Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Děvčata, zjišťuji, ze čekat na porod je hodně podobný opruz jako čekání na 2 carky.... já se asi nedockam...😒
@merilina no, první tableta nezabrala, takže druhý den ráno další. To se už rozjelo, ale pořád jsem se skoro neotevírala, tak mi píchli vodu a pak už to šlo. Nechala jsem si dát epidural, pomohl krásně. Na čtyři, pět zatlačení byl venku. Tabletu jsem dostala v osm ráno, v půl třetí byl Jiřík na světě. Měla jsem asi pět stehů. Akorát placenta trvala dlouho, tam museli dost pomáhat.
ahoj holky tak mám za sebou dnes svůj první Ket tak těd vydržet 14 netestovat a nechat se překvapit 🙂SNad i přes tak nízkou sliznici se tam zavrtá jak má 🙂
@misko5
Holky vsem moc dekuju :-*
Ale jsem dnes uplnena rozhozena...od vcera me zacala pobolivat prsa, tak si rikam, super, alespon nejaky priznak a ted si jdu udelat test a carka je nějaká slabá, tak hned dalsi a i na nem carka nic moc, posledni co jsem mela bcl clearblue...co myslite??
ahoj, můžu se k vám přidat? 30.7. jsem na svém prvním IVF a dneska mě celej den bolí v podbřišku a našla jsem i trochu krve na toaletáku.. tak se začínám bát jestli nechce utýct.. do dneška v pohodě.. jen jsem trochu cítila břicho první 3 dny.. a tedka bych mohla pořád jen spát.. ale jinak břicho mě chytlo až dneska :(
@matys13
Ahoj, budu drzet palce at je to v poradku.
Ja jsem po ET zacala krvacet 20.den po ET a mela jsem hematom, bohuzel se to tim krvacenim neudrzelo.
Ty jsi 9.den po transferu? Udělej test. Muze to byt součástí zahnizdovani, hematom nebo se taky muze hlásit o slovo MS...preju at najdes //
A nasad ascorutin na zastaveni krvaceni :-*

@juliia jo ale jen jednou našla jsem na papiru černou sraženou krev a pak už nic