icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

fanunka
8. srp 2018

@misko5 moc dekuji. Holky ten strach o to nebozatko je hroznej... kdyz place chce se mi taky plakat jak mi ho je lito

gabcat
18. srp 2018

Zázraky se dějí určitě, takže pokud tu někdo ještě na svůj čeká, vůbec nezoufejte. Já už to tady moc nesleduju, mám doma teď 10 měsíční holčičku po IVF a už mi všude lítá 😀 manželovi řekli, že šance na přirozené početí je nula 🙂 no a 27.12. mám termín s naším chlapečkem 😀 takže tak...

Všem novopečeným maminkám gratuluju 🙂

adrusenkaaa
20. srp 2018

Ahojte holky, je tady nektera z Vas z Prahy? A mela by cas ve stredu kolem 9h rano na popovidani u kavy? Jedu na konzultaci na kliniku vlakem a budu tam o 3h drive.

juliia
21. srp 2018

Věřím, že všechny v poklidu uzivate horke léto a máte se fajn :-*
Ja se hlásím po včerejší kontrole v CAR a 1.KET naplanovany na pondělí 27.8.:-)
Zkoušíme to v přirozeném cyklu, po tech zkušenostech s hormony uz jich chci co nejméně. Ultrazvuk dopadl dobře, dominantni folikul vlevo 19mm a sliznice 10-11mm. Dnes picham ovitrelle a necháme zavést zase jedno embryjko. Drzte palce at to teď zvládneme az do finále.🙂

luciebx
21. srp 2018

@juliia držím vse co mám

juliia
21. srp 2018

@luciebx
Mod dekuju, jsi zlata :-*

luciebx
21. srp 2018

@gabcat počkej. Já něco asi zaspala. Ty si těhotná přirozené a termín mas na Vánoce ? Wow. Tak to je něco. To bude krásný mít takhle děti u sebe 🤩

misko5
21. srp 2018

@juliia ahojky,,budu na vás myslet! at je vše v pořádku!!těšíš se??

juliia
21. srp 2018

@misko5
Těším a trochu zaroven obava, aby se neopakovalo co minule. Bohužel hematomu se nijak předejít neda. Budu se ted vice setrit, je pravda, že jsem odpočívala jen 3 dny a pak uz jsem chodila do prace, jezdila autem...

gabcat
21. srp 2018

@luciebx Přesně tak 😀 jo, už jsme se z prvotního šoku vzpamatovali a těšíme se. Naše Barunka je hrozně společenská a děti zbožňuje, takže ta bude taky nadšená z parťáka 🙂

jeanne_g
21. srp 2018

@juliia Držííííím, moc moc pevně!!! Vyjde to!!! 😘

juliia
21. srp 2018

@jeanne_g
Mooooc dekuji :-*

koudelka82
22. srp 2018

@juliia také moooc držím pěsti 🙂

juliia
22. srp 2018

@koudelka82
Také moc díky:-*

juliia
27. srp 2018

Tak bych se s vámi rada podělila, že náš 1.KET je úspěšně za námi. Nechali jsme zavést zase jednoho prdolku ️.
A začíná nekonečné čekání na výsledek. Tak moc si přeji objevit ty // a hlavně, aby už to tentokrat bylo všechno v pořádku. Bolesti bylo dost.
V září mám narozeniny a byl by to ten nejkrásnější dárek. 🙂

misko5
27. srp 2018

@juliia super, odpočívej, šetři se a já moc moc držím vše co mám..To už musí vyjít!

fanunka
27. srp 2018

@juliia moc drzim palce!!! To vyjde neboj

volfici
27. srp 2018

@juliia držím palce i pěsti 🍀🍀🍀

jeanne_g
28. srp 2018

@juliia Budu na tebe moc myslet 🍀🍀🍀 Teď to chce něčím zaměstnat hlavu a za dva týdny tady budou //!!! Budeš mít volno, nebo chodit do práce? My byli po KET na dovolené a můžu jen doporučit.

hanimili
31. srp 2018

Ahoj holky tak jsem tu po letním odpočinku se chystáme na 1KET bohužel moje sliznice vic 5.7mm nevyroste tak i tak to prostě risknem a transfer nás čeká ve čtvrtek.Nás poslední mrazacek se snad chytne...už snad stoho nejsem ani smutná ale odevzdána a tiše doufám že zázrak může potkat i nás.❤❤
Nezbývá než doufat pak klinika v Olomouci

jeanne_g
31. srp 2018

@hanimili Držím moc palce a neztrácejte naději!!! někdo si holt počká déle... U nás až 4. IVF cyklus a 6. transfer, skoro už jsme nedoufali, ale teď to vypadá krásně, máme za sebou první trimestr a NTscreening.

juliia
31. srp 2018

@jeanne_g
Dekuju moc holky vsem :-*

Ja si tentokrát vzala cely tyden dovolenou nebo spise to tak dobře vyšlo, že transfer byl v pondeli a do prace jdu zase az v pondeli. 1.den jsem odpocivala, 2.den jsem uz doma normalne fungovala, ale vyhybam se zatim řízení, poprve jak byl hematom jsem hodne jezdila autem a byly ty vedra, tak to ted nechci pokouset, nikdo nevi co na to melo vliv.

juliia
31. srp 2018

@hanimili
Ty jedes taky v tom prirozenem cyklu vid bez estrofemu. Zkus jeste grep a kapku červeného vina, treba se jeste hne. Takze nasli folikul, ktery roste a pichli jste ovittelle? Moc drzim palecky...taky me ty neuspechy vždycky srazi na kolena, ale ja jsem bojovnice, takže se oklepu a bojuju dal....🙂

hanimili
31. srp 2018

@juliia ahoj nene mám estroferm Lenzettu a k tomu teď Duphastol.Půjdu na KET máme s 2.IVF jedno vajíčko..
Máš pravdu člověk se musí otrepat a jít dál nic jineho nám nezbývá...
Ale pořád věřím že to teď vyjde ❤❤

fanunka
31. srp 2018

@hanimili
@juliia holky vyjde to nám to taky dalo zabrat. Ja si zvykla že v zivote nemám nic za darmo. 3 roky čekání snažení a nervů se vyplatilo

juliia
2. zář 2018

Holky, dnes trochu spinim....6.den po KET...mohla by se hlasit uz menstruace? Doufam, že to je jen nejaka cevka a bude to dobry...drzte mi palce prosiiiim ☹ ...bojím

merilina
2. zář 2018

@juliia A hnízdění jsi už cítila?

juliia
2. zář 2018

@merilina
Ja nevim...ale 3.den me cely den bodalo v podbřišku a vecer pri usínání výrazněji

fanunka
3. zář 2018

@juliia hnízdění může být teď. Ja ho mela cca 8. Den

juliia
3. zář 2018

@fanunka
A spinila jsi u toho?

Strana