicína je úžasná ze. Vy co stále stimulujete nebo mate přestávku. Nevzdavejte to. Zázraky se vážně dějí

volfici
7. srp 2018

@luciebx máš pravdu. Zrovna dneska je to rok, co jsem dostala svoji zatím poslední MS a den nato začala se stimulací. Pokaždé když se na to naše štěstí podívám, nemůžu tomu uvěřit.

misko5
8. srp 2018

@fanunka jůů, to je super! to byla teda rychlost! gratuluji, at jste zdraví!!

Strana