Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Zázraky se dějí určitě, takže pokud tu někdo ještě na svůj čeká, vůbec nezoufejte. Já už to tady moc nesleduju, mám doma teď 10 měsíční holčičku po IVF a už mi všude lítá 😀 manželovi řekli, že šance na přirozené početí je nula 🙂 no a 27.12. mám termín s naším chlapečkem 😀 takže tak...
Všem novopečeným maminkám gratuluju 🙂
Ahojte holky, je tady nektera z Vas z Prahy? A mela by cas ve stredu kolem 9h rano na popovidani u kavy? Jedu na konzultaci na kliniku vlakem a budu tam o 3h drive.
Věřím, že všechny v poklidu uzivate horke léto a máte se fajn :-*
Ja se hlásím po včerejší kontrole v CAR a 1.KET naplanovany na pondělí 27.8.:-)
Zkoušíme to v přirozeném cyklu, po tech zkušenostech s hormony uz jich chci co nejméně. Ultrazvuk dopadl dobře, dominantni folikul vlevo 19mm a sliznice 10-11mm. Dnes picham ovitrelle a necháme zavést zase jedno embryjko. Drzte palce at to teď zvládneme az do finále.🙂
@juliia také moooc držím pěsti 🙂
@koudelka82
Také moc díky:-*
Tak bych se s vámi rada podělila, že náš 1.KET je úspěšně za námi. Nechali jsme zavést zase jednoho prdolku ️.
A začíná nekonečné čekání na výsledek. Tak moc si přeji objevit ty // a hlavně, aby už to tentokrat bylo všechno v pořádku. Bolesti bylo dost.
V září mám narozeniny a byl by to ten nejkrásnější dárek. 🙂
Ahoj holky tak jsem tu po letním odpočinku se chystáme na 1KET bohužel moje sliznice vic 5.7mm nevyroste tak i tak to prostě risknem a transfer nás čeká ve čtvrtek.Nás poslední mrazacek se snad chytne...už snad stoho nejsem ani smutná ale odevzdána a tiše doufám že zázrak může potkat i nás.❤❤
Nezbývá než doufat pak klinika v Olomouci
@jeanne_g
Dekuju moc holky vsem :-*
Ja si tentokrát vzala cely tyden dovolenou nebo spise to tak dobře vyšlo, že transfer byl v pondeli a do prace jdu zase az v pondeli. 1.den jsem odpocivala, 2.den jsem uz doma normalne fungovala, ale vyhybam se zatim řízení, poprve jak byl hematom jsem hodne jezdila autem a byly ty vedra, tak to ted nechci pokouset, nikdo nevi co na to melo vliv.
@hanimili
Ty jedes taky v tom prirozenem cyklu vid bez estrofemu. Zkus jeste grep a kapku červeného vina, treba se jeste hne. Takze nasli folikul, ktery roste a pichli jste ovittelle? Moc drzim palecky...taky me ty neuspechy vždycky srazi na kolena, ale ja jsem bojovnice, takže se oklepu a bojuju dal....🙂
Holky, dnes trochu spinim....6.den po KET...mohla by se hlasit uz menstruace? Doufam, že to je jen nejaka cevka a bude to dobry...drzte mi palce prosiiiim ☹ ...bojím

@misko5 moc dekuji. Holky ten strach o to nebozatko je hroznej... kdyz place chce se mi taky plakat jak mi ho je lito